+1
-0
+1
Krūtų didinimas riebalais ar implantais?

Krūtų didinimas yra viena populiariausių operacijų pasaulyje, kuri kiekvienais metais papuošia ir pradžiugina dešimtis milijonų vyrų bei moterų visame pasaulyje. Tiesa, krūtų didinimas vis labiau keičiasi ir šiuo metu galima pasidžiaugti, kad egzistuoja labai daug įvairiausių priemonių ir labai išpuoselėta medicina, kad galėtų pasidžiaugti puikiu rezultatu už tikrai priimtiną kainą.

Štai krūtų didinimas riebalinis yra vis drąsesnis žmonių pasirinkimas. Anksčiau karaliavę implantai tapo antraeilis sprendimas, kadangi riebalinis didinimas padeda ne tik padidinti krūtinę, tačiau tuo pačiu ir džiaugtis, kad nereikalingas riebalinis sluoksnis bus nusiurbtas nuo kūno paviršiaus. Taip ne tik vienu metu atliekamos dvi operacijos, tačiau tuo pačiu ir pavyksta išlaikyti kuo natūralesnes kūno linijas ir džiaugtis kuo gražesniu kūnu. Juk kiekvienas apie tai svajoja, tačiau ne visi išdrįsta.

Taigi, lyginant šias dvi krūtinės didinimo operacijas verta atsižvelgti ir į tai, kad krūtinės didinimas silikonu yra kiek pigesnis pasirinkimas, tačiau vertinant kainos aspektus tuo pačiu reikia nepamiršti įvertinti ir kuo daugiau smulkmenų, kurios gali padėti paprasčiau apsispręsti, ar krūtinės didinimas yra reikalingas ir kokiomis priemonėmis jis gali būti atliekamas. Šiuo atveju dažniausiai konsultacija su profesionalu padeda kur kas paprasčiau apsispręsti, pasirinkti bei susidetalizuoti, koks krūtinės didinimo būdas Jums labiausiai tinka.

Vertinant gijimo procesus sunku išskirti, kuris variantas atrodo tinkamesnis. Paprasčiausiai tiek vienas, tiek kitas reikalauja, kad žmogus skirtų šiek tik dėmesio gijimui. Paprasčiausiai, po operacijos pirmų savaičių laikotarpis yra labai svarbus ir tik tokiu atveju, kai žmogus visiškai klauso chirurgų patarimų ir tik tokiu atveju, kai jis sutinka, kad gydymas bus toks, kokio reikia – pavyks susitvarkyti žaizdas ir džiaugtis tuo, kad ne tik krūtinė labai gražiai užgis, tačiau tuo pačiu beveik nesimatys randelių, kurie gali išduoti, kad krūtinė buvo didinta, kad kūno formos buvo koreguotos. Svarbiausia, kad krūtų didinimas riebalais yra visiškai saugus ir patikimas būdas, kuris Jums leidžia atrodyti taip, kaip labiausiai norite.

Pasikeisti kūno linijas šiuo metu yra paprasta kaip niekada. Įvertinkite tai.