Naujausios žinutės:
galvos smegenu aneurizma
eglute 2010-03-08 21:04:58
labas Egle, pirmiausia noriu pasveikint sugryzus i gyvenima,
, as taip pat klaipediete, situacija labai panasi kip tvo, kelis kartus vazinejau su skaudancia galva i ligonine, kol galu gale atsitiko tai kas ir turejo atsitikt, isveze apsisisiojusia, komoj, bet klp universitetinej ligoninej angelai gudytojai isgelbejo mane, turbut dievo padedami, dabar esu ...
Plačiau
, as taip pat klaipediete, situacija labai panasi kip tvo, kelis kartus vazinejau su skaudancia galva i ligonine, kol galu gale atsitiko tai kas ir turejo atsitikt, isveze apsisisiojusia, komoj, bet klp universitetinej ligoninej angelai gudytojai isgelbejo mane, turbut dievo padedami, dabar esu ...
Plačiau galvos smegenu aneurizma
eglute 2010-03-08 21:04:53
labas Egle, pirmiausia noriu pasveikint sugryzus i gyvenima,
Plačiau
Plačiau galvos smegenu aneurizma
Egle 2010-03-07 22:35:30
Labas likimo seses ir broli. Kadangi irgi esu Egle, tai busiu Egle 2. Man 48 metai, gyvenu Klaipedoje. Galvos smegenu aneurizmos operacija man dare 2008-11-07 po aneurizmos plysimo 2008-10-31. Lapkricio 3 su greitaja kreipiausi i Klaipedos universitetine ligonine, ten nustate, kad meningito nera ir dave vaistu nuo galvos skausmo isvare namo, nors sakiau, kad galva skauda ne kaip visada, o labai ir kitaip. Liepe lapkr. 4 nueiti pas seimos dakta...
Plačiau
Odos berimas
Rolandas 2010-03-06 20:25:06
Labas vakaras. Taigi noreciau pasikonsultuoti del mane kamuojancios alergijos. Kazkur nuo 4 metuku pradejo berti,kai buvau maziukas stipriai berdavo plastakas,veida,ausis isoreje,alkunes,kelius. taip atrode jog buciau kaip nudeges nuo saules is mazu spuogeliu raudonu issiplesdavo i didele 5lt monetos dyzio raudona deme su viduryje puslele kuri pratrukdavo ir is ten versdavosi kaip vandenelis,dabar man 21,beria maziau bet vis dar, nors ir tos s...
Plačiau
Vaistai nuo nervu
Lina 2010-03-04 21:28:46
Gal kas galit ka parasyti apie Seroguel xr 300mg./ 800mg. poveiki, gal kas vartojo? gal artimieji vartojo? butu didelis aciu, lauksiu jusu pasisakymu.
Rebilitacija po delnikaulio luzio
Giedrius 2010-03-03 18:02:20
gal kas zinot kaip reikia gydytis po delnikaulio luzio? man islikes patinimas, ir lenkiant pirstus jauciasi maudimas
Baltos demes ant priekiniu dantu
Ramune 2010-03-01 20:42:54
Mano dukrai paauglei ant priekiniu dantu tai atsiranda,tai isnyksta baltos demes.Gal kas esate susidure su tokia problema?Ir ka daryti??Nieko doro stomatologai nepasiulo...Gal ka girdejote?
nuolatinis cypimas galvoje
Valdas 2010-02-28 13:30:05
Rekomenduočiau pagerti maisto papildo Linčži.
Pasiskaityti galima čia: http://www.kordicepsas.lt/node/24/0/4.
Kordicepsas
Valdas 2010-02-28 13:20:56
Atidarytas naujas tiklalapis apie kordicepsą ir kitus medicininius grybus bei preparatus iš jų - www.kordicepsas.lt
gerybinis pozicinis vertigo
Audrone 2010-02-20 21:52:20
gal yra tokiu serganciu ta liga kaip as!
as pati neseniai ja susirgau
as pati neseniai ja susirgau
kirksnies isvarza
aleesia 2010-02-19 18:11:22
As nesuprantu skauda kirksnies puseje,buvom pas tris hirurgus ir visi tris skirtingai sako,vienas sako isvarza,kitas raissciu uzdegimas, o trecias limfmazgis.Tai kaip suprast?
Kordicepsas
Aiste 2010-02-17 19:39:37
Daugiau info galite rasti apie kordicepsą bei gauti konsultacijas www.e-tiens.lt, taip pat apie naujus medicininius grybus Ganoderma, Agaricus ir Kordicepsas sinensis, kurie vartojami labai efektyviam organizmo, imuniteto stiprinimui, kaip papildoma organizmo mityba - vitaminų ir mineralų šaltinis.
rijimo sutrikimai
eglute 2010-02-10 19:37:50
pavartok lexetonilio, pamatysi praeis, tai nerimo sutrikimo simptomai, trumpiau tariant tai vyksta susijus su nervu sistema.
kirksnies isvarza
aleesia 2010-02-10 18:10:21
Mano vyrui skauda desineje kirksnies puseje,skauda pilvo apacioje,krenta svoris,nieko nevalgo ar cia gali buti isvarza,bent jau taip hirurgai sako.
rijimo sutrikimai
Marta 2010-02-09 18:30:43
Sveiki.Mazdaug pries menesi prasidejo rijimo sutrikimai.Jie pasireiskia tuo,kad galiu ryti tik labai smulkiai sukramtyta,o kartais reikia net pakartotinai ryti.Gerkleje jauciu gumula,o kartais negaliu nuryti seiliu.Svieciau stemple su kontrastiniu skysciu,tyriausi skydliauke.Tyrimai buvo geri.Diskomfortas su kiekviena diena stipreja,nes jau bijau valgyti.Gal galetumet patarti kokius dar tyrimus reiktu atlikti?
Pramistar
onute 2010-02-08 16:32:29
Pramistar
onute 2010-01-20 16:14:28
Sveiki, labai gerai , kad geriau pramistara- islaikiau egza!Yes
Atmintis tiesiog veza
Atmintis tiesiog veza
Natūralus vaisingumo pažinimas
Žygimantas 2010-01-19 11:58:51
Tikriausiai svajojate apie SAUGŲ ir tuo pačiu PILNAVERTĮ LYTINĮ GYVENIMĄ? Bet ar girdėjote apie hormoninių kontraceptikų ŽALĄ ir jų NEIGIAMĄ POVEIKĮ organizmui? Jus save gerbiate ir nenorite hormoninių - geriamų, klijuojamų ar invazinių kontraceptikų?
Jus jau galite rinktis: UAB „Inceptum“ siūlo saugų, nekenksmingą ir patikimą natūralų šeimos planavimo pagalbininką – vaisingumo monitorių BIOSELF. Pas mus – pigiau nei pas gamintoją! Plačiau: ...
Plačiau
nuolatinis cypimas galvoje
ilona 2010-01-17 16:16:51
28metai kai uzia galvoje,vaistu tikriausiai nera,isbandziau labai daug,bet rezultatu nejauciu
galvos smegenu aneurizma
eglute 2010-01-16 20:17:02
sveika gyva Birute, tiesa sakai, kad siulau visiems galvos tyrimus darytis, ko pati nedariau pries ta nelemta aneurizma, kvaila buvau, vis tikedavau jog tai migreninis galvos skausmas, kai parasei apie tuos kraujagysliu raizginius, puoliau skaityt idemiai(nors begale kartu skaiciau) savo diagnozes israsus, zidinines simptomatikos nera, tada po interneta narsiau, laiku pastebeta potologija sutvarkoma, aisku menkas malonumas, bet yra kaip yra,ir...
Plačiau
Pagrindinės temos:
Temų: 21
Temų: 6
Temų: 13
Temų: 3
Temų: 6