Anonimas - Ausra
2009-01-09 14:36:17
Pvz man viskokie tinimai, ne tik koju, bet ir ranku, veido yra del baltymo trukumo, todel jokie vaistai ju nuima. O is esmes visokius tinimus galima palendynti isgerus diuretinku, pvz man labai gerai furosemid. Taciau juo jokiu budu negalima piknaudziauti!
Pvz man viskokie tinimai, ne tik koju, bet ir ranku, veido yra del baltymo trukumo, todel jokie vaistai ju nuima. O is esmes visokius tinimus galima palendynti isgerus diuretinku, pvz man labai gerai furosemid. Taciau juo jokiu budu negalima piknaudziauti!
Mažiau
Anonimas -
2008-09-25 23:04:09
Dirbi sedima darba, vadinasi kas valanda BUTINAI turi atsistoti ir pavaikscioti. Skysciu mazai vartoji irgi negerai.Taip su laiku isitaisysi rimta kraujotakos liga. Po darbo parejusi turi kojas laikyti pakelusi auksciau. O apskritai pati gydydamasi be gydytojo lonsultacijos gali laaabai sau pakenkti. Nejuokauk, susirupink. BUK SVEIKA>
Dirbi sedima darba, vadinasi kas valanda BUTINAI turi atsistoti ir pavaikscioti. Skysciu mazai vartoji irgi negerai.Taip su laiku isitaisysi rimta kraujotakos liga. Po darbo parejusi turi kojas laikyti pakelusi auksciau. O apskritai pati gydydamasi be gydytojo lonsultacijos gali laaabai sau pakenkti. Nejuokauk, susirupink. BUK SVEIKA>
Mažiau
Anonimas - Lora
2008-03-31 19:47:19
Sveiki,
pries dvi savaites pradejau jausti, kad tinsta kojos nuo kelio zemyn. Vizualiai tik siek tiek atrodo patinusios, o jausmas lyg tuoj plys oda. Kartais atrodo, kad viduje "skruzdes" begioja, pulsuoja. Tai prasidejo vakarais i darbo pabaiga, o dabar tas jausmas jau nuo pusdienio prasideda. Maniau jog tai PMS, bet menesines jau baigiasi, o tinimas ne. Skysciu vartoju neperdaugiausiai, dirbu sedima darba. Pas gydytoja eiti neturiu kada Plačiau
Sveiki,
pries dvi savaites pradejau jausti, kad tinsta kojos nuo kelio zemyn. Vizualiai tik siek tiek atrodo patinusios, o jausmas lyg tuoj plys oda. Kartais atrodo, kad viduje "skruzdes" begioja, pulsuoja. Tai prasidejo vakarais i darbo pabaiga, o dabar tas jausmas jau nuo pusdienio prasideda. Maniau jog tai PMS, bet menesines jau baigiasi, o tinimas ne. Skysciu vartoju neperdaugiausiai, dirbu sedima darba. Pas gydytoja eiti neturiu kada

, o ir nelabai noriu. Gal galit ka patarti?
Mažiau