Naujienose Vaistuose Ligose Detalioji paieška
Mob
Versija
Prisijunkite - daugiau informacijos, daugiau naujienų, daugiau galimybių!
Užsiregistruoti Priminti slaptažodį
Apklausa
Kuris pasveik.lt skyrelis Jums yra aktualiausias/informatyviausias?

Balsavimai
Dienos anekdotasPrenumeruoti RSS

Ligoninės chirurgas šaukia valytojai:
- Marija, ar tvarkydamasi neišmetei inkstų?

archyvas
Pasveik.lt aplikaciją Jūs galite parsisiųsti ne tik
iPhone bet ir Android telefonams !
Skelbti

radikali prostatos operacija

Juozapas

2009-04-21 12:00:42
Na matau cia ant manes pykstat be reikalo ir Algis ir Egle na galvojau tik savo nuomone parasyti matau man cia ne vieta:(, sekmes jums visiems, nemaniau kad paprasta pilieti apsauksit reklamininku...

egle

2009-04-19 07:24:57
sveiki visi cia besilankantys, jei kuom nors sergate kreipkites iP.Juoza jis turi nuo visu ligu ;: vaistu::, ir dar pats serga visom loigom ir geria savo reklamuojamus vaistus, Juozai cia ne vieta reklamai, mes zinom tuos jusu reklamuojamus vaistus tai ne kas kita kaip panasiai kad reklamuoja AVON, ORIFLEIM oi kokia gera kosmetika š.... paskutinis lygtai nera kitos geros kosmetikos, as nesuprantu ateina pardavejas pilna terba kazkokiu vaistu, ... Plačiau

Algis

2009-04-18 11:29:24
p. Juozapai, nuomones issakymas - tai ne pyktis. Nieks ant Jusu nepyksta. Tiesiog moliugai netinkami , sergant prostatitu. Nes prostatitas ir prostatos hiperplazija yra skirtingos ligos. Moliugai vartojami, kai norima palengvinti slapinimasi, tuo tarpu Jusu minetas prostamolis turi zymiai daugiau veikimu - tame tarpe ir uzdegima slopinanti - t.y. veikia ir prostatita.

Juozapas

2009-04-17 11:09:52
Algi atsiprasau bet tikrai nenorejau kazko reklamuoti matyt ne taip supratote mane ;(, juk tai mano asmeninis pasirinkimas neliepiu juk pirkti visiems ta vaista kuri naudoju as. O indikacijos kad moliugu aliejaus veikimas butu toks, kad palengvina nepiktybinio prostatos padidejimo sukeltus simptomus tai yra skausmingas šlapinimasis ir dažnas šlapinimasis nakt... Plačiau

Algis

2009-04-16 16:24:08
Juozapai, cia ne vieta reklamai. O moliugai nuo prostatito kaip makaronai nuo hemarojaus. Net tie, kurie reklamuoja preparatus is moliugu, nenurodo prostatito indikacijos. Nemetyk pinigeliu vejais !!!:L:LPlačiau

Juozapas

2009-04-16 14:06:41
Sveiki as turiu sia beda kaip prostatitas jau 5 metai, daug esu apie ji skaites kaip gydytis ka vartoti pats asmeniskai atradau P....... preparata jame pagrindas naturalus moliugu seklu aliejus jau vartoju pusmeti ir jauciu palengvejima nepeikiu bet kitam preparatui buvo ismesti pinigai geriau ir nieko gal tiesiog mano organizmui netiko sis preparatas. al dar kas turi kokiu minciu kokius preparatus vartoti gal kas esate ka veiksmingo isbande?

Petras

2009-03-07 12:37:35
Atsakymas bus Jums atsiustas i e-mail , taip pat atsakyma rasite , priskirta prie gydytojo, kuris Jums a:Dtsake ir priskirta prie organu sistemos.

marius

2009-03-06 18:09:49
parasiau daktarui laiska , kur man rasti atsakima i eimeila ar kur?

juozas

2009-02-27 13:39:44
Sveiki,likimo draugai o man sesuo padovanojo tokia dezute,kur parasyta CRUCIFERUS PLUS,amerokoniski maisto papildai.Paaiskino,kad padeda pries prostatos vezi.Liepe gerti kiekviena diena.Pajutau pagerejima po menesio.Matot yra issigelbejimas,kurie nenorite peilio.Galiu ir jums parupinti suazelgofje@gmail.com

Daiva

2009-02-23 22:46:11
Mano vyrui labai padėjo Prostamol uno. Tikrai galiu pasakyt,kad tai geras preparatas. Maniau, kad jam jau visai liūdnai baigsis, nes tokie skausmai kankino, šlapinosi su krauju, bet pradėjus vartoti Prostamol jis jautėsi kaip naujai gimęs.

JOnas

2009-01-29 22:04:18
Mano vyrui irgi buvo problemų su šlapinimusi. Labai ilgai jis tylėjo, nes gėdijosi prisipažinti. Po to, kai man pasisakė, labai gaila man pasidarė. Radau jam išeitį - nupirkau vaistų irgi prostamol. Po mėnesio reikalai pradėjo taisytis. Dabar geria jis šiuos vaistus jau trečią mėnesį - ir jis kaip naujai gimęs - jokių sutrikimų požymių!

Gintaras

2009-01-19 17:11:19
Tiems, kurie dar nesusilaukė laisvamanio likimo ir nori jo išvengti. Man irgi buvo tas naktinis lakstymas į tualetą ir su seksu prastai buvo, siūlė operaciją, bet aš nutariau išbandyti prostamolį. Operacijos išvengiau.

Anonimas - Susirupines

2009-01-12 17:54:30
Sveiki, man buvo skausmingas slapinimasis, ir nemiga naktimis, slapinausi daug ir po nedaug, buvau labai isigandes, ir tai priverte kreiptis pas gydytoja, kuris man pradziai israse prostamoli, as dabar ji vartoju, ir galiu prisipazinti kad pradejo mano sveikata gereti, nelakstau taip daznai slapintis, naktimis ramiau miegu, manau tas vaistas man padeda.

Anonimas -

2008-01-02 22:33:37
neturetu buti mokama info. pabandyk uzduoti ta klausima per klausk gydytojo nuoroda.

Laisvamanis

2007-10-23 10:24:39
Gal cia yra tokiu, kuriems pasalinta prostata? Gal turite patirties, kaip greiciau sukovoti su slapimo nelaikymu? Gal kas zino, kas laukia sekso srityje po sios operacijos, ar jau seksa teks pamirsti? Is gydytoju, kolkas, niekaip nepavyksta gauti tokios informacijos. Internete apie tai irgi nepavyko rasti ko nors apciuopiamo. Tikriausiai tokia informacija mokama, jei gydytojai apie tai nenori kalbeti.

Atsakymas

Atsakyti gali tik prisijungę vartotojai. Jei dar neturite prisijungimo duomenų – užsiregistruokite.