Protingesnes temos negalejai sukurt?
Protingesnes temos negalejai sukurt?
Mažiau
Renata
2009-05-14 11:00:18
JUOZAS VISŲ GALŲ ,,MEISTRAS''
JUOZAS VISŲ GALŲ ,,MEISTRAS''
Mažiau
JUOZAI, tu ir apie gimdas nusimanai

, visu galu meistras, baik savo reklamas, nepirksim , juk vistiek nepadeda tie tvo vaistai, jie visiem zinomi ir nebemarocink mums galvos
JUOZAI, tu ir apie gimdas nusimanai

, visu galu meistras, baik savo reklamas, nepirksim , juk vistiek nepadeda tie tvo vaistai, jie visiem zinomi ir nebemarocink mums galvos
Mažiau
juozas
2009-05-13 15:56:37
rekomenduoju GNLD "TRE-EN-EN".vyt.boregi@gmail.com
rekomenduoju GNLD "TRE-EN-EN".vyt.boregi@gmail.com
Mažiau
Vaiva
2009-05-13 13:24:44
man gimda su priedais pašalinta prieš du mėn. Pradėjau naudoti ,,Iseren"- papildas iš sojų.Man tinka.

Dabar yra naujas ,,Mabelle".kiek girdėjau padeda, t.y.palengvina tuos bjaurius pojučius.
man gimda su priedais pašalinta prieš du mėn. Pradėjau naudoti ,,Iseren"- papildas iš sojų.Man tinka.

Dabar yra naujas ,,Mabelle".kiek girdėjau padeda, t.y.palengvina tuos bjaurius pojučius.
Mažiau
Anonimas - liepuke
2008-09-19 15:06:04
Labai, labai rekomenduoju pasidometi nauja priemone su naturalia amino rugstimi L-argininu.
Tai aisku nera panaceja, bet rezultatai daugelio moteru labai puikus.
Jeigu idomu - rasykit. Skaitome paskaitas ivairiuose Lietuvos miestuose.
Labai, labai rekomenduoju pasidometi nauja priemone su naturalia amino rugstimi L-argininu.
Tai aisku nera panaceja, bet rezultatai daugelio moteru labai puikus.
Jeigu idomu - rasykit. Skaitome paskaitas ivairiuose Lietuvos miestuose.
Mažiau
Anonimas - vika
2008-08-10 00:52:26
man dar nera 30 ir pasirodo kiausides vezys II stadija. Pasalinta gimda su visais priedais, praejo nepilnai 3 men. Fiziskai jauciuosi gerai, tik dar truputi skauda randa lengvai spustelejus. Psichologiskai jauciuosi gerai, jei ne chemoterapija tai butu isvis gerai. Lakstau po koncertus ir iv. renginius, aisku nepersistengiu ir vengiu dideliu fiziniu kruviu. Po antro chemijos kurso sustiprejo karscio priepuoliai ir dabar net prakaitas ismusa......
Plačiau
man dar nera 30 ir pasirodo kiausides vezys II stadija. Pasalinta gimda su visais priedais, praejo nepilnai 3 men. Fiziskai jauciuosi gerai, tik dar truputi skauda randa lengvai spustelejus. Psichologiskai jauciuosi gerai, jei ne chemoterapija tai butu isvis gerai. Lakstau po koncertus ir iv. renginius, aisku nepersistengiu ir vengiu dideliu fiziniu kruviu. Po antro chemijos kurso sustiprejo karscio priepuoliai ir dabar net prakaitas ismusa...hormonu dar greitai neduos, gydytojas kazka uzsimine apie homeopatinius vaistus, gal kam teko vartoti kazka panasaus?
siek tiek neramina mintis, kad galiu gyvenima nugyventi viena, be savo vaiku ar apskritai be seimos...bet kaip sakant lietuvoj pilna nereikalingu vaiku

nors kolkas norisi gyventi sau ir dar perdauk apie tai negalvoju
Mažiau
Anonimas - Lora
2008-05-14 13:57:15
Saulei - man gimda pašalinta prieš 4 metus (man 44). Buvo nemaža mioma, todėl šalino visą gimdą, kiaušides paliko. Jokių vaistų nevartojau ir nevartoju, jaučiuosi puikiai, jokių problemų. Džiaugiuosi, kad nebėra tų varginančių mėnesinių. Hormonų neteko vartoti.
Saulei - man gimda pašalinta prieš 4 metus (man 44). Buvo nemaža mioma, todėl šalino visą gimdą, kiaušides paliko. Jokių vaistų nevartojau ir nevartoju, jaučiuosi puikiai, jokių problemų. Džiaugiuosi, kad nebėra tų varginančių mėnesinių. Hormonų neteko vartoti.
Mažiau
Anonimas - jolanta
2008-05-09 11:57:14
man 43 m pries savaite pasalino gimda kakleli ir viena kiauside.tai jauciuosi neblogai .kartais pyla karstis,bet tai nera didele problema.po menesio ji praeis.mano draugei irgi taip buvo.
man 43 m pries savaite pasalino gimda kakleli ir viena kiauside.tai jauciuosi neblogai .kartais pyla karstis,bet tai nera didele problema.po menesio ji praeis.mano draugei irgi taip buvo.
Mažiau
Anonimas - lori
2007-10-05 17:56:10

sveiki, noriu visas nuraminti,man 42 metai ir del miomos pries pusmeti pasalino gimda, bet visi prioedai liko. jauciuosi super gerai, labai kraujuodavau ,nusilpdavau ,kol atsigaudavau ir vel viskas is pradziu, o be to pasmukusi gimda spaude pusle, to pasekoje daznai noredavau slapintis, ir dar spaude iseinama zarna. buvau nemazai nemalonumu ir mylintis ,. ...
Plačiau

sveiki, noriu visas nuraminti,man 42 metai ir del miomos pries pusmeti pasalino gimda, bet visi prioedai liko. jauciuosi super gerai, labai kraujuodavau ,nusilpdavau ,kol atsigaudavau ir vel viskas is pradziu, o be to pasmukusi gimda spaude pusle, to pasekoje daznai noredavau slapintis, ir dar spaude iseinama zarna. buvau nemazai nemalonumu ir mylintis ,. bet dabar as gyvenu super gerai. ciklo dienomis jauciu psm sidromus , bet daug mazesnius.ta nenusiminkit viskasnormalu.
Mažiau
Anonimas -
2007-08-01 20:05:30
Sveiki, turiu viena klausimeli... Mano mamai manu yra gimdos iskritimas.. tiesiog iskrenta. dalis

gal yra kokiu gydymo budu ?? ji nenori gydytoju.. nezinau ka daryti
Sveiki, turiu viena klausimeli... Mano mamai manu yra gimdos iskritimas.. tiesiog iskrenta. dalis

gal yra kokiu gydymo budu ?? ji nenori gydytoju.. nezinau ka daryti
Mažiau
Anonimas - Saule
2007-07-23 16:43:24
Marijai;man po operacijos jau 2metai ,as jauciuosi galima sakyti gerai ,bet as vartoju Estrofema,be jo buvo blogai,ir sirdis streikavo ir karstis muse ,kai pradejau vartoti viskas susitvarke,taciau zinau,kad hormonai nera gerai ,bet ka darysi.Parasyk prasau kokios Tave kamuoja problemos.
Marijai;man po operacijos jau 2metai ,as jauciuosi galima sakyti gerai ,bet as vartoju Estrofema,be jo buvo blogai,ir sirdis streikavo ir karstis muse ,kai pradejau vartoti viskas susitvarke,taciau zinau,kad hormonai nera gerai ,bet ka darysi.Parasyk prasau kokios Tave kamuoja problemos.
Mažiau
Anonimas - Andrius
2007-07-03 23:38:08
o kokie simptomai buna kai pasalina gimda? nenoriu sakyti, kad tas pats kaip apendicitas, bet juk zmones ir be inksto gyvena/? Prie ko cia hormonai?? Juk vis tiek nepastosi
o kokie simptomai buna kai pasalina gimda? nenoriu sakyti, kad tas pats kaip apendicitas, bet juk zmones ir be inksto gyvena/? Prie ko cia hormonai?? Juk vis tiek nepastosi
Mažiau
Anonimas - Marija
2007-07-03 20:08:09
Saulei.Gimda su priedais man pašalinta jau 5 metai.Hormonų vartoti negalėjau,todėl savijauta iš pradžių buvo nepavydėtina.Dabar šiek tiek geriau,bet problemų aišku dar pakankamai.Beje,kiek Tau laiko po operacijos.
Saulei.Gimda su priedais man pašalinta jau 5 metai.Hormonų vartoti negalėjau,todėl savijauta iš pradžių buvo nepavydėtina.Dabar šiek tiek geriau,bet problemų aišku dar pakankamai.Beje,kiek Tau laiko po operacijos.
Mažiau
Anonimas - Saule
2007-05-31 10:20:24
Siulau nauja tema pasikalbeti moterims kurioms pasalinta gimda ir jos priedai kaip jauciates,kokius vaistus vartojate.
Siulau nauja tema pasikalbeti moterims kurioms pasalinta gimda ir jos priedai kaip jauciates,kokius vaistus vartojate.
Mažiau