Naujienose Vaistuose Ligose Detalioji paieška
Mob
Versija
Prisijunkite - daugiau informacijos, daugiau naujienų, daugiau galimybių!
Užsiregistruoti Priminti slaptažodį
Apklausa
Atšilus orams, padažnėja kojų tinimai, paūmėja venų varikozė , labiau jaučiamas kojų nuovargis.Ką Jūs renkatės šių simptomų gydymui:

Balsavimai
Dienos anekdotasPrenumeruoti RSS

Iš dviejų chirurgų pokalbio:
- Na, kaip operacija?
- Nuobodi... Su narkoze...

archyvas
Pasveik.lt aplikaciją Jūs galite parsisiųsti ne tik
iPhone bet ir Android telefonams !
Skelbti

patempimas

Vaida

2011-01-11 17:27:50
Sveiki.Pasitiampiau pakinkli,bet ne apie tai,man pastoviai skauda ir nezinau nuo ko ,gal jus patarkite?:S

simas

2009-02-18 14:19:24
kai pasitempi nugara- geriausia nueiti pas gydytoja- kad tik neprisizaisti su visokiais per telika rodomais dalykeliais.

patyres

2009-01-28 11:46:28
Aš, kai intensyviai pasportuoju, kažkaip dažnai pasitempiu nugarą, tai gal ten koks uždegimas koks ar kas, nežinau, bet fastum irgi padeda.

sniege

2009-01-27 23:48:56
as tai fastum geli tepu. man drauge parekomendavo. po 4 dienu praejo tinimas ir skausmas. 2 kartu sper diena tepti reikia

Anonimas -

2008-06-25 15:27:56
Marija, pasitempus čiurną, geriausia sugipsuoti nes be to labai ilgai gyja. O ir išgijus, nuo mažiausio kojos kryptelėjimo, čiurna išnyra vėl ir vėl. Aš taip kankinuosi visą gyvenimą. Ošiaip tinka trynimai: Finalgon ir kt.

Anonimas - inga

2008-06-24 17:49:10
sveiki. gal kas gali patarti kaip kuo greiciau issigyditi ciurnos patempima. ka daryti ir kokius vaistus vartoti?

Atsakymas

Atsakyti gali tik prisijungę vartotojai. Jei dar neturite prisijungimo duomenų – užsiregistruokite.