Reductik "kerta per smegenis", t.y. veikia smegianu centrus atsakingus uz alki ir sotuma. Tikrai veikia, bet turi labai daug salutiniu reiskiniu. Asmeniskai man pakenke sirdziai ir kepenims, beto nuolatos pila saltas prakaitas, sveigsta galva... Zodziu, kad ir kaip ten butu nerekomenduociau. Xenical irgi naudojau, apetito neveikia, aceit surisa riebalus is maisto ir zarnynas ju nepasisavina, paleidzia vidurius ir tiek. Man taj apskritai kiek t...
Plačiau
Reductik "kerta per smegenis", t.y. veikia smegianu centrus atsakingus uz alki ir sotuma. Tikrai veikia, bet turi labai daug salutiniu reiskiniu. Asmeniskai man pakenke sirdziai ir kepenims, beto nuolatos pila saltas prakaitas, sveigsta galva... Zodziu, kad ir kaip ten butu nerekomenduociau. Xenical irgi naudojau, apetito neveikia, aceit surisa riebalus is maisto ir zarnynas ju nepasisavina, paleidzia vidurius ir tiek. Man taj apskritai kiek tu vaistu lieknejimui sugerus, nepadejo ne vieni, tik pinigu ismetimas. Geriau pasportuot ir valgyt maziau kaloringa maista. Bus pats sveikiausias ir efektyviausias budas suliekneti.
Mažiau