Ar Jūs manote , kad cheminė medžiaga esanti vaiste ir vaistas yra tas pats:

Balsavimai
Dienos anekdotas Prenumeruoti RSS

Atbėga žmogelis vakare pas daktarą - terapeutą. Kaktoje šakutė įsmeigta iki galo. Šaukia: - Gydytojau, padėkite!
- Eik iš čia,- sako gydytojas,- mano darbo laikas baigėsi.
- Nu gydytojau, padėkite, jus gi terapeutas!
Gydytojas ištraukia iš kaktos šakutę, smeigia žmogui į akį ir sako:
- Eik pas okulistą, - jis dirba valandą ilgiau.

archyvas

Reklama
mezym.lt prostamol.lt raniberl.lt lioton.lt fastum.lt
Skelbti

kas yra susidūrę su skausmo klinika ?

Martandum

2009-10-08 16:28:07
po čiurnos traumos ilgą laiką kenčiau skausmą ,po to rado ,kad yra užspaustas nervas ,operacija ir vėl skausmai begalės įvairių vaistų. Dabar buvau skausmo klinikoje ,po dviejų procedūrų jaučiuosi geriau ,jeigu taip ir toliau išliktų skaityčiau pavyko .Labiausiai bijau jeigu greitai skausmas vėl atsinaujins .

audrius

2009-10-08 09:41:42
Labas, esu turejes problemu su nugara- teko kreiptis i skausmo klinika. Proes tai aisku teko sugerti pakankamai daug visokiu vaistu nuo skausmo- pradedant paracetamoliu, veliau geriau nimesili, po to "sedau ant adatu"- leidausi nuskausminamuosius, bet vis delto, kai nugaros pazeidimas yra labai ryskus (pradejo tirpti nuo skausmo )kojos- nusiunte mane i sakusmo klinika- po to tikrai jutausi geriau, taciau skausmas isliko toks bukas, o dar po tr... Plačiau

Martandum

2009-10-08 07:38:05
gal yra kurie pabuvojo skausmo klinikoje ,kokie rezultatai ,ar greitai vel reikejo kreiptis ,Ačiū.

Atsakymas

Atsakyti gali tik prisijungę vartotojai. Jei dar neturite prisijungimo duomenų – užsiregistruokite.

Reklama
Reklama
Reklama