Sveiki rasau nes nezinau kur klausti gal jus patarsite.Tai va visa vasara vazinejau su dviraciu ir ant subinkaulio pajauciau lb didelius skausmus gryzes namo pamaciau kad ta odele kur yra subinkaulis is jos bega skistis.ir taip koke 1 savaite tada ji man praplyso.bego kraujas,gelsvas skystis,jau tesiasi tai ilgai aisku nebebega kraujas nej skystis tepu su vaistais antibiotikais,gyna gal truputi traukiasi.bet pastebejau kad is jos islenda karta...
Plačiau
Sveiki rasau nes nezinau kur klausti gal jus patarsite.Tai va visa vasara vazinejau su dviraciu ir ant subinkaulio pajauciau lb didelius skausmus gryzes namo pamaciau kad ta odele kur yra subinkaulis is jos bega skistis.ir taip koke 1 savaite tada ji man praplyso.bego kraujas,gelsvas skystis,jau tesiasi tai ilgai aisku nebebega kraujas nej skystis tepu su vaistais antibiotikais,gyna gal truputi traukiasi.bet pastebejau kad is jos islenda kartais kaip audinej odos kazkokie is vidaus gal tai oda vidine kur ipliso nezinau nenoriu nieko draskyti,ka patartumet,esu uzsienyje ir nera galimybes nueiti pas daktarus dekui
Mažiau