Naujienose Vaistuose Ligose Detalioji paieška
Mob
Versija
Prisijunkite - daugiau informacijos, daugiau naujienų, daugiau galimybių!
Užsiregistruoti Priminti slaptažodį
Apklausa
Atšilus orams, padažnėja kojų tinimai, paūmėja venų varikozė , labiau jaučiamas kojų nuovargis.Ką Jūs renkatės šių simptomų gydymui:

Balsavimai
Dienos anekdotasPrenumeruoti RSS

Iš dviejų chirurgų pokalbio:
- Na, kaip operacija?
- Nuobodi... Su narkoze...

archyvas
Pasveik.lt aplikaciją Jūs galite parsisiųsti ne tik
iPhone bet ir Android telefonams !
Skelbti

Lieknejimo preparatai

kestas

2011-10-25 15:52:48
veiksmingiausias naturalus maisto papildas Himalaya Ayurslim. Tiesa nuo vienos tabletes geru rezultatu tiketis neverta. Reiktu naudoti bent 3 men. http://www.naturesmedicine.eu/product.php?id_product=32 Ayurvedinis (naturalus) maisto papildas

Nerijus

2011-02-07 20:36:35
Iaso Slim dieta Tūkstančiai žmonių pasiekė fantastiskų rezultatų su Iaso Slim dieta! Daugiau informacijos skaitykite tinklapyje: http://www.iasotea.lt/?puslapis=4

Anonimas - Ausryte

2009-01-09 16:40:09
Reductik "kerta per smegenis", t.y. veikia smegianu centrus atsakingus uz alki ir sotuma. Tikrai veikia, bet turi labai daug salutiniu reiskiniu. Asmeniskai man pakenke sirdziai ir kepenims, beto nuolatos pila saltas prakaitas, sveigsta galva... Zodziu, kad ir kaip ten butu nerekomenduociau. Xenical irgi naudojau, apetito neveikia, aceit surisa riebalus is maisto ir zarnynas ju nepasisavina, paleidzia vidurius ir tiek. Man taj apskritai kiek t... Plačiau

Anonimas -

2008-10-22 20:49:43
Xenical labai geras tik brangus.

Anonimas - Laura

2008-06-29 02:36:34
Gal kas zinote apie XENICAL?

Anonimas -

2008-05-27 23:44:58
Man atrodo kartais farmacininku nupirkti zmones padarys viska, kad tik parduoti savo produktus..

Anonimas - emi

2008-05-22 10:39:24
: O kokis nsamone! o kaip cia ji atlikinejo?? neduok d ir as nutukima turiu..tfu tfu tfu..

Anonimas - jonas

2008-05-21 17:47:36
Vartoti nevartojau, bet dalyvavau tyrime nustatant ar reikia ji vartoti :) tai labai juokinga buvo, kai pasake, kad man antro laipsnio nutukimas, nors mano ugis 190cm, o svoris 90kg

Anonimas - emi

2008-05-21 12:43:36
Pasidalonkime patirtimi,kas jums padejo geriausiai? Gal kas vartojo Reductil?

Atsakymas

Atsakyti gali tik prisijungę vartotojai. Jei dar neturite prisijungimo duomenų – užsiregistruokite.