pasveik
Ligos ir sindromai
Pagal ABC
Pagal organų sistemą
Vaistai
Vaistų paieška
Pagal ABC
Pagal raktinį žodį
Pagal ATC kodą
Pagal ligą ar organų sistemą
Kompensuojamų vaistų kainynas
Vaistų kainų palyginimas
Kelionių vaistinėlė

Konkursai
Klausk gydytojo
Užduoti klausimą
Atsakymai
Pagal organų sistemas
Pagal gydytojus
Sveikatos testai
Medicinos biblioteka
Forumas
Vardas
Slaptažodis
Priminti slaptažodį
Registracija į poliklinikas
Žmogaus anatomija
Vaistinės
Gydymo įstaigos
Pirmoji pagalba
Puslapio komentarai
Dietos
Ligoniams
Norintiems sulieknėti
Skelbimai

Vaistinėje pasirenkate:

Balsavimai

Kordicepsas

Valdas

2010-02-28 13:20:56
Atidarytas naujas tiklalapis apie kordicepsą ir kitus medicininius grybus bei preparatus iš jų - www.kordicepsas.lt
Atidarytas naujas tiklalapis apie kordicepsą ir kitus medicininius grybus bei preparatus iš jų - www.kordicepsas.lt Mažiau

Aiste

2010-02-17 19:39:37
Daugiau info galite rasti apie kordicepsą bei gauti konsultacijas www.e-tiens.lt, taip pat apie naujus medicininius grybus Ganoderma, Agaricus ir Kordicepsas sinensis, kurie vartojami labai efektyviam organizmo, imuniteto stiprinimui, kaip papildoma organizmo mityba - vitaminų ir mineralų šaltinis.
Daugiau info galite rasti apie kordicepsą bei gauti konsultacijas www.e-tiens.lt, taip pat apie naujus medicininius grybus Ganoderma, Agaricus ir Kordicepsas sinensis, kurie vartojami labai efektyviam organizmo, imuniteto stiprinimui, kaip papildoma organizmo mityba - vitaminų ir mineralų šaltinis. Mažiau

GP

2009-11-27 18:18:47
Sveiki, Visiems tiems, kurie jau viska isbandete, siulau dar viena buda... Susiraskite bibliotekoje ar nusipirkiete knygyne M. Norbekovo knyga "Kvailio patirtis...." (kainuoja apie 28 litus) ir perskaitykite, net kelis kart, kad galetumet suprasti kas, kaip ir kodel. O tada su jus gydanciu gydytoju iveiksite savo liga! :D Jei norit pasidalinsiu savo patyr... Plačiau
Sveiki, Visiems tiems, kurie jau viska isbandete, siulau dar viena buda... Susiraskite bibliotekoje ar nusipirkiete knygyne M. Norbekovo knyga "Kvailio patirtis...." (kainuoja apie 28 litus) ir perskaitykite, net kelis kart, kad galetumet suprasti kas, kaip ir kodel. O tada su jus gydanciu gydytoju iveiksite savo liga! :D Jei norit pasidalinsiu savo patyrimu: gmp@usa.com Mažiau

Sandra .

2009-11-25 14:42:05
Sveiki. Norintys isigyti kordicepso ar kitu Tianshi sveikatinimo preparatu bei pasikonsultuoti del ju vartojimo rasykite i e-mail info@e-tianshi.lt
Sveiki. Norintys isigyti kordicepso ar kitu Tianshi sveikatinimo preparatu bei pasikonsultuoti del ju vartojimo rasykite i e-mail info@e-tianshi.lt Mažiau

anonimas - reniukas :)

2009-11-23 14:37:45
Ir vis dėl to kas tas kordicepsas ir visi kiti grybai? tinklinis marketingas, pesantis is zmoniu pinigus (mat kainos tai tikrai ohoho) ar isties sveiki papildai? Naudoju FOHOW dirželį kaklui ir jokio poveikio. Toks jausmas, kad dar labiau galvą skaudą..... deja
Ir vis dėl to kas tas kordicepsas ir visi kiti grybai? tinklinis marketingas, pesantis is zmoniu pinigus (mat kainos tai tikrai ohoho) ar isties sveiki papildai? Naudoju FOHOW dirželį kaklui ir jokio poveikio. Toks jausmas, kad dar labiau galvą skaudą..... deja Mažiau

Aiste

2009-09-19 23:20:46
Gera naujiena vartojantiems, besidomintiems ar nieko nežinantiems apie Tianshi (Tiens)sveikatinimo preparatus ar pačią kompaniją, nes bus puiki galimybė spalio 3 dieną Kaune vyksiančioje Atvirų Durų Dienoje iš arčiau susipažinti ir daugiau sužinoti apie šiuos preparatus. Įėjimas nemokamas, bet su kvietimais. Dėl kvietimų ir konkrečios info rašykite į e-mail rroses51@yahoo.com arba skambinkite telefonu 8 649 20448
Gera naujiena vartojantiems, besidomintiems ar nieko nežinantiems apie Tianshi (Tiens)sveikatinimo preparatus ar pačią kompaniją, nes bus puiki galimybė spalio 3 dieną Kaune vyksiančioje Atvirų Durų Dienoje iš arčiau susipažinti ir daugiau sužinoti apie šiuos preparatus. Įėjimas nemokamas, bet su kvietimais. Dėl kvietimų ir konkrečios info rašykite į e-mail rroses51@yahoo.com arba skambinkite telefonu 8 649 20448 Mažiau

GP

2009-09-13 09:55:50
Nebukite toks drasus, Vitalijau, kas padeda vienam, nebutinai pades kitam. Zmonems reikia duoti informacija, bet garantuoti, jus negalite. Kiek jus padarete testu? Kokius rezultatus gavote? Zinau viena produkta, pagaminta Amerikoje. Tas zmogus, kuris ji atrado yra atlikes apie 75000 testu. Rezultatai buvo teigiami, taciau jis niekada nedave jokios garantijos. Jis tik atskleide to tirpalo formule visiems (kad kiekvienas galetu pats pasigaminti ... Plačiau
Nebukite toks drasus, Vitalijau, kas padeda vienam, nebutinai pades kitam. Zmonems reikia duoti informacija, bet garantuoti, jus negalite. Kiek jus padarete testu? Kokius rezultatus gavote? Zinau viena produkta, pagaminta Amerikoje. Tas zmogus, kuris ji atrado yra atlikes apie 75000 testu. Rezultatai buvo teigiami, taciau jis niekada nedave jokios garantijos. Jis tik atskleide to tirpalo formule visiems (kad kiekvienas galetu pats pasigaminti ) ir apraso savo testu rezultatus. Zmogus perskaites jo knyga, pats nusprendzia, ar verta jam pabandyti ar ne. Taigi, Vitalijau, niekada nieko negarantuokite, nes iki galo visko jus nezinote. Mažiau

vitalijus

2009-09-07 15:04:28
Kodėl vidutinė kinų gyvenimo trukmė - 82 metai, tuomet kai ES ji vos siekia 64 metus? Kodėl indai niekada neserga depresija? Kodėl Rytų senukai išlieka žvalūs ir energingi iki paskutinio įkvėpimo, tuomet kai europiečiai savo senatvę praleidžia ligoninėse? Paslaptis atskleidžia stebuklinga rytų medicina.Kompanijos FOHOW produkcija – tai JAN – ŠĖN mitybos produktai. JAN – ŠĖN mitybos metodika: pirma – reguliacija, antra – valymas, trečia – atsta... Plačiau
Kodėl vidutinė kinų gyvenimo trukmė - 82 metai, tuomet kai ES ji vos siekia 64 metus? Kodėl indai niekada neserga depresija? Kodėl Rytų senukai išlieka žvalūs ir energingi iki paskutinio įkvėpimo, tuomet kai europiečiai savo senatvę praleidžia ligoninėse? Paslaptis atskleidžia stebuklinga rytų medicina.Kompanijos FOHOW produkcija – tai JAN – ŠĖN mitybos produktai. JAN – ŠĖN mitybos metodika: pirma – reguliacija, antra – valymas, trečia – atstatymas. Tuo būdu padedame organizmui tapti sveikesniu ir išspręsti daugelį sveikatos problemų. Daugiau apie FOHOW produktus www.kordicepsas.com. Pagarbiai Vitalijus Vingilis +37068476050 vitalijus.vingilis@gmail.com www.kordicepsas.com Mažiau

Arunas.

2009-08-31 16:18:12
Gerb ,GB ,na ,man ,jau mas daug aisku ,kas ira, rytoj laukiu atsakimo tikriausiai bus sinusitinis galvos skausmas :) aciu devui rimto tokio nera, pas man nesergu migrenu as:) vidinio skausmoPlačiau
Gerb ,GB ,na ,man ,jau mas daug aisku ,kas ira, rytoj laukiu atsakimo tikriausiai bus sinusitinis galvos skausmas :) aciu devui rimto tokio nera, pas man nesergu migrenu as:) vidinio skausmo:) pagisiu:) mazdaug pasake man daktarai bet rytoj tiksliau zinosiu is atsakimo:) Mažiau

GP

2009-08-31 14:36:08
Aciu, Aiste, noreciau daugiau komentaru is vartotoju.
Aciu, Aiste, noreciau daugiau komentaru is vartotoju. Mažiau

GP

2009-08-31 14:34:44
Gerb Arunai, nemanau, kad tai butu vezys. Esu sutikusi zmoniu, kuriu galvoje buvo auglys. Tai be galvos skausmo buvo dar visa eile pozymiu: galvos svaigimas, lygsvaros nelaikymas, pykinimas. Gal Jums migrena? Ar buna dienu, momentu, kai galva neskauda?
Gerb Arunai, nemanau, kad tai butu vezys. Esu sutikusi zmoniu, kuriu galvoje buvo auglys. Tai be galvos skausmo buvo dar visa eile pozymiu: galvos svaigimas, lygsvaros nelaikymas, pykinimas. Gal Jums migrena? Ar buna dienu, momentu, kai galva neskauda? Mažiau

Aiste

2009-08-30 23:04:49
GP atsakysiu jums, kad esu labiau vartotoja, bet kartais ir parekomenduoju ar patariu. Šiaip labai domiuosi šiais preparatais, lankau vykstančias paskaitas apie juos, kurias veda gydytoja, nes man yra įdomu sužinoti kuo daugiau. Kas dėl kordicepso jo poveikiu įsitikinau nelabai seniai: rudenį vartojau dėl sąnarių uždegimo, o vasarą buvau labai peršalus, žinoma abiejų kartų kordicepso dozės buvo visiškai skirtingos. Iki tol jo man nelabai ir re... Plačiau
GP atsakysiu jums, kad esu labiau vartotoja, bet kartais ir parekomenduoju ar patariu. Šiaip labai domiuosi šiais preparatais, lankau vykstančias paskaitas apie juos, kurias veda gydytoja, nes man yra įdomu sužinoti kuo daugiau. Kas dėl kordicepso jo poveikiu įsitikinau nelabai seniai: rudenį vartojau dėl sąnarių uždegimo, o vasarą buvau labai peršalus, žinoma abiejų kartų kordicepso dozės buvo visiškai skirtingos. Iki tol jo man nelabai ir reikėjo ir pagrinde vartojau Tianshi kalcį ir dariausi organizmo valymus. Mažiau

Arunas.

2009-08-30 20:11:45
o koks vaistas tinka nuo galvos vidinio skaudejimas kad praeitu skausmas visai ? pavadinimas vaisto ? koks butu geriausias labai ? ir nuo visu ligu dar:) tik norejau suzinoti as dar aciu:)
o koks vaistas tinka nuo galvos vidinio skaudejimas kad praeitu skausmas visai ? pavadinimas vaisto ? koks butu geriausias labai ? ir nuo visu ligu dar:) tik norejau suzinoti as dar aciu:) Mažiau

Arunas.

2009-08-30 19:53:10
Gerb Gp aciu reiks pas daktare eiti is tirs mane pasakis nuo ko skauda man galva ,nei is to man skauda per dena bet skauda prirasis vaistu ir pasveiksiu :) bet taip esu sveikas as:) tik prisigalvoju kad nebutu auglio ir panasiai bet pas man neraPlačiau
Gerb Gp aciu reiks pas daktare eiti is tirs mane pasakis nuo ko skauda man galva ,nei is to man skauda per dena bet skauda prirasis vaistu ir pasveiksiu :) bet taip esu sveikas as:) tik prisigalvoju kad nebutu auglio ir panasiai bet pas man nera:) daktarai viska zino ir isgido visas ligas pirmadieni eisiu pas giditoja dabar gaila nedirba:) veliau parasysiu nuo ko man ta galva skaudejo priezasti cia :) jai zinos priezasti daktarai man pasakis:) Mažiau

GP

2009-08-30 17:31:45
Gerb. Arunai, galvos skausmo priezasciu gali buti daug. Jusu sprendimas teisingas - pirmiausiai eiti pas gydytoja ir suzinoti galvos skaudejimo priezasti. Stebekite save. Pastebekite, kada prasideda galvos skausmas - ar pavalgius, ar nevalgius, gal po kokio nors maisto, gal nuvargote per daug, gal per ilgai dirbote kompiuteriu, gal kas nors. stipriai sunervino, gal tiesiog truksta sviezio oro. Gal tada, po tam tikro laiko, padares stebejim... Plačiau
Gerb. Arunai, galvos skausmo priezasciu gali buti daug. Jusu sprendimas teisingas - pirmiausiai eiti pas gydytoja ir suzinoti galvos skaudejimo priezasti. Stebekite save. Pastebekite, kada prasideda galvos skausmas - ar pavalgius, ar nevalgius, gal po kokio nors maisto, gal nuvargote per daug, gal per ilgai dirbote kompiuteriu, gal kas nors. stipriai sunervino, gal tiesiog truksta sviezio oro. Gal tada, po tam tikro laiko, padares stebejimo analize, pats suprasite galvos skaudjimo priezasti. Mažiau

Arunas.

2009-08-30 17:12:56
nekom nesinaudoju:)
nekom nesinaudoju:) Mažiau

GP

2009-08-30 17:11:04
Aiste, ar jus platinate Tiansi produktus ar tik naudojote? Aciu
Aiste, ar jus platinate Tiansi produktus ar tik naudojote? Aciu Mažiau

Arunas.

2009-08-30 17:04:15
NA MAN DOMINA KAIP GYDITI JAI SKAUDA GALVA VIDINIS SKAUSMAS ?kOKIUS PIRKTI VAISTUS AR GALIMA TAIP ISIGIDITI ? as dar jaunas daznai paskauda galva i dena kas den ? bet eisiu pas daktare tartis:) man tik idomu suzinoti kuom gydo tai?:)
NA MAN DOMINA KAIP GYDITI JAI SKAUDA GALVA VIDINIS SKAUSMAS ?kOKIUS PIRKTI VAISTUS AR GALIMA TAIP ISIGIDITI ? as dar jaunas daznai paskauda galva i dena kas den ? bet eisiu pas daktare tartis:) man tik idomu suzinoti kuom gydo tai?:) Mažiau

Aiste

2009-08-30 16:40:00
Jei jus GP domintų Tianshi kordicepsas galėčiau parašyti iš savo patirties kaip jis man padėjo ir kokiom dozėm vartojau. Jo dozės priklauso dėl ko ruošiatės vartoti: ar tai profilaktiškai, ar esant kažkokiems uždegimams, ar tik staiga peršalus.
Jei jus GP domintų Tianshi kordicepsas galėčiau parašyti iš savo patirties kaip jis man padėjo ir kokiom dozėm vartojau. Jo dozės priklauso dėl ko ruošiatės vartoti: ar tai profilaktiškai, ar esant kažkokiems uždegimams, ar tik staiga peršalus. Mažiau

GP

2009-08-24 11:45:49
Kas is jusu naudojo Fohow kompanijos kordicepsa? Ar jums padejo, ar pakenke, ar nepajutote jokio skirtumo. Gal pasakytumet kokiu tikslu naudojote kiek laiko ir kokiom dozem? Aciu
Kas is jusu naudojo Fohow kompanijos kordicepsa? Ar jums padejo, ar pakenke, ar nepajutote jokio skirtumo. Gal pasakytumet kokiu tikslu naudojote kiek laiko ir kokiom dozem? Aciu Mažiau
Puslapiai:
1
2

Atsakymas

Atsakyti gali tik prisijungę vartotojai. Jei dar neturite prisijungimo duomenų – užsiregistruokite.

Pažymėti puslapį |

PASVEIK.LT 2008 m.
puslapio naudojimo sąlygos