Naujienose Vaistuose Ligose Detalioji paieška
Mob
Versija
Prisijunkite - daugiau informacijos, daugiau naujienų, daugiau galimybių!
Užsiregistruoti Priminti slaptažodį
Apklausa
Kuris pasveik.lt skyrelis Jums yra aktualiausias/informatyviausias?

Balsavimai
Dienos anekdotasPrenumeruoti RSS

Ligoninės chirurgas šaukia valytojai:
- Marija, ar tvarkydamasi neišmetei inkstų?

archyvas
Pasveik.lt aplikaciją Jūs galite parsisiųsti ne tik
iPhone bet ir Android telefonams !
Skelbti

Odos berimas

Vytautas

2012-01-05 01:47:56
nelabai matosi nuotraukose bet cia visa nugara isberta tokiais plemais kurie sumoi susijungia i viena dideli plema o kaip kur i daug mazyciu zodziu nekazkaip cia atrodo prie paneles gadina man gyvenima..

Vytautas

2012-01-05 01:46:24
ikelsiu kelias nuotraukas kad cia neklausti aklai ar kas nors zinot ar nezinot to ko nematot manau tai kvaila. taiva http://imageshack.us/photo/my-images/196/imag0018zal.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images/197/imag0020gw.jpg/ turiu toki berima gana ilgai kokius 3 metus, anksiau naudodavau kazkoki krema ir jis pradangindavo viska bet su laiku jie gryzdavo, man ydomu ar esat kas nors susidures su situ dalyku ir kaip ji panaikinti visam ... Plačiau

Aliona

2011-12-16 10:42:00
labai prasau padekit mano sunui gyd.pasake kad jam egzema israse tepala,bet jis nepadeda jam tik 1 metukai berimo plotas pleciasi bet keista jis nesikaso jam ji neslapiuoja jokiu tirimu nedaro ,ka daryti nzn.kasnors patarkit.;(

Rolandas

2010-03-06 20:25:06
Labas vakaras. Taigi noreciau pasikonsultuoti del mane kamuojancios alergijos. Kazkur nuo 4 metuku pradejo berti,kai buvau maziukas stipriai berdavo plastakas,veida,ausis isoreje,alkunes,kelius. taip atrode jog buciau kaip nudeges nuo saules is mazu spuogeliu raudonu issiplesdavo i didele 5lt monetos dyzio raudona deme su viduryje puslele kuri pratrukdavo ir is ten versdavosi kaip vandenelis,dabar man 21,beria maziau bet vis dar, nors ir tos s... Plačiau

Atsakymas

Atsakyti gali tik prisijungę vartotojai. Jei dar neturite prisijungimo duomenų – užsiregistruokite.