Naujienose Vaistuose Ligose Detalioji paieška
Mob
Versija
Prisijunkite - daugiau informacijos, daugiau naujienų, daugiau galimybių!
Užsiregistruoti Priminti slaptažodį
Apklausa
Kuris pasveik.lt skyrelis Jums yra aktualiausias/informatyviausias?

Balsavimai
Dienos anekdotasPrenumeruoti RSS

Ligoninės chirurgas šaukia valytojai:
- Marija, ar tvarkydamasi neišmetei inkstų?

archyvas
Pasveik.lt aplikaciją Jūs galite parsisiųsti ne tik
iPhone bet ir Android telefonams !
Skelbti

Ka manote apie sia svetaine?

audrikee

2012-01-18 09:50:23
niekas čia nieko neatsako, gali rašyti kiek tik nori:(

laimute

2011-03-10 11:13:05
jei cia mes registruojames, manau butu nemokama gydytojo apklausa, daugiau atsakymu i nario atsakymus, juk zmones tikisi ir laukia patarimo. tik neregistruotiems tegu ima mokesti. Jei zmones nesulaukia atsakymu, juk yra gydytoju ,kurie nemokamai ,pakonsultuotu, tai administracija turetu atsizvelgt i nariu pageidavimus.:S

vykinta

2011-03-02 13:19:37
ir tik nereikia sakyti kad labai daug klausimu gaunate....paziurejus kiek ju atskyta yra, galima statistika isvest. ir tai butu po pora, trejeta klausimu per diena.tai negi taip sunku skirti kelias minutes per diena ir atsakyti????nesuprantu isties. :S

vykinta

2011-03-02 13:15:20
kazkaip nelabai verta aukoti kad ir 2 LTL tam kad atsakymo i uzduota klausima lauktum dvi savaites (beje, jo nera iki siol......) panasu i aptarnavima ligoninese - ko paprasysi, to negausi, ir dar tave bandys priversti jaustis kaltu kad sergi....zodziu.patylesiu. :S

egle

2011-02-26 20:43:18
skaitau ir juokas ima. durni atsakymai i dar durnesnius klausimus. neradau nei vieno normalaus gyditojo atsakymo. dar pinigus ima uz klausimo atsakyma

Dovile

2011-01-14 20:23:21
Kaip iš čia išsiregistruot ? :D

egle

2010-11-06 21:56:55
svetaine irgi bizni varo, as jau pries kokius tris men uzdaviau kl. bet cia neverta net uzdavinet tu klausimu, atsakymas bus toks'' kreipkites i savo gyditoja''.Na jei uzduosi koki kvaila klausima tai ir atsako kvailai, i rimtus nezino ka atsakyt:S

Kęstutis

2010-10-31 08:10:07
blogai galvoju, kadangi rugsėjo pabaigoj išsiunčiau klausimą, sumokėjau 2litus, o atsakymo negavau. Ką turėčiau galvoti?

egle:)

2009-12-06 20:35:41
atsakyma gausi i savo elektronini pasta ir ne taip greit gali pora sav, praeit, zodziu menesio laikotarpi. kantrybes:)

aidas220

2009-12-06 01:19:44
zodziu taip,nesenai uzsiregistravau ir niekaip dar nesuprantu sios svetaines sistemos..prasau paaiskinkit kas nors...uzdaviau klausima gyditojai,kaip zinoti kada ji man atsakys kur as si atsakyma galesiu paskaityti?

angele

2009-11-28 01:31:32
kas galit man paaiskinti,paspaudziau apacioje ta kryziuka-pazymeti puslapi. Ir ka jus galvojat,as negaliu is jo iseiti vis rodo ta pati ir viskas... kaip grazinti viska i vieta? Aciu

MODESA

2009-11-24 09:38:14
O aš laukiu atsakymo jau daugiau nei mėnuo :S . Ir nieko. Suprantu šiuos gydytojus, jei rimta problema elektroninė konsultacija nepadės. O šie gydytojai manau ne tik konsultuoja šioje svetainėje, manau jie taip pat turi ir savo kabinetus.

brigita

2009-07-29 16:17:51
Visai gera svetaine :)O man patinka, kad kai sudalyvavus konkursuose karta laimejau ir gavau priza - Receptu knyga :D

GP

2009-04-09 20:38:40
Gerbiama A, Galiu Jums pasiulyti tikrai demesinga gydytoja. Tai Medicinos Mokslu Daktaras Profesorius A. Gamperis. Konsultacijai reikia uzsirasyti is anksto. Galiu Jus uzregistruoti. Rasykite gmp@usa.com

lina

2009-04-09 13:17:55
Bet jus zmones ir pikti esat. Jei ilgai nesulaukiat atsakymo,tai del to kad didelis klausimu kiekis. Jei jums kas netinka, tai neburnokit ant gydytoju ir eikit i savo poliklinikas. :L Juk svetaine nemokama,gedos turetumet.

Petras

2009-04-09 11:25:29
Gerb. A. labai keistai skamba Jusu skundas, juk gydytoju patarimai svetaineje neatstoja gydytojo konsultacijos .Patarimai yra NEMOKAMI !!! todel ir jokiu isipareigojimu gydytojai neturi. I Jusu klausimus anksciau ar veliau tikrai bus atsakyta. Jei yra sveikatos problemos ir reikalingas gydymas reikia kreiptis i poklinikas - tik ten gali buti suteikta pilna pagalba.

A.

2009-04-08 23:34:46
Kam išvis reikalinga šita svetainė.Man taip blogai,kreipiausi į gydytoją ,bet nėra jokio atsako jau ganėtinai senai.Ar gydytojai atbunka nuo svetimų nelaimių?Kam tada išvis reklamuojasi tokiose svetainėse?Negalima šitaip.Aš kasdien laksčiau prie kompiuterio,laukdama atsakymo.Veltui.Viskas veltui.Nusivyliau.Negerbiu šitos gydytojos dėl abejingumo,nejautrumo.Apmaudu ir tikrai apgailėtina.Jei būčiau gydytoja,tai žinočiau,kad hipokrato priesaika y... Plačiau

juozas

2009-04-08 10:59:15
kodel svetaineje negalima dalintis alternatyvia medicina,netradiciniai gydymo budai priimtini visame pasaulyje.Cia turetu reikstis daugiau nuomoniu

Merunas

2009-04-07 09:17:31
Klausiau del kojos luziu,tai rekomendavo konsultuotis pas ta kas operavo.Lygtai ant tiek bukas buciau,kad nesugalvociau tokio dalyko pats.Jau konsultuotasi ir net tris kartus.Taip kietai konsultuoja,kad kiekviena karta skirtingos diagnozes.Girdeti zmones kalbant,kad gydytojams prades ne kysius siulyti,bet galimybe patiems vaikscioti savo sveikom kojom.Arunas. > (...
						<a href="#" onclick="javascript:show_faq( Plačiau

Petras

2009-04-06 12:31:22
Skaiciau , kad atsakymu i klausimus jau daugiau nei 8000. Daivai siulau isbandyti paieskos sistema sioje svetaineje. Manau, kad tikrai rasi atsakyma.I mano klausima atsake per 8 dienas. Nera ko noreti - juk viskas nemokamai.
Puslapiai:
1

Atsakymas

Atsakyti gali tik prisijungę vartotojai. Jei dar neturite prisijungimo duomenų – užsiregistruokite.