pasveik
Ligos ir sindromai
Pagal ABC
Pagal organų sistemą
Vaistai
Vaistų paieška
Pagal ABC
Pagal raktinį žodį
Pagal ATC kodą
Pagal ligą ar organų sistemą
Kompensuojamų vaistų kainynas
Vaistų kainų palyginimas
Kelionių vaistinėlė

Klausk gydytojo
Užduoti klausimą
Atsakymai
Pagal organų sistemas
Pagal gydytojus
Sveikatos testai
Konkursai
Medicinos biblioteka
Forumas
Vardas
Slaptažodis
Priminti slaptažodį
Registracija į poliklinikas
Žmogaus anatomija
Vaistinės
Gydymo įstaigos
Pirmoji pagalba
Puslapio komentarai
Dietos
Ligoniams
Norintiems sulieknėti
Skelbimai

Monitorių įdiegimo vaistinėse tikslas:

Balsavimai

Forumas

Naujausios žinutės:

galvos smegenu aneurizma

eglute 2010-03-08 21:04:58
labas Egle, pirmiausia noriu pasveikint sugryzus i gyvenima, :), as taip pat klaipediete, situacija labai panasi kip tvo, kelis kartus vazinejau su skaudancia galva i ligonine, kol galu gale atsitiko tai kas ir turejo atsitikt, isveze apsisisiojusia, komoj, bet klp universitetinej ligoninej angelai gudytojai isgelbejo mane, turbut dievo padedami, dabar esu ... Plačiau
labas Egle, pirmiausia noriu pasveikint sugryzus i gyvenima, :), as taip pat klaipediete, situacija labai panasi kip tvo, kelis kartus vazinejau su skaudancia galva i ligonine, kol galu gale atsitiko tai kas ir turejo atsitikt, isveze apsisisiojusia, komoj, bet klp universitetinej ligoninej angelai gudytojai isgelbejo mane, turbut dievo padedami, dabar esu sveika, niekada nebeskauda galvos, buvo suparlizave kaire puse bet atsistaciau greit, palangos rebilitacija padejo o ir pati daug pastangu idejau, tik ta sunki depresija kamavo pusantru metu, baimes priepoliai, panika, bet aciu dievui jau lygtai pasveikau, prdedu pamirst tuos 2008 06 21 metus ir ta nelemta diena. o koks gydytojas operavo tave ir koks operacijos tipas, na jei nori gali nesakyt, bet kad abi gulejom toj pacioj ligoninej tai idomu, sveikatos tau, parasyk apie save kaip jauties, visgi tu mano likimo drauge, tokiu yra nedaug, tik 3proc. is 100 kiti 97 amzina atilsi jiems Mažiau

galvos smegenu aneurizma

eglute 2010-03-08 21:04:53
labas Egle, pirmiausia noriu pasveikint sugryzus i gyvenima, :), as taip pat klaipediete, situacija labai panasi kip tvo, kelis kartus vazinejau su skaudancia galva i ligonine, kol galu gale atsitiko tai kas ir turejo atsitikt, isveze apsisisiojusia, komoj, bet klp universitetinej ligoninej angelai gudytojai isgelbejo mane, turbut dievo padedami, dabar esu ... Plačiau
labas Egle, pirmiausia noriu pasveikint sugryzus i gyvenima, :), as taip pat klaipediete, situacija labai panasi kip tvo, kelis kartus vazinejau su skaudancia galva i ligonine, kol galu gale atsitiko tai kas ir turejo atsitikt, isveze apsisisiojusia, komoj, bet klp universitetinej ligoninej angelai gudytojai isgelbejo mane, turbut dievo padedami, dabar esu sveika, niekada nebeskauda galvos, buvo suparlizave kaire puse bet atsistaciau greit, palangos rebilitacija padejo o ir pati daug pastangu idejau, tik ta sunki depresija kamavo pusantru metu, baimes priepoliai, panika, bet aciu dievui jau lygtai pasveikau, prdedu pamirst tuos 2008 06 21 metus ir ta nelemta diena. o koks gydytojas operavo tave ir koks operacijos tipas, na jei nori gali nesakyt, bet kad abi gulejom toj pacioj ligoninej tai idomu, sveikatos tau, parasyk apie save kaip jauties, visgi tu mano likimo drauge, tokiu yra nedaug, tik 3proc. is 100 kiti 97 amzina atilsi jiems Mažiau

galvos smegenu aneurizma

Egle 2010-03-07 22:35:30
Labas likimo seses ir broli. Kadangi irgi esu Egle, tai busiu Egle 2. Man 48 metai, gyvenu Klaipedoje. Galvos smegenu aneurizmos operacija man dare 2008-11-07 po aneurizmos plysimo 2008-10-31. Lapkricio 3 su greitaja kreipiausi i Klaipedos universitetine ligonine, ten nustate, kad meningito nera ir dave vaistu nuo galvos skausmo isvare namo, nors sakiau, kad galva skauda ne kaip visada, o labai ir kitaip. Liepe lapkr. 4 nueiti pas seimos dakta... Plačiau
Labas likimo seses ir broli. Kadangi irgi esu Egle, tai busiu Egle 2. Man 48 metai, gyvenu Klaipedoje. Galvos smegenu aneurizmos operacija man dare 2008-11-07 po aneurizmos plysimo 2008-10-31. Lapkricio 3 su greitaja kreipiausi i Klaipedos universitetine ligonine, ten nustate, kad meningito nera ir dave vaistu nuo galvos skausmo isvare namo, nors sakiau, kad galva skauda ne kaip visada, o labai ir kitaip. Liepe lapkr. 4 nueiti pas seimos daktara, ten tas pats buvo. Nuo spalio 31 iki lapkricio 4 prisimenu tik keleta akimirku, o nuo lapkricio 4 iki 18 is viso nieko neprisimenu. Dukte sake, kad lapkricio 6 d. nelabai paejau, atsisedau salia klozeto, paskui apsisisiavau lovoj, tada greitoji isveze i Jurininku ligonine, kur padare tomografija, rado plysusia aneurizma, issiunte i Klaip. universit. ligonine, kur stebuklingai padare operacija, stebuklingai likau gyva, stebuklingai atsigavau: vaikstau, kalbu, abi rankos veikia. Salia aneurizmos atsitiko kraujavimas ant smegenu, iseminis insultas. Buvau Palangos reabilitacinej ligoninej. Dabar 40 procentu darbinga invalide bedarbe, nes buvusio darbo negaliu dirbti- daug ir greitai rasyti reikia, o mano desine puse buvo paraliziuota. Dabar dar pagilejusi, zinoma, depresija, nes per liga pamaciau, kad mano mama ir dukra nemoka myleti (kai pradejau atsigavineti, pamaciau, kad mates nemato, nekreipia demesio i mano pusiau normalios norus). Tiek siam kartui. Tiesa, mano tevelis turejo pilvo aortos 2 aneurizmas, tad ta malonuma paveldejau ir pergyvenu, kad turiu dar kur kokia aneurizma.:8 Mažiau

Odos berimas

Rolandas 2010-03-06 20:25:06
Labas vakaras. Taigi noreciau pasikonsultuoti del mane kamuojancios alergijos. Kazkur nuo 4 metuku pradejo berti,kai buvau maziukas stipriai berdavo plastakas,veida,ausis isoreje,alkunes,kelius. taip atrode jog buciau kaip nudeges nuo saules is mazu spuogeliu raudonu issiplesdavo i didele 5lt monetos dyzio raudona deme su viduryje puslele kuri pratrukdavo ir is ten versdavosi kaip vandenelis,dabar man 21,beria maziau bet vis dar, nors ir tos s... Plačiau
Labas vakaras. Taigi noreciau pasikonsultuoti del mane kamuojancios alergijos. Kazkur nuo 4 metuku pradejo berti,kai buvau maziukas stipriai berdavo plastakas,veida,ausis isoreje,alkunes,kelius. taip atrode jog buciau kaip nudeges nuo saules is mazu spuogeliu raudonu issiplesdavo i didele 5lt monetos dyzio raudona deme su viduryje puslele kuri pratrukdavo ir is ten versdavosi kaip vandenelis,dabar man 21,beria maziau bet vis dar, nors ir tos saules nebuna isberia plastakas ir ant alkuniu,biski keliu ir pora spuogu ant veido. atsiranda mazas raudonas spuogelis kuris taip dirgina ir pradeda plestis. esu labai per tuos spuogus prisikentejas,labai noreciau atsikratyti jais. Berimas pasilaiko apie 6-10 dienu ir praeina. bet nezinau net kas cia ir nuo ko ,nuo maisto ar nuo ko. esu kelis kartus kokiu 17-16 m gulejas klaipedos odos ligonineja,bet jie tikslios diagnozes taip ir nenustate pasake ,kad gali buti nuo saules,israse siuntima tirtis i kauna ar vilniu bet taip ir nebuvo laiko ten nuvaziuoti,nes reikia vaziuoti kai buciau isbertas. Praeina berimas ir vel viskas ok. per metus isberia kokius 4 k. man labai trugdo gyvent. > ( Mažiau

Vaistai nuo nervu

Lina 2010-03-04 21:28:46
Gal kas galit ka parasyti apie Seroguel xr 300mg./ 800mg. poveiki, gal kas vartojo? gal artimieji vartojo? butu didelis aciu, lauksiu jusu pasisakymu.
Gal kas galit ka parasyti apie Seroguel xr 300mg./ 800mg. poveiki, gal kas vartojo? gal artimieji vartojo? butu didelis aciu, lauksiu jusu pasisakymu. Mažiau

Rebilitacija po delnikaulio luzio

Giedrius 2010-03-03 18:02:20
gal kas zinot kaip reikia gydytis po delnikaulio luzio? man islikes patinimas, ir lenkiant pirstus jauciasi maudimas
gal kas zinot kaip reikia gydytis po delnikaulio luzio? man islikes patinimas, ir lenkiant pirstus jauciasi maudimas Mažiau

Baltos demes ant priekiniu dantu

Ramune 2010-03-01 20:42:54
Mano dukrai paauglei ant priekiniu dantu tai atsiranda,tai isnyksta baltos demes.Gal kas esate susidure su tokia problema?Ir ka daryti??Nieko doro stomatologai nepasiulo...Gal ka girdejote?
Mano dukrai paauglei ant priekiniu dantu tai atsiranda,tai isnyksta baltos demes.Gal kas esate susidure su tokia problema?Ir ka daryti??Nieko doro stomatologai nepasiulo...Gal ka girdejote? Mažiau

nuolatinis cypimas galvoje

Valdas 2010-02-28 13:30:05
Rekomenduočiau pagerti maisto papildo Linčži. Pasiskaityti galima čia: http://www.kordicepsas.lt/node/24/0/4.
Rekomenduočiau pagerti maisto papildo Linčži. Pasiskaityti galima čia: http://www.kordicepsas.lt/node/24/0/4. Mažiau

Kordicepsas

Valdas 2010-02-28 13:20:56
Atidarytas naujas tiklalapis apie kordicepsą ir kitus medicininius grybus bei preparatus iš jų - www.kordicepsas.lt
Atidarytas naujas tiklalapis apie kordicepsą ir kitus medicininius grybus bei preparatus iš jų - www.kordicepsas.lt Mažiau

gerybinis pozicinis vertigo

Audrone 2010-02-20 21:52:20
gal yra tokiu serganciu ta liga kaip as! :( as pati neseniai ja susirgau  > (
gal yra tokiu serganciu ta liga kaip as! :( as pati neseniai ja susirgau  > ( Mažiau

kirksnies isvarza

aleesia 2010-02-19 18:11:22
As nesuprantu skauda kirksnies puseje,buvom pas tris hirurgus ir visi tris skirtingai sako,vienas sako isvarza,kitas raissciu uzdegimas, o trecias limfmazgis.Tai kaip suprast?
As nesuprantu skauda kirksnies puseje,buvom pas tris hirurgus ir visi tris skirtingai sako,vienas sako isvarza,kitas raissciu uzdegimas, o trecias limfmazgis.Tai kaip suprast? Mažiau

Kordicepsas

Aiste 2010-02-17 19:39:37
Daugiau info galite rasti apie kordicepsą bei gauti konsultacijas www.e-tiens.lt, taip pat apie naujus medicininius grybus Ganoderma, Agaricus ir Kordicepsas sinensis, kurie vartojami labai efektyviam organizmo, imuniteto stiprinimui, kaip papildoma organizmo mityba - vitaminų ir mineralų šaltinis.
Daugiau info galite rasti apie kordicepsą bei gauti konsultacijas www.e-tiens.lt, taip pat apie naujus medicininius grybus Ganoderma, Agaricus ir Kordicepsas sinensis, kurie vartojami labai efektyviam organizmo, imuniteto stiprinimui, kaip papildoma organizmo mityba - vitaminų ir mineralų šaltinis. Mažiau

rijimo sutrikimai

eglute 2010-02-10 19:37:50
pavartok lexetonilio, pamatysi praeis, tai nerimo sutrikimo simptomai, trumpiau tariant tai vyksta susijus su nervu sistema.
pavartok lexetonilio, pamatysi praeis, tai nerimo sutrikimo simptomai, trumpiau tariant tai vyksta susijus su nervu sistema. Mažiau

kirksnies isvarza

aleesia 2010-02-10 18:10:21
Mano vyrui skauda desineje kirksnies puseje,skauda pilvo apacioje,krenta svoris,nieko nevalgo ar cia gali buti isvarza,bent jau taip hirurgai sako.
Mano vyrui skauda desineje kirksnies puseje,skauda pilvo apacioje,krenta svoris,nieko nevalgo ar cia gali buti isvarza,bent jau taip hirurgai sako. Mažiau

rijimo sutrikimai

Marta 2010-02-09 18:30:43
Sveiki.Mazdaug pries menesi prasidejo rijimo sutrikimai.Jie pasireiskia tuo,kad galiu ryti tik labai smulkiai sukramtyta,o kartais reikia net pakartotinai ryti.Gerkleje jauciu gumula,o kartais negaliu nuryti seiliu.Svieciau stemple su kontrastiniu skysciu,tyriausi skydliauke.Tyrimai buvo geri.Diskomfortas su kiekviena diena stipreja,nes jau bijau valgyti.Gal galetumet patarti kokius dar tyrimus reiktu atlikti?
Sveiki.Mazdaug pries menesi prasidejo rijimo sutrikimai.Jie pasireiskia tuo,kad galiu ryti tik labai smulkiai sukramtyta,o kartais reikia net pakartotinai ryti.Gerkleje jauciu gumula,o kartais negaliu nuryti seiliu.Svieciau stemple su kontrastiniu skysciu,tyriausi skydliauke.Tyrimai buvo geri.Diskomfortas su kiekviena diena stipreja,nes jau bijau valgyti.Gal galetumet patarti kokius dar tyrimus reiktu atlikti? Mažiau

Pramistar

onute 2010-02-08 16:32:29
Mažiau

Pramistar

onute 2010-01-20 16:14:28
Sveiki, labai gerai , kad geriau pramistara- islaikiau egza!Yes:)Atmintis tiesiog veza:)
Sveiki, labai gerai , kad geriau pramistara- islaikiau egza!Yes:)Atmintis tiesiog veza:) Mažiau

Natūralus vaisingumo pažinimas

Žygimantas 2010-01-19 11:58:51
Tikriausiai svajojate apie SAUGŲ ir tuo pačiu PILNAVERTĮ LYTINĮ GYVENIMĄ? Bet ar girdėjote apie hormoninių kontraceptikų ŽALĄ ir jų NEIGIAMĄ POVEIKĮ organizmui? Jus save gerbiate ir nenorite hormoninių - geriamų, klijuojamų ar invazinių kontraceptikų? Jus jau galite rinktis: UAB „Inceptum“ siūlo saugų, nekenksmingą ir patikimą natūralų šeimos planavimo pagalbininką – vaisingumo monitorių BIOSELF. Pas mus – pigiau nei pas gamintoją! Plačiau: ... Plačiau
Tikriausiai svajojate apie SAUGŲ ir tuo pačiu PILNAVERTĮ LYTINĮ GYVENIMĄ? Bet ar girdėjote apie hormoninių kontraceptikų ŽALĄ ir jų NEIGIAMĄ POVEIKĮ organizmui? Jus save gerbiate ir nenorite hormoninių - geriamų, klijuojamų ar invazinių kontraceptikų? Jus jau galite rinktis: UAB „Inceptum“ siūlo saugų, nekenksmingą ir patikimą natūralų šeimos planavimo pagalbininką – vaisingumo monitorių BIOSELF. Pas mus – pigiau nei pas gamintoją! Plačiau: www.bioself.com arba tiesiogiai www.inceptum.lt Mažiau

nuolatinis cypimas galvoje

ilona 2010-01-17 16:16:51
28metai kai uzia galvoje,vaistu tikriausiai nera,isbandziau labai daug,bet rezultatu nejauciu:(
28metai kai uzia galvoje,vaistu tikriausiai nera,isbandziau labai daug,bet rezultatu nejauciu:( Mažiau

galvos smegenu aneurizma

eglute 2010-01-16 20:17:02
sveika gyva Birute, tiesa sakai, kad siulau visiems galvos tyrimus darytis, ko pati nedariau pries ta nelemta aneurizma, kvaila buvau, vis tikedavau jog tai migreninis galvos skausmas, kai parasei apie tuos kraujagysliu raizginius, puoliau skaityt idemiai(nors begale kartu skaiciau) savo diagnozes israsus, zidinines simptomatikos nera, tada po interneta narsiau, laiku pastebeta potologija sutvarkoma, aisku menkas malonumas, bet yra kaip yra,ir... Plačiau
sveika gyva Birute, tiesa sakai, kad siulau visiems galvos tyrimus darytis, ko pati nedariau pries ta nelemta aneurizma, kvaila buvau, vis tikedavau jog tai migreninis galvos skausmas, kai parasei apie tuos kraujagysliu raizginius, puoliau skaityt idemiai(nors begale kartu skaiciau) savo diagnozes israsus, zidinines simptomatikos nera, tada po interneta narsiau, laiku pastebeta potologija sutvarkoma, aisku menkas malonumas, bet yra kaip yra,ir turi zmogus taikytis su tuom , viskas bus tvarkoj. Pati jauciuos gerai, tik galva salcio labai bijo, be kepures dabar niekur > ( . laimingai tau, laikykis nors negaliu patart uz ko, tikriausiai uz dievo palaimos. Mažiau

Pagrindinės temos:

Ligos

Ligos

Temų: 21
Gydytojai

Gydytojai

Temų: 6
Vaistai

Vaistai

Temų: 13
Gydymo įstaigos

Gydymo įstaigos