Ar Jūs manote , kad cheminė medžiaga esanti vaiste ir vaistas yra tas pats:

Balsavimai
Dienos anekdotas Prenumeruoti RSS

Daktare, nemiga mane visai išsekino. Ką daryti?
- Ar nebandėte skaičiuoti avių?
- Bandžiau, nepadeda.
- Tuomet tegu kiekviena avis papasakoja savo biografiją.

archyvas

Reklama
mezym.lt prostamol.lt raniberl.lt lioton.lt fastum.lt
Skelbti

Ka manote apie sia svetaine?

egle:)

2009-12-06 20:35:41
atsakyma gausi i savo elektronini pasta ir ne taip greit gali pora sav, praeit, zodziu menesio laikotarpi. kantrybes:)

aidas220

2009-12-06 01:19:44
zodziu taip,nesenai uzsiregistravau ir niekaip dar nesuprantu sios svetaines sistemos..prasau paaiskinkit kas nors...uzdaviau klausima gyditojai,kaip zinoti kada ji man atsakys kur as si atsakyma galesiu paskaityti?

angele

2009-11-28 01:31:32
kas galit man paaiskinti,paspaudziau apacioje ta kryziuka-pazymeti puslapi. Ir ka jus galvojat,as negaliu is jo iseiti vis rodo ta pati ir viskas... kaip grazinti viska i vieta? Aciu

MODESA

2009-11-24 09:38:14
O aš laukiu atsakymo jau daugiau nei mėnuo :S . Ir nieko. Suprantu šiuos gydytojus, jei rimta problema elektroninė konsultacija nepadės. O šie gydytojai manau ne tik konsultuoja šioje svetainėje, manau jie taip pat turi ir savo kabinetus.

brigita

2009-07-29 16:17:51
Visai gera svetaine :)O man patinka, kad kai sudalyvavus konkursuose karta laimejau ir gavau priza - Receptu knyga :D

GP

2009-04-09 20:38:40
Gerbiama A, Galiu Jums pasiulyti tikrai demesinga gydytoja. Tai Medicinos Mokslu Daktaras Profesorius A. Gamperis. Konsultacijai reikia uzsirasyti is anksto. Galiu Jus uzregistruoti. Rasykite gmp@usa.com

lina

2009-04-09 13:17:55
Bet jus zmones ir pikti esat. Jei ilgai nesulaukiat atsakymo,tai del to kad didelis klausimu kiekis. Jei jums kas netinka, tai neburnokit ant gydytoju ir eikit i savo poliklinikas. :L Juk svetaine nemokama,gedos turetumet.

Petras

2009-04-09 11:25:29
Gerb. A. labai keistai skamba Jusu skundas, juk gydytoju patarimai svetaineje neatstoja gydytojo konsultacijos .Patarimai yra NEMOKAMI !!! todel ir jokiu isipareigojimu gydytojai neturi. I Jusu klausimus anksciau ar veliau tikrai bus atsakyta. Jei yra sveikatos problemos ir reikalingas gydymas reikia kreiptis i poklinikas - tik ten gali buti suteikta pilna pagalba.

A.

2009-04-08 23:34:46
Kam išvis reikalinga šita svetainė.Man taip blogai,kreipiausi į gydytoją ,bet nėra jokio atsako jau ganėtinai senai.Ar gydytojai atbunka nuo svetimų nelaimių?Kam tada išvis reklamuojasi tokiose svetainėse?Negalima šitaip.Aš kasdien laksčiau prie kompiuterio,laukdama atsakymo.Veltui.Viskas veltui.Nusivyliau.Negerbiu šitos gydytojos dėl abejingumo,nejautrumo.Apmaudu ir tikrai apgailėtina.Jei būčiau gydytoja,tai žinočiau,kad hipokrato priesaika y... Plačiau

juozas

2009-04-08 10:59:15
kodel svetaineje negalima dalintis alternatyvia medicina,netradiciniai gydymo budai priimtini visame pasaulyje.Cia turetu reikstis daugiau nuomoniu

Merunas

2009-04-07 09:17:31
Klausiau del kojos luziu,tai rekomendavo konsultuotis pas ta kas operavo.Lygtai ant tiek bukas buciau,kad nesugalvociau tokio dalyko pats.Jau konsultuotasi ir net tris kartus.Taip kietai konsultuoja,kad kiekviena karta skirtingos diagnozes.Girdeti zmones kalbant,kad gydytojams prades ne kysius siulyti,bet galimybe patiems vaikscioti savo sveikom kojom.Arunas. > (...
						<a href="#" onclick="javascript:show_faq( Plačiau

Petras

2009-04-06 12:31:22
Skaiciau , kad atsakymu i klausimus jau daugiau nei 8000. Daivai siulau isbandyti paieskos sistema sioje svetaineje. Manau, kad tikrai rasi atsakyma.I mano klausima atsake per 8 dienas. Nera ko noreti - juk viskas nemokamai.

Daiva

2009-04-04 16:19:54
Ar gydytojai šioje svetainėje iš vis atsakinėja į klausimus? > ( Kiek pastebėjau klausimai ir atsakymai nepasikeitė jau visa savaite > ( pati uždaviau bent keletą klausimų skirtingiems gydytojams ir negavau dar ne vieno atsakymoPlačiau

juozas

2009-03-30 11:41:41
Gerai,kad svetaine "atidaryta"ivairiaminciams,tik gaila,kad forume,kazkam nepatiko Juk ten tokios naudingos informacijos ir daug.

Anonimas - SUPRATINGAS

2008-09-16 15:16:39
Na tikrai \\\\\\\\\\\\\\\"ŠAUNI\\\\\\\\\\\\\\\" inžinierė dirba pas jumis V. Krivickienė, jums negėda ją išleisti bendrauti su žmonėmis. Etiketo nulis.

Anonimas -

2008-09-11 10:24:34
Kažkur prieš savaitę uždaviau klausimą,į kurį man dar neatsakė.Būtų gerai,jei būtų tada nurodyta kada gydytojas grįš iš atostogų ir kada galės atsakinėti į klausimus.

Anonimas - Admin

2008-09-08 18:02:47
Gydytoju atakymai i klausimus gali veluoti del ivairiu priezasciu- gydytojui atostogaujant, isvykus i komandiruote, stazuote ar pns. I klausimus vistiek bus atsakyta.

Anonimas - Beatričė

2008-09-08 16:48:28
Net gydytojai į klausimus neatsako, tai iš viso panaikinkite tą skiltį.

Anonimas -

2008-09-04 21:17:59
Pagirtina, kad kuriate kazka, kad darote savo produktu reklama kitaip nei jau visu išbandyta,;D tik neskelbkite iš lubų nukabintu kainu ;D

Atsakymas

Atsakyti gali tik prisijungę vartotojai. Jei dar neturite prisijungimo duomenų – užsiregistruokite.

Reklama
Reklama
Reklama