As esu dariusi mezoterapija, kaip gydytoja paaiskino,tai buvo "vitaminu kokteilis". Minimalus kursas yra trys proceduros. Procedura tikrai neskausminga, kadangi adata kisama ne giliai ir labai greitais judesiais: nespejau net suprasti kada prasidejo procedura, nors po jos kraujo taskeliai buvo ant viso veido.
Ta diena nebuvo galima tepti jokio kremo ir pudros. Rezultatu buvau tikrai patenkinta, nes nei vienas geriausias kremas nepadare tokios...
Plačiau
As esu dariusi mezoterapija, kaip gydytoja paaiskino,tai buvo "vitaminu kokteilis". Minimalus kursas yra trys proceduros. Procedura tikrai neskausminga, kadangi adata kisama ne giliai ir labai greitais judesiais: nespejau net suprasti kada prasidejo procedura, nors po jos kraujo taskeliai buvo ant viso veido.
Ta diena nebuvo galima tepti jokio kremo ir pudros. Rezultatu buvau tikrai patenkinta, nes nei vienas geriausias kremas nepadare tokios skaiscios odos, kaip mezoterapija.
Dabar galvoju pasidaryti mezoterapija nuo rauksliu,kiek zinau vienos proceduros kaina svyruoja nuo 200-300 litu.
Mažiau