Naujienose Vaistuose Ligose Detalioji paieška
Mob
Versija
Prisijunkite - daugiau informacijos, daugiau naujienų, daugiau galimybių!
Užsiregistruoti Priminti slaptažodį
Apklausa
Atšilus orams, padažnėja kojų tinimai, paūmėja venų varikozė , labiau jaučiamas kojų nuovargis.Ką Jūs renkatės šių simptomų gydymui:

Balsavimai
Dienos anekdotasPrenumeruoti RSS

Iš dviejų chirurgų pokalbio:
- Na, kaip operacija?
- Nuobodi... Su narkoze...

archyvas
Pasveik.lt aplikaciją Jūs galite parsisiųsti ne tik
iPhone bet ir Android telefonams !
Skelbti

koju tinimas

Anonimas - Ausra

2009-01-09 14:36:17
Pvz man viskokie tinimai, ne tik koju, bet ir ranku, veido yra del baltymo trukumo, todel jokie vaistai ju nuima. O is esmes visokius tinimus galima palendynti isgerus diuretinku, pvz man labai gerai furosemid. Taciau juo jokiu budu negalima piknaudziauti!

Anonimas -

2008-12-13 23:23:17
be gyditojo lonsultacijos nesuprantu as tu anonimu:D

Anonimas - LIUTAURAS

2008-12-13 23:21:11
kaip gali snypst tabletes ne anakondos.pagalvok logiskai LINA > (  > (  > (  > ( Plačiau

Anonimas - LIUTAURAS

2008-12-13 23:19:20
koks liotonas? > (  > (  > (  > ( Plačiau

Anonimas - LIUTAURAS

2008-12-13 23:18:27
fastum gel tikrai gerai padeda nuo nugaros skausmo:D:D:D:DPlačiau

Anonimas - laura

2008-12-12 16:45:44
na siaip man visai neblogai liotonas padeda.. :S

Anonimas -

2008-09-25 23:04:09
Dirbi sedima darba, vadinasi kas valanda BUTINAI turi atsistoti ir pavaikscioti. Skysciu mazai vartoji irgi negerai.Taip su laiku isitaisysi rimta kraujotakos liga. Po darbo parejusi turi kojas laikyti pakelusi auksciau. O apskritai pati gydydamasi be gydytojo lonsultacijos gali laaabai sau pakenkti. Nejuokauk, susirupink. BUK SVEIKA>

Anonimas - LINA

2008-07-08 18:24:46
Labai gerai man padejo venorutono snypsciancios tabletes.

Anonimas - Lora

2008-03-31 19:47:19
Sveiki, pries dvi savaites pradejau jausti, kad tinsta kojos nuo kelio zemyn. Vizualiai tik siek tiek atrodo patinusios, o jausmas lyg tuoj plys oda. Kartais atrodo, kad viduje "skruzdes" begioja, pulsuoja. Tai prasidejo vakarais i darbo pabaiga, o dabar tas jausmas jau nuo pusdienio prasideda. Maniau jog tai PMS, bet menesines jau baigiasi, o tinimas ne. Skysciu vartoju neperdaugiausiai, dirbu sedima darba. Pas gydytoja eiti neturiu kada Plačiau

Atsakymas

Atsakyti gali tik prisijungę vartotojai. Jei dar neturite prisijungimo duomenų – užsiregistruokite.