Naujienose Vaistuose Ligose Detalioji paieška
Mob
Versija
Prisijunkite - daugiau informacijos, daugiau naujienų, daugiau galimybių!
Užsiregistruoti Priminti slaptažodį
Apklausa
Kuris pasveik.lt skyrelis Jums yra aktualiausias/informatyviausias?

Balsavimai
Dienos anekdotasPrenumeruoti RSS

Ligoninės chirurgas šaukia valytojai:
- Marija, ar tvarkydamasi neišmetei inkstų?

archyvas
Pasveik.lt aplikaciją Jūs galite parsisiųsti ne tik
iPhone bet ir Android telefonams !
Skelbti

šizofrenija, kaip artimiesiems sekasi kovoti su šia liga

algirdas

2012-01-24 03:15:24
sveiki, as taip pat sergu sizofrenija ir netik ja. Man zinoma is gydytoju kad as sergu sizofektine ir kartu sizofrenija taip pat ir gile depresija. Kartais nesuprantu ka as veikiu siame gyvenime. Tai sunku pernesti kadangi jau pora kartu merdejau ir tik viena karta man paciam pavyko seip taip issigelbeti is viso sito reikalo. Antra karta merdejau ligonineje, tik daktaru ir seseliu pagalba jie mane atgaivino. Tai prisiminti yra sunku ir taip pa... Plačiau

daiva

2011-04-20 14:36:44
Sveika egle.Galiu tik pasidalinti patirtimi.Serga gera mano drauge.Pradzioj nprivargau labai kol prikalbedavau gultis i ligonine.Budavo kelias dienas uzsidariusi sededavo, kol aogaule isvezdavau is namu ir paguldydavau.Su laiku pripazino, kad serga ir dabar aciu dievui vaziuoja pati kai uzeina priepuolis.Galiu pasakyt, kad gydyt butinai reikia, nes priepuoliai dazneja.Gyventi aisku reiketu kartu, nes gali ir per langa islipti kai koks balsas j... Plačiau

egle

2011-04-12 01:00:41
Sveiki, esu labai sudetingoje situacijoje ir nezinau, kur galeciau kreiptis pagalbos. Turiu mamą, sergančią šizofrenija (šeimoje esame tik mama ir aš, mama netekėjusi). Nuo ligos pradžios jau praėjo trys metai, mama prarado darbą, jai priskirta pirmoji invalidumo grupė. Mama gyvena kitame mieste, as pradejau dirbti Vilniuje. Sunkiausia yra tai, jog savo ligos ji visiškai nepripažįsta ir be galo priešinasi bet kokiam gydymui, nebegeria jok... Plačiau

laimute

2011-03-07 22:31:31
cia skiriu depriui, tu neimk per daug i galva , kad jie taip tavo seima blogai ziuri, na pabandyk ,paklaust ,o jei jums taip bus ka darysit mano vietoj, tai ir jie nervoti patys nejaucia ,net nemoka taves palaikyt, tau reikia ramybes, turi susitaikyt pasveiksi bus gerai, juk ne tau vienam taip yra.:(

Anonimas - Futuras

2008-11-21 00:29:53
depri, nusiramink... sunku tau, suprantu, kai tevai nepalaiko(jiem reikejo baigti mokykla:D)...bet cia tavo liga ir gali su ja susitvarkyti,cia panasiai kaip 2*2=4,kai suprasi viskas bus gerai.:)

Anonimas - saulute

2008-10-16 12:21:45
Sveika depi, as taip pat turiu nervine liga, bet ji truputi kitokio pobudzio. Suprantu tave ir palaikau:S matau, kad tau reikia zmogaus kuriam galetu issipasakoti, as taip pat daznai jauciuosi kaip balta varna siame suknistame pasaulyje, bet vistiek , zinok gyventi verta, gyvenimas grazus, tikek, kad pasveiksi ir viskas bus ok. noreciau su tavimi susiras... Plačiau

Anonimas - depri

2008-09-20 16:51:15
man 30 as sergu sizofrenija jauciu kaip man blogeja nors ir gydausi, labai bijau pavirsti kitokie nei visi, mano minciu, ka as noriu pasakyti daznai nesupranta artimieji, su nepazystamais, nors paskutiniu laiku ir kaikureis pazystamais vengiu bendrauti, bijau zmoniu, baisu yra kai reikia eiti i parduotuve ir pan, nepamenu kada juokiausi, klausiausi muzikos, ziurejau televizoriu viskas mane erzina artimieji manes nesupranta nuolat saukia ant ma... Plačiau

Atsakymas

Atsakyti gali tik prisijungę vartotojai. Jei dar neturite prisijungimo duomenų – užsiregistruokite.