Naujienose Vaistuose Ligose Detalioji paieška
Mob
Versija
Prisijunkite - daugiau informacijos, daugiau naujienų, daugiau galimybių!
Užsiregistruoti Priminti slaptažodį
Apklausa
Atšilus orams, padažnėja kojų tinimai, paūmėja venų varikozė , labiau jaučiamas kojų nuovargis.Ką Jūs renkatės šių simptomų gydymui:

Balsavimai
Dienos anekdotasPrenumeruoti RSS

Iš dviejų chirurgų pokalbio:
- Na, kaip operacija?
- Nuobodi... Su narkoze...

archyvas
Pasveik.lt aplikaciją Jūs galite parsisiųsti ne tik
iPhone bet ir Android telefonams !
Skelbti

Menopauzė

laimute

2011-03-07 22:24:33
as vartojau ,klimaktoplan, tai geras dalykas ,daug metu ji naudoju ,nieko nekeiciu, jis padeda, tai turit tartis su moteru gydytoja, tai turi patart gydytoja, juk visiems ta menopauze nevienodai veikia, pradzioj, buvo man blogai, kibdavo i sirdi stipriai leidaus ,, omnadren,, paskui pakeiciau i klimaktoplan jos ciulpiamos po viena tris kart dienoj, man tai dabar maziau jo reikia ,ir maziau buna efekto dabar. man 58m. 6 vaikus pagimdzius esu... Plačiau

Vaiva

2009-05-13 13:18:36
Pamėginkit ,,Iseren" - tai sojos papildas ar.:) ,,Mabelle" - man padėjo.

Anonimas - ligita1

2008-10-30 22:19:40

Anonimas - liepuke

2008-09-19 15:05:36
Labai, labai rekomenduoju pasidometi nauja priemone su naturalia amino rugstimi L-argininu. Tai aisku nera panaceja, bet rezultatai daugelio moteru labai puikus. Jeigu idomu - rasykite. Skaitome paskaitas ivairiuose Lietuvos miestuose.

Anonimas - anonim4

2008-09-12 21:29:59
isbandykite Klimaktoplan-tai homeopatinis vaistas.

Anonimas - bajoriene

2008-05-16 13:59:34
as naudoju MEFLOVAN,man sis medicinines paskirties produktas, tikrai padeda,siulyciau pabandyti:)

Anonimas - Marija

2008-05-12 16:18:39
Prašau pasikalbėti vyresnioms moterims aktualia tema. Man 50m. esu dirbanti. Besėdint darbe užplūsta karščio banga, veidas parausta, išpila prakaitas, plaka širdis.Atrodau lyg būčiau gėrusi alkoholį. Būna gėda, nes niekam negali paaiškinti kas yra. Bendradarbiai dažnai pavadina alkoholike. Dėl to labai pergyvenu, nervuojuosiu ir pasidaro dar blogiau. Per dieną taip kartojasi 3-5 kartus. Padeda gilus kvėpavimas, grynas oras. Bet kaip tai padary... Plačiau

Atsakymas

Atsakyti gali tik prisijungę vartotojai. Jei dar neturite prisijungimo duomenų – užsiregistruokite.