Naujienose Vaistuose Ligose Detalioji paieška
Mob
Versija
Prisijunkite - daugiau informacijos, daugiau naujienų, daugiau galimybių!
Užsiregistruoti Priminti slaptažodį
Apklausa
Atšilus orams, padažnėja kojų tinimai, paūmėja venų varikozė , labiau jaučiamas kojų nuovargis.Ką Jūs renkatės šių simptomų gydymui:

Balsavimai
Dienos anekdotasPrenumeruoti RSS

Iš dviejų chirurgų pokalbio:
- Na, kaip operacija?
- Nuobodi... Su narkoze...

archyvas
Pasveik.lt aplikaciją Jūs galite parsisiųsti ne tik
iPhone bet ir Android telefonams !
Skelbti

nugaros sanariu skausmai

daiva

2011-11-07 23:47:04
Sveiki. Gal kas nors leidosi vaistus ar hormonus tiesiai i sanarius nuo skausmu? Gal zinote kur tai daroma.Kankina ziaurus skausmai. Pries keleta metu leidausi. tai padejo, bet neatsimenu daktaro pavardes.Gal kas susidurete su tokia pat problema Padekit prasau. Aciu.

Veronika

2011-10-03 19:13:15
Sveiki gal kas galėtumėte patari kur galėčiau išsigydyti nugaros skausmus, vakarų Lietuvoje ? Iš anksto dėkoju už atsakymus :)

GP

2009-03-17 17:09:06
Irmai ir kitiems, kam skauda nugara, pagalba be operacijos.. gmp@usa.com

irma

2009-03-15 12:00:47
man labai skauda nugara ir nugaroi yra guziukai kai diena padirbu vakare atsigulu i lova neina net atsikelt,,gal kas gali ka patart:(gal cia rimta nesu lietuvoi tai sunku cia prie daktaru prieit:(

violeta 50

2009-02-15 23:34:03
man reikia operuoti stubura, c4/5 slankstelius gal kas jau turejot tokia operacija...

Anonimas - granata

2008-10-23 14:55:26
Sveiki vat as pati turiu gana nemazu bedu cielas dvi isvarzas ir priedo nervu kanalo susiaurejima .Atrado tik po magnetinio rezonanso. Vat kaune daro klinikose ji tiktai .Seip patarciau susirasti klinikose daktara Parnarauska arba Jagmina.Jie patars .Parnarauska dar galima rasti ir dainavos poliklinikoje.

Anonimas - dalius

2008-07-04 21:53:01
to as dėl peršvietimo kompiuteriniu tomografu(lb kenksmingas, daug radiacijos) arba magnetiniu rezonansu(visai nekenksmingas,be radiacijos,tačiau brangesnis) Nežinau kaip Kaune, bet Panevėžy jei moki pinigus, pvz.tyrimui magnetiniu rezonansu eilėj laukt tereikia tik apie 1 dieną (tel. 845 463443) ir nereikia jokio siuntimo. Beje, pas mane stubure irgi lb blogo kažko nemato, o skausmai beprotiški. Turbūt kažko gal nepavyksta pamatyt ar su... Plačiau

Anonimas - as

2008-07-02 11:33:02
taip stubure ir yra susidevejes slankstelis+nedidelis iskrypimas,daktarai nieko nesiulo kaip tik manksta ir fizioterapija. tomografe baisines eiles,o kai neturi pazystamu tai kaip prieiti? gal jau ir sia procedura daro privaciai,su siuntmu ar be vistiek ko gero moki.Idomu kiek kainuoja?Gal Kaune daretes parekomenduokit kur ir pas ka,busim dekingi. O be to susidevejusiu kremzliu dar ko gero atstatyti jie nemoka....Plačiau

Anonimas -

2008-06-25 15:22:26
Marija, pasitikrinkite stuburą, geriausia pasidaryti kompiuterinę tomografiją. Siuntimo jei negausite, pasidarykite kompiuterinę už savo pinigus. Geriau jau žinoti tikslią diagnozę ir neryti be reikalo tablečių saujom. Man daryta stuburo išvaržos operacija ir prieš tai labai skaudėjo visus sąnarius ir kelių sąnarius. Su stuburu geriau nerizikuoti, nes gali lovoje gulėti visą gyvenimą. Sveikata brangesnė už pinigus.

Anonimas - dalius to as

2008-06-19 14:51:52
Ačiū už atsakymą. Nors liudnokas jis, bet teisingas.Vaistai bei procedūros nieko gero neduoda ir man. Bet aš nesuprantų vieno dalyko- juk mums ne po 60 metų, kad kremzlės taip lengvai susidėvėtų. Mano nuomone turėtų būti kažkokia liga jei tokios bėdos prasideda jauname amžiuje.

Anonimas - as

2008-06-16 14:13:06
man panasei,tik daktarai rado nuo ko skauda:sanariu kremzles susidevejimas.vaistus gerti reik saujom,nieko nuo to negeriau,tik dar ir skrandi pradeda skaudeti,tad vaistus griu tada kai jau nepakeliu skausmo.man tik 35m ,bet daktaru zodziais: nieko cia kitaip nebus jau ,cia iki gyvenimo galo taip bus...:(nenoriu liudint,bet taip jau jie sako,paskiria kokias pr... Plačiau

Anonimas - dalius

2008-06-06 13:27:26
Nors man 29m, bet jau beveik 3m kamuoja pastovus nugaros ir vėliau atsiradę sąnarių skausmai(ypač kelių).Jau ilgą laiką negaliu būti darbingas. Gydytojams nepavyksta nustatyti ligos. Gal kas esat susidūrę su panašiom bėdom?

Atsakymas

Atsakyti gali tik prisijungę vartotojai. Jei dar neturite prisijungimo duomenų – užsiregistruokite.