Anonimas - d
2008-06-06 16:35:10
Mantui
Man anksčiau kol dar nebuvau bandęs lytinių santykių odelė pilnai net neatsismaukdavo. Dėl to komleksuodavau ir bijodavau pirmo sekso. Tačiau viskas susitvarkė palaipsniui kai susiradau merginą. Su ja apie tai nekalbėjau. Tačiau vieną kartą glamonių metu netyčia ji man atsmaukė. Likęs vienas per skausmą užsmaukiau odelę atgal. Nuo to karto viskas palaipsniui susitvarkė, odelė mylintis pati palaipsniui išsitampė. ...
Plačiau
Mantui
Man anksčiau kol dar nebuvau bandęs lytinių santykių odelė pilnai net neatsismaukdavo. Dėl to komleksuodavau ir bijodavau pirmo sekso. Tačiau viskas susitvarkė palaipsniui kai susiradau merginą. Su ja apie tai nekalbėjau. Tačiau vieną kartą glamonių metu netyčia ji man atsmaukė. Likęs vienas per skausmą užsmaukiau odelę atgal. Nuo to karto viskas palaipsniui susitvarkė, odelė mylintis pati palaipsniui išsitampė.
Mažiau
Anonimas -
2008-04-11 09:07:25
odeles didelis sutinimas po partnerio masturbacijos,ka daryti?
odeles didelis sutinimas po partnerio masturbacijos,ka daryti?
Mažiau
Anonimas - Doctor House
2008-04-07 01:30:17
mano nuomone tu ja mazai atiraukinedavai stai todel tau dabar taip yra,kogero apyvarpe tavo nera pratus daznai atsismaukti.
mano nuomone tu ja mazai atiraukinedavai stai todel tau dabar taip yra,kogero apyvarpe tavo nera pratus daznai atsismaukti.
Mažiau
Anonimas -
2008-03-20 09:36:26
Ar iki tol yra buve, kad atitraukus apyvarpę ji negrįždavo? jei išeina, pabandykite šiltoje vonioje švelniai atitraukiant vėl ja uztrukti i viršų.
Ar iki tol yra buve, kad atitraukus apyvarpę ji negrįždavo? jei išeina, pabandykite šiltoje vonioje švelniai atitraukiant vėl ja uztrukti i viršų.
Mažiau
Anonimas - Mantas
2008-03-08 11:10:07
sveiki, nesenai turejau lytinius santykius,taciau po ju,mano penio odele negrizhta i normalia pozicija (nebeuzdengia visos varpos), tad nezinau ka daryt. Prisilietimai prie kelniu penio galu skausmingi, ar tai normalu? ar reiktu eiti pas gydytoja ?
sveiki, nesenai turejau lytinius santykius,taciau po ju,mano penio odele negrizhta i normalia pozicija (nebeuzdengia visos varpos), tad nezinau ka daryt. Prisilietimai prie kelniu penio galu skausmingi, ar tai normalu? ar reiktu eiti pas gydytoja ?
Mažiau