as vartojau ,klimaktoplan, tai geras dalykas ,daug metu ji naudoju ,nieko nekeiciu, jis padeda, tai turit tartis su moteru gydytoja, tai turi patart gydytoja, juk visiems ta menopauze nevienodai veikia, pradzioj, buvo man blogai, kibdavo i sirdi stipriai leidaus ,, omnadren,, paskui pakeiciau i klimaktoplan jos ciulpiamos po viena tris kart dienoj, man tai dabar maziau jo reikia ,ir maziau buna efekto dabar. man 58m. 6 vaikus pagimdzius esu...
Plačiau
as vartojau ,klimaktoplan, tai geras dalykas ,daug metu ji naudoju ,nieko nekeiciu, jis padeda, tai turit tartis su moteru gydytoja, tai turi patart gydytoja, juk visiems ta menopauze nevienodai veikia, pradzioj, buvo man blogai, kibdavo i sirdi stipriai leidaus ,, omnadren,, paskui pakeiciau i klimaktoplan jos ciulpiamos po viena tris kart dienoj, man tai dabar maziau jo reikia ,ir maziau buna efekto dabar. man 58m. 6 vaikus pagimdzius esu. o meflovan esu fartojus, man i pusle labai kibo netiko jis man. Kitiems gal ir gerai padeda ,negaliu peikti .
Mažiau