Ar Jūs manote , kad cheminė medžiaga esanti vaiste ir vaistas yra tas pats:

Balsavimai
Dienos anekdotas Prenumeruoti RSS

Daktare, nemiga mane visai išsekino. Ką daryti?
- Ar nebandėte skaičiuoti avių?
- Bandžiau, nepadeda.
- Tuomet tegu kiekviena avis papasakoja savo biografiją.

archyvas

Reklama
mezym.lt prostamol.lt raniberl.lt lioton.lt fastum.lt
Skelbti

Svorio problemos

GP

2009-06-06 10:17:41
Sandrai: Svorio receptas yra knygoj: "God-Man: Our Final Evolution" Autorius Mark Hamilton. Pries menesi galima buvo pasiskaityti Internete, bet dabar yra isimta. Dabar jie ja parduoda. Kainuoja 16$ + persiuntimas. Matau, kad labai atpigo. As uz ja mokejau 70$. Tai jei, galite nusipirkite, o jei ne galiu atsiust aprasyma, sutrumpintai isversta lietuviskai. gmp@usa,com

sandra

2009-06-06 00:24:43
as irgi turiu su svoriu problemu,bet niekaip negaliu susikaupti ir laikytis dietu;(neturiu pakankamai valios;(beje as moku angliskai,nes cia gyvenu,atsiuskit jai galite svorio metimo recepta.aciuPlačiau

GP

2009-05-14 14:02:52
Svorio problemos... Jei mokate angliskai, atsiusiu jums naturalu svorio metimo recepta. Nieko nereikia pirkti, jokiu isipareigojimu, tik reikia laikytis pateiktu nurodymu. gmp@usa.com

rene

2009-05-13 23:07:18
visiems tos problemos, kam per mažai svorio, o aš iš proto einu nes niekaip negaliu numesti, gal ką veiksmingo patartumėt?

juozas

2009-05-07 11:25:52
Aatsiprasau,neparasiau laiko 19.00val.

juozas

2009-05-07 11:25:05
Kvieciu geguzes 13d.Klaipedoje,Klaipedos viesbucio konferenciju saleje vyks GNLD EXPERIENCE ,kuriame susipazisite su GR2,skirtu svorio reguliavimui.Zinau,kad veiksmingas produktas.Ateikite ir suzinosite...

juozas

2009-02-27 13:54:41
GNLD kompanijos kokteiliGR2,tvarkingai reguliuoja svori,normalizuoja medziagu apykaita.Mano mama naudoja po sunkiai persirgtos ligos.Mazdaug po pusantro menesio pradejo priaugti svoris,o po pusmecio svere tiek,kiek ir pries operacija.Mes pirkome GR2 is pazistamo .Galesiu duoti jo telefona.suazelgofje@gmail.com

Anonimas - Ausryte

2009-01-09 16:27:41
Lina, tu teisi, daugelis musu galim tau pavydeti manekeniskos figuros :) Zinai, kai man reikejo priaugti svorio, taj gydytoja-dietologe rekomendavo NUTRIDRINK gerimus 1-4 buteliukus dienoje, beto mityba turi buti kaloringesne. Jei mazai valgai rinkis riebesnius produktus. O va del tu NUTRIDRINK - tikek manim labai geras dalykas svoriui uzsiaugint, ji net an... Plačiau

Anonimas - Renata

2008-10-22 20:45:48
Maisto isisavinimui padeda virskinimo fermentai - pvz. Pangrol arba tiesiog Mezym,

Anonimas -

2008-10-09 13:36:06
: )):D:S:8Plačiau

Anonimas - Lina

2008-09-25 17:32:45
turiu problema susijusia su svoriu ir tikiuosi sulaukti patarimu kaip ja isspresti. Mano ugis 1.70 o sveriu vos 52kg. zinau kad daug kam mano problema pasirodys juokinga ir daug kas manys kad tureciau dziaugtis jog esu liekna, bet anaiptol taip nera. mane erzina mano kudos kojos, mene erzina ir akivaizdus tarpas tarp ju, o beto begalo sunku rasti tinkamu rubu, visi jie sukasi kaip maisas ant pakabos,o apie batus isvis geriau patylesiu, nes vis... Plačiau

Atsakymas

Atsakyti gali tik prisijungę vartotojai. Jei dar neturite prisijungimo duomenų – užsiregistruokite.

Reklama
Reklama
Reklama