Naujienose Vaistuose Ligose Detalioji paieška
Mob
Versija
Prisijunkite - daugiau informacijos, daugiau naujienų, daugiau galimybių!
Užsiregistruoti Priminti slaptažodį
Apklausa
Kuris pasveik.lt skyrelis Jums yra aktualiausias/informatyviausias?

Balsavimai
Augaliniai preparataiPrenumeruoti RSS
Pasveik.lt aplikaciją Jūs galite parsisiųsti ne tik
iPhone bet ir Android telefonams !
Skelbti

Probiotikai

Daina

2009-09-03 09:12:31
Atsiverčiau vaistų žinyną 2009 metams, prie vaistų, skirtų gydyti disbakteriozei nurodyta tik linex. Isvada sektu, kad visi kiti Lietuvoje parduodami probiotikai yra registruoti kaip maisto papildai, o apie maisto papildu kokybe esu neigiamos nuomones, ar tu juos valgysi ar nevalgysi niekas nepasikeis - nei geriau nei blogiau - tai kam moketi pinigus:D ... Plačiau

Jonas

2009-09-02 21:01:10
Matau, kad jau ne vienas žmogus akcentuoja šį straipsnį, jei ne tyrimai, kurie (mano asmeninėmis žiniomis) buvo tikrai labai aukšto lygio, ir ne mosklų daktarė, straipsnio autorė (su kuria teko bendrauti universiteto laikais) tai būčiau pagalvęs, kad čia reklama. Iš tiesų tokia yra reali situacija - kol kas veiksmingiausias žinomas tik linex, tiksliau jis ir praktiškiausias, nes jo nereikia laikyti šaldytuve (nei pavyzdžiui visokių jogurtų). ... Plačiau

Jorytė

2009-09-02 20:01:13
Apie probiotikus ir jų naudą turbūt jau žinote visi. Jie padeda atkurti gerąsias bakterijas vartojant antibiotikų kursą, taip pat padeda viršikant bei pagelbsti turint problemų su viduriais. Atvirai kalbant, ilgą laiką naudojau Lepicol'e, tačiau neseniai perksaičiau tokį strapsnį apie tuos probiotikus : http://www.medicine.lt/index.php?pagrid=leidiniai&subid=gm&strid=7759 Sunkokas straipsnis, bet perksaičius buvau šokiruota - ko ne didžioji ... Plačiau

Atsakymas

Atsakyti gali tik prisijungę vartotojai. Jei dar neturite prisijungimo duomenų – užsiregistruokite.