Naujienose Vaistuose Ligose Detalioji paieška
Mob
Versija
Prisijunkite - daugiau informacijos, daugiau naujienų, daugiau galimybių!
Užsiregistruoti Priminti slaptažodį
Apklausa
Atšilus orams, padažnėja kojų tinimai, paūmėja venų varikozė , labiau jaučiamas kojų nuovargis.Ką Jūs renkatės šių simptomų gydymui:

Balsavimai
Dienos anekdotasPrenumeruoti RSS

Iš dviejų chirurgų pokalbio:
- Na, kaip operacija?
- Nuobodi... Su narkoze...

archyvas
Pasveik.lt aplikaciją Jūs galite parsisiųsti ne tik
iPhone bet ir Android telefonams !
Skelbti

koju luziai

sniege

2009-01-28 00:01:49
mano draugei panasi beda buvo.ji patempe ciurna. tai skausmui malsinti fastum gel turejo tepti. aisku, ledai, itvaras... kaip ir priklauso

Anonimas -

2008-12-16 20:13:52
Siuo metu esu pati patyrus kojos ciurnos luzi.. jau beveik menesis kaip koja gibso langeteje,bent dziaugiuosi,kad skausmas praejo,nors neneigsiu,kartais kaip labiau pajudinu ta koja tj stipriai suskausta... O gydytojai sake,kad gis apie 2menesius:( tj Kaledas ir Naujuosius sutiksiu slubaPlačiau

Anonimas - Marija

2008-12-01 17:51:21
Turejau ciurnos luzi vasara.Jei man sunkiasvorei pensininkei,turinciai ir kitu sveikatos problemu ,sugijo per 5 savaites-sugis ir jums.Buvo itvaras,baisus nepatogumas judeti.Itvara nuemiau anksciau nei gydytojas liepe ,bet koja saugojau ,nesiremiau .Nuolat naudojau tepalus-lioton 1000,kaulazoliu tepala,dejau spiritinius kompresus,naudojau vaistus kad nesusidarytu trombai.Dabar pasekmiu beveik nejauciu.

Anonimas - rasa

2008-11-12 12:23:31
kas susiduret su kojos ciurnos luziu.kaip vyko gydymas ir gijimas.

Atsakymas

Atsakyti gali tik prisijungę vartotojai. Jei dar neturite prisijungimo duomenų – užsiregistruokite.