labas, siuo metu as irgi turiu skydliaukes problemu ir keletas tavo aprasytu nusiskundimu tikrai sutapo su manuoju, tai "musa prakaitas, sirdis streikuoja...uzspaudzia krutine, duria, sunku kvepuoti, galvos skausmai... Man net atsirado baime, stresas, jautriai reaguoju i kiekviena menknieki". bet mano TSH tyrimas buvo 6.24 (norma 0.4-4.0), tai as menesi geriau Tiroxino tabletes, tipo sintetinis harmonas ir zinok, jauciuosi zymiai geriau, dabar...
Plačiau
labas, siuo metu as irgi turiu skydliaukes problemu ir keletas tavo aprasytu nusiskundimu tikrai sutapo su manuoju, tai "musa prakaitas, sirdis streikuoja...uzspaudzia krutine, duria, sunku kvepuoti, galvos skausmai... Man net atsirado baime, stresas, jautriai reaguoju i kiekviena menknieki". bet mano TSH tyrimas buvo 6.24 (norma 0.4-4.0), tai as menesi geriau Tiroxino tabletes, tipo sintetinis harmonas ir zinok, jauciuosi zymiai geriau, dabar mano TSF 1.94, tik dabar iskilo klausimas man paciai ka toliau daryti, gerti juos ar nutraukti

. As tai patarciau tau nueiti dar pas kita gyditoja, jokiu budu nelauk tu metu, kaip sakoma "pasitikek, bet pasitikrink", nemanau, kad tau duos per galva, jei pasirupinsi savim.
Mažiau