pries kokius metus man irgi viena vakara pradejo tirpti mazasis kaires rankos pirstelis,paskui tirpimas perejo i ktus pirstus(viena po kito),paskui-per ranka,per koja ir galu gale uztirpo kaire veido puse,net liezuvis!tirpimas pasikartojo kelis kartus.Ryte atsikeliau su silpnu,bet viso kaires kuno puses uztirpimu.Gydytoja sake,kad turbut nuo streso ar nervu,liepe pagert magnio,padare kraujo tyrimus,be viskas buvo ok.Lygtai praejo....dabar kart...
Plačiau
pries kokius metus man irgi viena vakara pradejo tirpti mazasis kaires rankos pirstelis,paskui tirpimas perejo i ktus pirstus(viena po kito),paskui-per ranka,per koja ir galu gale uztirpo kaire veido puse,net liezuvis!tirpimas pasikartojo kelis kartus.Ryte atsikeliau su silpnu,bet viso kaires kuno puses uztirpimu.Gydytoja sake,kad turbut nuo streso ar nervu,liepe pagert magnio,padare kraujo tyrimus,be viskas buvo ok.Lygtai praejo....dabar karts nuo karto man uzeina,kad aptirpsta nosies ar liezuvio galiukas,ausis ir visada tik kaireje puseje

.ka tai galetu reiksti?gal reiketu atlikti kokius papildomus tyrimus?nieko nebesuprantu.ar cia vel nuo kokio streso?
Mažiau