Naujienose Vaistuose Ligose Detalioji paieška
Mob
Versija
Prisijunkite - daugiau informacijos, daugiau naujienų, daugiau galimybių!
Užsiregistruoti Priminti slaptažodį
Apklausa
Atšilus orams, padažnėja kojų tinimai, paūmėja venų varikozė , labiau jaučiamas kojų nuovargis.Ką Jūs renkatės šių simptomų gydymui:

Balsavimai
Dienos anekdotasPrenumeruoti RSS

Iš dviejų chirurgų pokalbio:
- Na, kaip operacija?
- Nuobodi... Su narkoze...

archyvas
Pasveik.lt aplikaciją Jūs galite parsisiųsti ne tik
iPhone bet ir Android telefonams !
Skelbti

Skydliaukes struma (mazgai, cista)

Sandra

2009-02-12 13:04:43
Labas, aciu, kad parasei. Jei sakai, kad dabar geriau jautiesi ir zinai kokie dabar tavo tyrimai, tai manau, kad buvai pas gydytojus, tai del tolimesnio Tiroxino naudojimo manau jis turejo tau patarti, o jei nieko nesake, tai galbut ir toliau reikia tau gerti. Nes viena mano pazystama Tiroxina geria jau ne vienerius metus, tyrimai geresni, bet Tiroxina vis viena naudoja, nes hormoniniai vaistai nera skiriami tik menesiui, juos dazniausiai reik... Plačiau

Asta

2009-02-11 10:11:37
labas, siuo metu as irgi turiu skydliaukes problemu ir keletas tavo aprasytu nusiskundimu tikrai sutapo su manuoju, tai "musa prakaitas, sirdis streikuoja...uzspaudzia krutine, duria, sunku kvepuoti, galvos skausmai... Man net atsirado baime, stresas, jautriai reaguoju i kiekviena menknieki". bet mano TSH tyrimas buvo 6.24 (norma 0.4-4.0), tai as menesi geriau Tiroxino tabletes, tipo sintetinis harmonas ir zinok, jauciuosi zymiai geriau, dabar... Plačiau

Sandra

2009-02-10 21:12:23
Sveiki. Man beveik 21, o problemu jau turiu daugiau nei reikia.. ;( siuo metu ramybes man neduoda skydliauke, turiu pora mazgu ir cista.. Gal kas nors taip pat esate su tuo susidure? Man atliko punkcija ir hormonu kieki nustate ir pasirodo, kad viskas norma, tik beda, kad as vis blogiau jauciuosi... Man labai slenka plaukai, prakaituoja delnai, musa prakaitas... Plačiau

Atsakymas

Atsakyti gali tik prisijungę vartotojai. Jei dar neturite prisijungimo duomenų – užsiregistruokite.