Naujienose Vaistuose Ligose Detalioji paieška
Mob
Versija
Prisijunkite - daugiau informacijos, daugiau naujienų, daugiau galimybių!
Užsiregistruoti Priminti slaptažodį
Apklausa
Kuris pasveik.lt skyrelis Jums yra aktualiausias/informatyviausias?

Balsavimai
Dienos anekdotasPrenumeruoti RSS

Ligoninės chirurgas šaukia valytojai:
- Marija, ar tvarkydamasi neišmetei inkstų?

archyvas
Pasveik.lt aplikaciją Jūs galite parsisiųsti ne tik
iPhone bet ir Android telefonams !
Skelbti

Nuolatinis galvos skausmas.

Miegė

2009-12-01 22:31:05
anonimas - reniukas, dėkui dėl patarimo išsitirti hormoninę sistemą. Pabandysiu. Išties jau net noro nebėra eiti pas gydytojus ir klausytis to paties "tai čia tau skaudės gal dar pora metų, gal visą gyvenimą, niekuo negaliu padėti, nežinau kas tau". Toma

Miegė

2009-12-01 22:28:45
Egle, tyrė pora kartų kraujagysles. Ir kaklo taip pat. Nerūkau, alkoholiu visiškai nepiktnaudžiauju, tik švenčių proga išgeriu šampano. Sportavau viską, ir jogą, ir bėgimą, ir paprastai namie, bet rezultatų nėra(skausmo prasme). Dėl menstruacijų turiu problemų nuo pat jų pradžios, labai skausmingos jos būna, bet tik tiek, joms praėjus - viskas kuo puikiausiai pilvo ir nugaros nebeskauda. O nerviškai pripažino ir man, nors tai taip pat nėra nie... Plačiau

anonimas - reniukas :)

2009-12-01 15:00:29
Mano galvos skaudėjimo stažas visi 9 metai. Kaip ir rašei tu,Toma,daugiau ar mažiau ją skaudą. Po to dar prisidėjo depresiniai reiškiniai, kaip nerimas, baimės, prisijungė ir galvos skausmas. Žodžiu,nieko džiuginančio. Nepadeda jokie vaistai. Tomografija, magnetinis rezonansas, kaklo kraujagyslių tyrimai nieko blogo nerodo. Vat taip ir kankinuos. Kai kam padeda joga, gali ją išbandyt. Šiaip labai svarbus ir pozityvus mąstymas. Aišku sunku įsit... Plačiau

egle:)

2009-11-30 23:06:14
Toma sveika, kraujagysles tyreisi? ar rukai? is niekur nieko galvos negali pastovei skaudet, tam yra kazkur priezastis ir ne tik galva reikia istirt, gal suo pakastas visai kitur, tai gali but susije ir su inkstais ir su moteriskom problemom, man tai penkis metus galva skaudejo, gulejau ir ligoninej , nieko nerado, pripazino nerviskai, bet nieko panasaaus, viena grazu ryta nebeatsikeliau, truko galvoj kraujagysle, o per tyrimus nemate jog dyl... Plačiau

Toma

2009-11-29 18:44:37
Sveiki. Nebežinau kur kreiptis, todėl prašau Jūsų pagalbos. Man 18 metų, nuo 16 nuolat skauda galvą, tai tęsiasi jau 3metus ir 3 mėnesius. Skausmas kartais normalus, galima susitaikyti, bet kartais nėra sveikatos net išlipti iš lovos, jis telkiasi pakaušyje, ne smilkiniuose. Du kartus gulėjau Klaipėdos ligoninėje, darė tyrimus. Jokių pakitimų nerado, išskyrus kartais pasireiškiantį žemą spaudimą, tačiau didelio dėmesio į tai nekreipė, todėl l... Plačiau

Atsakymas

Atsakyti gali tik prisijungę vartotojai. Jei dar neturite prisijungimo duomenų – užsiregistruokite.