Egluze, Egluze, ar Jus bent paskaitet, ka rasiau Gediminui? Ar nesupratot, kad tiesiog daviau jam patarima, kuri jis gali priimti arba ne. Nors Jums ir labai nepatinaka, bet tas faradoterapinis dirzelis kaklui, nuima galvos skausma. Pati ji deduosi ant rieso, kai skauda ranka, ant kelio sanario. Tai sakau, ne todel, kad kazkur girdejau, bet pati patyriau. Tikrai nuima skausma. Labai vertinu Jusu tetcio nuomone, bet ar del to, kad Jusu tetis ne...
Plačiau
Egluze, Egluze, ar Jus bent paskaitet, ka rasiau Gediminui? Ar nesupratot, kad tiesiog daviau jam patarima, kuri jis gali priimti arba ne. Nors Jums ir labai nepatinaka, bet tas faradoterapinis dirzelis kaklui, nuima galvos skausma. Pati ji deduosi ant rieso, kai skauda ranka, ant kelio sanario. Tai sakau, ne todel, kad kazkur girdejau, bet pati patyriau. Tikrai nuima skausma. Labai vertinu Jusu tetcio nuomone, bet ar del to, kad Jusu tetis netiki, tureciau nenesioti to dirzo ir kesti skausma? Yra kita problema - tas dirzelis yra brangus. Jis brangus net ta kaina, kuria pirkau as (40% pigiau). Kokia man nauda is to, jai as nupirkciau pigiau ir parduociau uz ta pacia kaina? Labai didele! Jausciau, kad ivykdziau savo pareiga ir padejau zmogui. Neprekiauju, o siulau pagalba. Esu tikra, kad ir Jus noretumet padeti, ir visi kiti taip pat yra geru noru.
Beja dirzelis nera vaistai.
Ar nepastebejote, kad kalbedama apie ta dirzeli, buvau labai atsargi, bijodama jam pakenkti, nes zinau, kad ant rankos ar kojos deti dirzeli po traumas yra gerai, bet nesu tikra, kad gerai deti po traumos ant kaklo, kad numalsinti galvos skausma. Uztai ir siuliau jam, kreiptis pas medikus cia pat, tame paciame tinklapyje. Neradau ten neurologo. Manau, kad jo nuomonre jam butu svarbi.
Jusu tetis yra neurohirurgas. Kodel Jus nepaklausiate savo tecio, kaip butu galima padeti p. Gediminui? Tai butu rimta pagalba.
Jus manes nepazistate, jus nieados nekalbejote su manim ir jau kaltinat mane…
Cis yra forumas, visi, kas nori gali jame dalyvauti. Esu uzsiregistravusi siame tinklapyje. Nekalbu vulgariai, nieko neizedineju, net ir tiems, kurie mane skaudina, stengiuosi buti pakanti. O kad siulau savo pagalba ar patarimus, tai visi ta daro, tuo labiau as galiu sau tai leisti, nes pragyvenau ilga gyvenima, visada stengiausi ismokti ka nors naujo, neuzsisklesti (nors kartais labai norisi), papasakoti kitiems, ka perskaiciau, ka suzinojau naujo, idomaus. Kodel Jus norite atimti is manes sia bendravimo galimybe?
Mažiau