+9
-2
+7
Kaip padaryti moterį laiminga?

Įsivaizduokite, žaidžiate loterijoje Kas laimės damos širdį, joje iškrenta klausimas Kaip padaryti moterį laiminga?. Į šį klausimą yra pateikiami tokie atsakymai:

1.Nupirkti namą, automobilį ir visada papildyti jos banko sąskaitą.
2.Mylėti, suteikti jai fizinę ir dvasinę palaimą.
3.Pritarti jos planams, kartu su ja daug keliauti, nuolat dovanoti įvairias dovanas ir gėles.

Taigi, o kurį atsakymo variantą pasirinktumėte jūs? Jeigu jūs, kaip ir aš, pasirinkote antrąjį atsakymą, skaitykite šį straipsnį toliau.

Gyvenimas  ne loterija, bet stengtis verta

Teisingas atsakymas visuomet bus meilė. Šio jausmo reikia daugeliui moterų, kad jos jaustųsi laimingos. Žinoma, joms taip pat reikia namų, materialinių gerybių, būti finansiškai aprūpintoms, tačiau visa tai jos gali pasiekti pačios arba su vyro pagalba. Jei moteris viską gauna greitai, tuomet jai lygiai taip pat greitai viskas ir atsibosta. Trečiasis atsakymo variantas taip pat kvepia nuoboduliu: vyras, kuris visada pritars moters nuomonei, jai greitai taps neįdomus, kelionės bus įprasta rutina, o dovanos vis rečiau džiugins, nes moteris žinos, kada ir kokių galima tikėtis iš vyro. Taigi, o kur čia slypi tas gyvenimo žavesys ir palaima?

Fizinė ir dvasinė palaima, kodėl ji tokia svarbi?

Apie fizinę ir dvasinę moters palaimą buvo domimasi jau nuo senų laikų. Štai Wilhemas Reichas  1927 m. išleido knygą „Orgazmo funkcija“, kurioje teigiama, jog orgazmas žmogui yra gyvybiškai svarbus, o jo nebuvimas išprovokuoja neurozes. Susikaupusi seksualinė energija privalo išsiveržti iš žmogaus kūno, kitaip ji daro didelę žalą bendrai žmogaus savijautai.

XIX. a. šeštajame dešimtmetyje daktarai G.B. Duchenne’as ir Adrienas Tournachonas atliko bandymą, kurio metu buvo tiriama orgazmo padariniai žmogui. Pateiktoje nuotraukoje yra matoma, kokias emocijas patyrė moteris, kuomet buvo vykdoma elektrofiziologinė aistros analizė. Šio tyrimo metu buvo atskleista, kad nuoširdi šypsena skiriasi nuo nenuoširdžios. Nuoširdžiai džiaugiantis, patiriant tikrą aistrą, akių srityje susitraukia du raumenys, taigi išorinės raumenų dalys negali būti sąmoningai kontroliuojamos. Vadinasi, tikros aistros neįmanoma suvaidinti, kaip ir laimės.

Meilė – tai geras ir kokybiškas seksas?

Yra sakoma, kad moterys gali visada, tačiau ne visada nori. Vyrai, priešingai, visada nori, tačiau ne visada gali. Ejakuliacijos problemos vargina ne vieną priešingos lyties atstovą. Jiems dažnai tai sunku pripažinti, tačiau nuslėpti to neįmanoma. Kiekviena savo vyrą mylinti partnerė turėtų į tai nenumoti ranka ir nekaltinti mylimojo dėl nesėkmingo sekso. Partneriai abu turėtų siekti visapusiško malonumo. Kokybiškas ir geras seksas yra neatsiejamas nuo pasitikėjimo vienas kitu. Labai svarbu būti psichologiškai pasiruošusiam lytiniai sueičiai. Dauguma moterų, kaip ir vyrų, iš sekso tikisi vieno – orgazmo, tačiau juk kartais ne rezultatas yra svarbiausia, o kelias, kuriuo einate to rezultato link. Tad kokybiškas seksas jokiu būdu nebus atliekamas greitai, paskubomis –  automobilyje ar ant skalbimo mašinos. Geras seksas – tai patogus seksas, jis bus lovoje, su romantiška muzika fone, tinkamu apšvietimu. Jokiu būdu ne tamsoje: partneriai privalo matyti vienas kitą, taip jie patirs dar didesnę aistrą. Tačiau gyvenime ne viskas būna rožėmis klota, o ir miegamajame ištinka sekso krizės. Viena iš tokių – priešlaikinė ejakuliacija.

 Kaip padaryti moterį laiminga?

Mokslinis tyrimas. Elektrofiziologinė aistros padarinių analizė, atsispindinti moters veide.

Priešlaikinės ejakuliacijos priežastys ir gydymas

Priešlaikinės ejakuliacijos priežasčių gali būti daug ir įvairių: psichologinės problemos, ankstesnės seksualinės patirtys (masturbacija), genetika, šlaplės infekcija ar uždegimas ir t.t. Šiai problemai spręsti gali būti taikomas dvejopas gydymas: medikamentinis ir psichoterapinis. Pastarasis gydymo metodas yra daug ilgesnis ir reikalaujantis daugiau pastangų nei medikamentinis gydymas. Yra sakoma, kad už kiekvieno sėkmingo vyro stovi laiminga ir stipri moteris. Tad, mieli vyrai, gal verta stengtis, ne tik dėl mylimos moters, bet ir dėl savo laimės ir sėkmės?

Autorius: L.Rimgailė