Organizmą, žarnyna, kepenis valanti arbata
4 life Fibre System Plus – naudojamas virškinimo trakto valymui. Naturalus zoleliu rinkinys.
Sudėtis: Amount Per Serving %DV* Fiber Blend 1390 mg † Psyllium (Plantago ovata) husk Rice (Oryza sativa) seed bran Apple (Malus domestica) fruit fiber Slippery Elm (Ulmus rubra) inner bark Prune (Prunus domesticus) fruit Red Wheat (Triticum aestivum) seed bran Marshmallow (Althaea officinalis) root Locust (Ceratonia siliqua) bean gum Xanthan gum Cle...
Plačiau
4 life Fibre System Plus – naudojamas virškinimo trakto valymui. Naturalus zoleliu rinkinys.
Sudėtis: Amount Per Serving %DV* Fiber Blend 1390 mg † Psyllium (Plantago ovata) husk Rice (Oryza sativa) seed bran Apple (Malus domestica) fruit fiber Slippery Elm (Ulmus rubra) inner bark Prune (Prunus domesticus) fruit Red Wheat (Triticum aestivum) seed bran Marshmallow (Althaea officinalis) root Locust (Ceratonia siliqua) bean gum Xanthan gum Cleansing Blend 745 mg † Black Walnut (Juglans nigra) hull Cascara Sagrada (Rhamnus purshiana) bark Buckthorn (Rhamnus frangula) bark Gentian (Gentiana lutea) root Licorice (Glycyrrhiza glabra) root Goldenseal (Hydrastis canadensis) root Nutrition Blend 550 mg † Cranberry (Vaccinium macrocarpon) fruit Pineapple (Ananas comosus) fruit (Bromelain) Papaya (Carica papaya) fruit (Papain) Sage (Salvia officinalis) leaf Parsley (Petroselinum crispum) aerial part Irish Moss (Chondrus crispus) whole plant Bee Pollen Hawaiian Spirulina (Spirulina pacifica) Herbal Blend 155 mg † Ginger (Zingiber officinale) root Hops (Humulus lupulus) flower Chamomile (Matricaria recutita) flower * Daily Value † Daily Value not established.
Rasykite imuniteto.stiprinimas@gmail.com
Mažiau
Aleksandras
2010-09-28 23:36:36
vaidui_ gal gali parasyt emeila savo.?
noreciau isigyt arbatos
vaidui_ gal gali parasyt emeila savo.?
noreciau isigyt arbatos
Mažiau
renata
2010-09-25 09:05:28
Noriu paparsyti pagalbos. Pora dienu tustinuosi tamsiai zaliai. Nesuprantu kas tai ir kodel taip yra. Gal kas susidurete su tokia problema? Gal zinote ar tai signalas, kad reikia sunerimti? Man 30 metu.
Noriu paparsyti pagalbos. Pora dienu tustinuosi tamsiai zaliai. Nesuprantu kas tai ir kodel taip yra. Gal kas susidurete su tokia problema? Gal zinote ar tai signalas, kad reikia sunerimti? Man 30 metu.
Mažiau
Na as arbatu galia nelabai tikiu, del kepenu tai geriau jau pagerti vaista skirta kepenims, ju juk begales yra, stai mano vyrui tai labai pagelbejo Essentialis forte vaistukas kepenims, nes nuo maisto buvo sutrikusi kepenu veikla, tai vaistininke rekomendavo butent si vaistuka.
Na as arbatu galia nelabai tikiu, del kepenu tai geriau jau pagerti vaista skirta kepenims, ju juk begales yra, stai mano vyrui tai labai pagelbejo Essentialis forte vaistukas kepenims, nes nuo maisto buvo sutrikusi kepenu veikla, tai vaistininke rekomendavo butent si vaistuka.
Mažiau
Vaidas
2009-09-24 21:34:38
Laba diena, labai idomią temą pradėjote bet nematau jos tesinio. Taigi nutariau prisidėt. Kadangi tai puslapis apie Sveikatą, tai noriu kreiptis į žmones kurie kenčia antsvorį, arba turi alergijas, odos problemų bei kitokiu negalavimų.
Visa tai gali būti dėl Netinkamos mitybos bei uzteržto žarnyno. Jis - tai priežastis dėl daugelio ligų, ir aš labai rekomenduoju naujiena Lietuvoj, tai yra būdas be mechaninių valymo aparatų, palaipsniui išsi...
Plačiau
Laba diena, labai idomią temą pradėjote bet nematau jos tesinio. Taigi nutariau prisidėt. Kadangi tai puslapis apie Sveikatą, tai noriu kreiptis į žmones kurie kenčia antsvorį, arba turi alergijas, odos problemų bei kitokiu negalavimų.
Visa tai gali būti dėl Netinkamos mitybos bei uzteržto žarnyno. Jis - tai priežastis dėl daugelio ligų, ir aš labai rekomenduoju naujiena Lietuvoj, tai yra būdas be mechaninių valymo aparatų, palaipsniui išsivalyti savo žarnyna. Atrodo paprasta arbata, bet kas pabandė, patvirtins - daro stebuklus.
Plačiau: http://sveikasorganizmas.blogspot.com
Mažiau
brigita
2009-09-23 15:21:40
Figura gera

nuo jos gerai liuosuoja...kam buna problemu
Figura gera

nuo jos gerai liuosuoja...kam buna problemu
Mažiau
editaina
2009-09-20 10:24:32
sveiki