Anonimas - Tomas
2008-11-16 00:17:59
jai buna ritmo sutrikimai ir vaistai jau nebepadeda ritmo atstatyti tai reikia detis stimuliatoriu jis siuncia impulsus kaip pradeda sutrikti sirdies ritma ir palaiko ji normalu,geras dalykas tas stimuliatorius,na o del ju laikmo tai neaisku cia reikia lankitis pas daktarus ir jie patikrina stimuliatoriaus elementus ar jie dar neisikrove,seip zinau viena zmogu jam stimuliatorius laike 16 metu tada tik isikrove o viena ir zinau kurei isikrove p...
Plačiau
jai buna ritmo sutrikimai ir vaistai jau nebepadeda ritmo atstatyti tai reikia detis stimuliatoriu jis siuncia impulsus kaip pradeda sutrikti sirdies ritma ir palaiko ji normalu,geras dalykas tas stimuliatorius,na o del ju laikmo tai neaisku cia reikia lankitis pas daktarus ir jie patikrina stimuliatoriaus elementus ar jie dar neisikrove,seip zinau viena zmogu jam stimuliatorius laike 16 metu tada tik isikrove o viena ir zinau kurei isikrove praejus 2 metam,visaip pasitaiko... bet su juo gali gyventi visaverti gyvenima,manau tai geras dalykas
Mažiau
Anonimas - depri
2008-09-21 18:39:42
as turiu daug lygu esu 1 gr invalide nors man tik 30 kai daro kardiograma visda uzraso, kad yra sinusine tachikardija pulsas maziausias kiek matavo yra nuo 100 iki 150 man israse nebilet daugiau jokiu vaistu bei tyrimu del to nedare, daznai duria sirdies plote ypac daugiau pajudejus, dusina kartais net ramybes busenoje. nezinau ka daryti, gal taip turi buti?
as turiu daug lygu esu 1 gr invalide nors man tik 30 kai daro kardiograma visda uzraso, kad yra sinusine tachikardija pulsas maziausias kiek matavo yra nuo 100 iki 150 man israse nebilet daugiau jokiu vaistu bei tyrimu del to nedare, daznai duria sirdies plote ypac daugiau pajudejus, dusina kartais net ramybes busenoje. nezinau ka daryti, gal taip turi buti?
Mažiau
Anonimas - roma
2008-09-17 10:47:43
Erika jei matuojiesi riesiniu aparatu tau gali buti ir voztuvo nesandarumas.
Taip as savo dukrai 12metu suradau liga(ramybes busenoje jos pulsas budavo apie 100, bet jai tik 12). Nors gydytojai juokesi kad tokie aparatai niekam tike, bet kai padare sirdies echoskopija pripazino klyde.
Erika jei matuojiesi riesiniu aparatu tau gali buti ir voztuvo nesandarumas.
Taip as savo dukrai 12metu suradau liga(ramybes busenoje jos pulsas budavo apie 100, bet jai tik 12). Nors gydytojai juokesi kad tokie aparatai niekam tike, bet kai padare sirdies echoskopija pripazino klyde.
Mažiau
Anonimas - Erika
2008-05-21 19:00:05
Sveiki man irgi rado tahikardija miego metu sirdis palke net 147 kartus per minute

o man tik dar 21
Sveiki man irgi rado tahikardija miego metu sirdis palke net 147 kartus per minute

o man tik dar 21
Mažiau
simonabonoi
2008-04-19 00:26:53
Ačiū už palinkėjimus. Man jau visas baisumas praėjo. Aš dabar žinau kas man yra, ir ko saugotis. O tau tikrai linkiu stiprybės ir kuo greičiau kreiptis pas medikus. Patariu aklai nepasikliauti vieno gydytojo apžiūra. Išklausyk kelių gydytojų nuomones. Galiu pasakyti kaip pavyzdį: Kaune endokrinologas man skydliaukės nerado, jo išvados buvo - sveika. Po savaitės Klaipėdoje man atrado kad skydliaukė padidėjusi, hormonų tyrimai baisūs ir apskrita...
Plačiau
Ačiū už palinkėjimus. Man jau visas baisumas praėjo. Aš dabar žinau kas man yra, ir ko saugotis. O tau tikrai linkiu stiprybės ir kuo greičiau kreiptis pas medikus. Patariu aklai nepasikliauti vieno gydytojo apžiūra. Išklausyk kelių gydytojų nuomones. Galiu pasakyti kaip pavyzdį: Kaune endokrinologas man skydliaukės nerado, jo išvados buvo - sveika. Po savaitės Klaipėdoje man atrado kad skydliaukė padidėjusi, hormonų tyrimai baisūs ir apskritai nieko gero. Nesakau kad Vilniuje ar Kaune blogi medikai. Linkiu sveikatėlės ir pakliūti pas gerą gydytoją.
Mažiau
Anonimas - Inga
2008-04-18 19:38:48
Na man tachikardijos nera(bent pernai nebuvo).Mano problema stuburas ir todel visus mano esamus skausmus vercia butent nugarai.O man toks jausmas,kad sirdies plote skauda,tai jauciu ,kad sirdis gerklej atsiduria.Siaip ka kur tyriau lyg ir tvarkoj viskas.Bet sirdele dar visgi eisiu pasitirt,ai, vis kai pasako ,kad gerai,arba bent jau kas yra ,tai ramiau pasidaro.Beje as Vilniuj,tai reiks cia kur i santariskes bandyt.
O tu laikykis ir saugok s...
Plačiau
Na man tachikardijos nera(bent pernai nebuvo).Mano problema stuburas ir todel visus mano esamus skausmus vercia butent nugarai.O man toks jausmas,kad sirdies plote skauda,tai jauciu ,kad sirdis gerklej atsiduria.Siaip ka kur tyriau lyg ir tvarkoj viskas.Bet sirdele dar visgi eisiu pasitirt,ai, vis kai pasako ,kad gerai,arba bent jau kas yra ,tai ramiau pasidaro.Beje as Vilniuj,tai reiks cia kur i santariskes bandyt.
O tu laikykis ir saugok sveikata
Mažiau
simonabonoi
2008-04-17 00:09:45
O tau Inga irgi tachikardija kokia nors yra ar šiaip domiesi?
O tau Inga irgi tachikardija kokia nors yra ar šiaip domiesi?
Mažiau
simonabonoi
2008-04-17 00:05:44
Labas,Inga. Širdį aš tyriausi Klaipėdos Jūrininkų ligoninėje.Ten atliko nemažai tyrimų: echoskopiją, kardiogramą darė, Holterio ar kokį ten aparatą dėjo, kraujo ir dar galybė kitų tyrimų. Skydliaukę taip pat man ištyrė Klaipėdoje, o dėl alergijos siuntė į Kauno klinikas. Tai ten brėžė į ranką (mėginėlius kažkokius darė, žiūrėjo ar paraudonuos) ir kraują iš venos paėmė. Dabar jaučiuosi palyginus neblogai. Priklauso nuo to kiek save prisižiūriu....
Plačiau
Labas,Inga. Širdį aš tyriausi Klaipėdos Jūrininkų ligoninėje.Ten atliko nemažai tyrimų: echoskopiją, kardiogramą darė, Holterio ar kokį ten aparatą dėjo, kraujo ir dar galybė kitų tyrimų. Skydliaukę taip pat man ištyrė Klaipėdoje, o dėl alergijos siuntė į Kauno klinikas. Tai ten brėžė į ranką (mėginėlius kažkokius darė, žiūrėjo ar paraudonuos) ir kraują iš venos paėmė. Dabar jaučiuosi palyginus neblogai. Priklauso nuo to kiek save prisižiūriu. Turėjau atsisakyti daugumos baltyminių produktų, ir aišku vaistų gėrimas jau tapo ritualu. Bandžiau negerti jų, bet nieko gero neišėjo.
Mažiau
Anonimas - Inga
2008-04-15 15:00:44
Simona,kaip jautiesi dabar? Kur tyreisi?Kokius tyrimus atliko?
Simona,kaip jautiesi dabar? Kur tyreisi?Kokius tyrimus atliko?
Mažiau
simonabonoi
2008-01-16 12:30:29
Sveiki visi. Na aš pagaliau normaliai išsityriau. Ir pasirodo man ne tik sinusine tachikardija.Tai palyginus niekis. Man širdies nepakankamumas. Ir lyg to būtų maža, dar skydliaukė difuzinė, bei kažkokia vidinė alergija. Neblogai ar ne? Spalvinga puokštė gavosi. O man tik 24 metai

. Labai ačiū visiems už patarimus.
Sveiki visi. Na aš pagaliau normaliai išsityriau. Ir pasirodo man ne tik sinusine tachikardija.Tai palyginus niekis. Man širdies nepakankamumas. Ir lyg to būtų maža, dar skydliaukė difuzinė, bei kažkokia vidinė alergija. Neblogai ar ne? Spalvinga puokštė gavosi. O man tik 24 metai

Mažiau
simonabonoi
2008-01-16 12:30:29

Mažiau
simonabonoi
2007-12-14 14:07:11
O kaip atliekamas tas holterio tyrimas.
O kaip atliekamas tas holterio tyrimas.
Mažiau
simonabonoi
2007-12-14 14:05:50
Sekmadienį grįžtu į Lietuvą, tai bandysiu kreiptis į medikus, nes jaučiuosi tikrai negerai.
Sekmadienį grįžtu į Lietuvą, tai bandysiu kreiptis į medikus, nes jaučiuosi tikrai negerai.
Mažiau
Anonimas - vaida
2007-12-13 13:54:52
sveika simona.zinok man pries keleta dienu patvirtino ta pacia liga kaip tau.paskyre tuos pacius vaistus pagerti savaite.po to pagal reikala.man dare holterio tyrima.tai nustate kad tie plakimai buna daugiau ne 140/min. bet sake dabar dar nieko daryt nereikia ir didelio pavojaus nera.bet reikia kas puse metu tikrintis. man ir toki pat skausmai ir simptomai kaip tau.dar prie visa to man yra ekstrasistoles ir labai mazas spaudimas tai tu vastu n...
Plačiau
sveika simona.zinok man pries keleta dienu patvirtino ta pacia liga kaip tau.paskyre tuos pacius vaistus pagerti savaite.po to pagal reikala.man dare holterio tyrima.tai nustate kad tie plakimai buna daugiau ne 140/min. bet sake dabar dar nieko daryt nereikia ir didelio pavojaus nera.bet reikia kas puse metu tikrintis. man ir toki pat skausmai ir simptomai kaip tau.dar prie visa to man yra ekstrasistoles ir labai mazas spaudimas tai tu vastu neina stipresniu gerti,nes jie mazina spaudima.tai va ka as tau galeciau patarti,kad stenkis bent kas puse metu tikrintis ir prasyk kad darytu visus reikiamus tyrimus,geriausia tai eiti privaciaai.sekmes
Mažiau
Anonimas - Rytis
2007-12-05 15:13:42
Jau tik nesitikek pagalbos is homeopatiniu vaistuku, jei juos dar galima vadinti vaistais, nes to dar niekas neirode.
Jau tik nesitikek pagalbos is homeopatiniu vaistuku, jei juos dar galima vadinti vaistais, nes to dar niekas neirode.
Mažiau
Anonimas -
2007-11-23 22:13:16
isgerk korvalola 30-40 lasiuku ryte ir vakare, magnii B6 kalio gali pagerti stiprina sirdi ir metropolio kai uzeina tahihardija ir viskas turi buti gerai.
isgerk korvalola 30-40 lasiuku ryte ir vakare, magnii B6 kalio gali pagerti stiprina sirdi ir metropolio kai uzeina tahihardija ir viskas turi buti gerai.
Mažiau
simonabonoi
2007-10-16 22:42:41
Liepą sužinojau, kad man yra tachikardija.Jaučiau tik bendrą nuovargį ir tiek.Paskyrė gydytoja vaistus "metoprololi". Jokių ypatoingų tyrimų neatliko, tik supratau rodos Sinusinė tachikardija.Manyda, kad nieko rimto man nėra išvykau į Vokietiją. Po mėnesio man pradėjo darytis silpna, dusti, pradėjo tinti vokai (nesvarbu ar rytas ar vakaras),pajuodo paakiai, atsirado bukas skausmas širdies plote pereinantis į nugarą po mentim.Skausmas trunka ne...
Plačiau
Liepą sužinojau, kad man yra tachikardija.Jaučiau tik bendrą nuovargį ir tiek.Paskyrė gydytoja vaistus "metoprololi". Jokių ypatoingų tyrimų neatliko, tik supratau rodos Sinusinė tachikardija.Manyda, kad nieko rimto man nėra išvykau į Vokietiją. Po mėnesio man pradėjo darytis silpna, dusti, pradėjo tinti vokai (nesvarbu ar rytas ar vakaras),pajuodo paakiai, atsirado bukas skausmas širdies plote pereinantis į nugarą po mentim.Skausmas trunka neilgai. Gal kas plačiau man galėtų paaiškinti kas tai per liga. Prašau visų pasidalinti informacija apie šią ligą. Aš esu ne Lietuvoje ir nežinau ar tai yra labai rimta ir ar man derėtų grįžti į Lietuvą.Ką galima padaryti, kad liga neprogresuotų. Gal yra kokių nors homeopatinių vaistų. Tikiuosi, kad kas nors pasidalins savo patirtimi su manimi. Iš anksto ačiū.
Mažiau