Sveiki. Pagaliau radau,ko jieskojau

pries 8 metus man buvo atlikta aortos susiaurejimo operacija. Viskas ivyko keliu dienu begyje-diagnoze,operacija. Nebuvo laiko net pergyvent. Be to operacija nebuvo is sunkiausiu. Aisku kirto krutines lasta ir kelis men.susikuprinus,kaip senele vaiksciojau,nieko-uzgijo. Gerai,kad nereikejo atjunginet sirdies darbo ir ...
Plačiau
Sveiki. Pagaliau radau,ko jieskojau

pries 8 metus man buvo atlikta aortos susiaurejimo operacija. Viskas ivyko keliu dienu begyje-diagnoze,operacija. Nebuvo laiko net pergyvent. Be to operacija nebuvo is sunkiausiu. Aisku kirto krutines lasta ir kelis men.susikuprinus,kaip senele vaiksciojau,nieko-uzgijo. Gerai,kad nereikejo atjunginet sirdies darbo ir pajunginet dirbtines kraujuotakos

Bet liko dar nesandarus voztuvas. Bet,tas nesandarumas nebuvo zymus.
Pries kelias savaites suzinojau,kad tas voztuvas jau senokai progresuoja,ir ji reikia keist

Kelias dienas nebuvo jokios reakcijos,kol neisklausynejau ir nesuvokiau operacijos rimtuma ir rizika.

Ir dienos mano tapo nebetokios sviesios. O pasikalbet,kaip nera su kuo,nes mano artimi man zmones ir draugai,nera to patyre. Supras,tik tas zmogus,kuris jau buvo su tuo susidures.. prisipazynsiu,kad negerai jauciuosi,nes bijau. Kai,tik apie tai pagalvoju,nuotaika keliom valandom dingsta. Vaikstau,kaip durna is kampo i kampa. Darbe nesisekti pradejo,nervinga pasidariau. pati saves neatpazystu

Atrodo,o kas cia tokio,isoperuos ir viskas,geriau pasijusi,reikia. Taip,tie faktai galioja,bet ju nepakanka,tam,kad galima butu apsiraminti ir laukti operacijos. Gi,kalba eina ne apie koja,o-sirdi..
Jeigu,kas panasiai jauciasi ar jatesi,nepalikite manes prasau likimo valiai

nes as save anksciau sugrausiu,negu mane operuos..
O jeigu,kas,nenori forume rasyti,mano skypas yra joana_aa Jeigu nebusiu prisijungus,palikite zinute,as butinai ja perskaitysiu. Nes prie skypo bunu prisijungus kasdien
Mažiau