Naujienose Vaistuose Ligose Detalioji paieška
Mob
Versija
Prisijunkite - daugiau informacijos, daugiau naujienų, daugiau galimybių!
Užsiregistruoti Priminti slaptažodį
Apklausa
Atšilus orams, padažnėja kojų tinimai, paūmėja venų varikozė , labiau jaučiamas kojų nuovargis.Ką Jūs renkatės šių simptomų gydymui:

Balsavimai
Dienos anekdotasPrenumeruoti RSS

Iš dviejų chirurgų pokalbio:
- Na, kaip operacija?
- Nuobodi... Su narkoze...

archyvas
Pasveik.lt aplikaciją Jūs galite parsisiųsti ne tik
iPhone bet ir Android telefonams !
Skelbti

smegenu aneurizma

egle

2009-08-20 20:11:41
ooo, sveiki gyvi samanta ir tadai:), kaip faina jus matyt cia, smagu girdet kad zengiat pirmyn, kaip ji laikos,, kokie rezultatai, kaip kalbele jos, ar jau geriau , kaip jos desine pusele ar sustiprejo kiek, o gal zingsniuojat jau , papasakok, tu neisivaizduoji kaip man idomu, juk ji mano likimo drauge, tik skirtingai ivertinom ta liga, sveikit tikiu kad d... Plačiau

Tadas

2009-08-20 00:26:55
labas egle,kaip tu laikaisi?samanta labai po truputi zengia pirmyn.kovoja !aciu tau uz palaikyma ,supratima!!dabar ji reabilitacijoi santariskese,stengesi pasveikti!

egle

2009-03-27 09:08:50
sveikuciai Tadai ir Samanta, oi tokia jaunute, o puola senoliu ligos, dabar ligos jauneja, nieko nepadarysi, bet kaip gyditojai gali nurasyt toki jauna zmoguti, o rebilitacinej ligoninej buvot, jei ne turit reikalaut siuntimo, ji yra Palangoj,ten ir akupunkturas daro, visos proceduros kas susije su sia liga, tik matai jei ji nevaiksto su ja toj sanatorijoj turi buti ir pats, tik jau tau uz savo pinigus, as ten prabuvau menesi laiko, pradzioj p... Plačiau

Tadas

2009-03-26 22:15:16
Labas Egle,jos vardas Samanta,24m,ji nori pasveikt-stengesi,kiekviena diena darome manksta,pasedime po5-10min 2-3-4-5 kartus per diena.nors tikrai sunku samantai,laikyt galvyte!dar manau jai sunku del zemo spaudimo!sedint svaiksta galva. valgo tik varskytes,tyreles,koses.visada alkana!nors manau valgo daug! Daktarai jau pirmom dienom ,nieko gero nepasake.paprasciausei nurase! O gal gali rekomenduoti,kas gali daryti akupunktura? aciu labai ... Plačiau

egle

2009-03-25 20:39:29
ir dar rekomenduociau akupunktura, tai tikrai veiksminga, atrodo kas tos adateles, ir as taip galvojau kol pati jos poveikio nepajutau.

egle

2009-03-25 20:35:17
labas Tadai, kaip sekasi judviem, gal koki maza pliusiuka jau padejot, tiesa o ka sako daktarai, ka jie prognozuoja, kiek jai metu yra, suprantu gal tau nemalonu kad as cia su savo klausimais dar lendu, bet jei ji pilname prote, ji turi noret pasveikt, per prievarta daryt visokiu pratimus lovoj, kad ir koju pedas judint isalis, ir taip pastovei, spaudyt kamuoliuka rankose , na visokius tokius pratimukus, kelk kojas jai i virsu (zvake) jei tur... Plačiau

Tadas

2009-03-17 22:38:58
labas,taip ji samoninga viska supranta,esame vilniuje.pries men iseme zonda,tai nors sunkei bet valgom jau patys.labai liudna,daznai verkia!bet sveiksta po truputi!gaila kad taip letai!manau su dievo pagalba viskas bus gerai!aciu uz supratima!aciu.:)

egle

2009-03-15 23:11:01
labas, pasidziauksiu tavo drauge tuom kad jau plauciai issiventiliavo be komplikaciju, ar ji samoninga, viska supranta? Tadai gal tave ir erzinu savo klausimais, bet tai mano likimo zmogutis, mane viskas domina apie sia liga, ji reta, bet ypac pavojinga, arba mirsti, arba lieki luosas, arba sveikas.kokiame mieste judu randates? Kai dar truputi sustipres jei imanoma bus sportuokit, ji turi atsikelti,pats supranti dabar su ja kaip su kudikiu, pa... Plačiau

Tadas

2009-03-15 11:40:54
labas,taip ji truko staiga,jai dare drenaza.taip ji guli patale.desine puse silpnesne uz kaire.pries menesi iseme trahiastoma\,dabar kalba labai silpnai.bet kai ka suprantu.aciu

egle

2009-03-14 20:34:15
lABAS TADAI, ar ta prakeikta aneurizma truko staiga, ja operavo? koks operacijos budas (klipsas, ar zonda). Tadai, tai tokia liga, kuria gali pasitiket tik dievo palaima. Is tavo laiskucio suprantu kad ji guli patale, siai ligai gali padet tik pati ji sau, sportas, plaukimas, masazai, perlines vonios, jei nekalba logopedo pagalba, jokiu vaistu nera, tikrai, as jau 8tas menuo geriu zelmenu sultis, yvairias sviezias spaustas sultis, tai pagrindi... Plačiau

Tadas

2009-03-14 18:39:20
labas,mano draugei sm aniaurizma.buvo koma 3men,o jau 9men sveiksta.bet dar negali kalbet,nedgi sedet.gal gali patart kaip greiciau jai pasveikt!aciu!

egle

2009-03-10 21:01:52
oi kaip negerai ne cia pataikiau: O

egle

2009-03-09 21:32:18
sveiki, atsiliepkit mano likimo zmogeliukai, kas turi smegenu aneurizma, man truko ji staiga, angelas pakiso sparneli, spejo daktareliai isgelbet. dabar jauciuos gan neblogai, aciu dievuliui ligos pasekmiu vizualiai nematyti, tik kaires puses liezuvis aptirpes, kartais jauciu des, rankos kojos silpnuma, praejo 8 men:) po nelaimes. man 33ji as eglePlačiau

Atsakymas

Atsakyti gali tik prisijungę vartotojai. Jei dar neturite prisijungimo duomenų – užsiregistruokite.