+5
-3
+2
Kaip suvilioti protingą moterį?

Vieni vyrai ploja rankomis ir sako: Ot naivuolė, po pirmojo kokteilio klube sutiko su manimi važiuoti vakaro pratęsimui , kitiems vyrams ne taip sekasi, mat jų traukos objektas – ne tik graži, bet ir protinga moteris, kurią suvilioti nėra taip paprasta, bet įmanoma. Šiame straipsnyje pateiksime keletą patarimų, kuriais pasinaudojus bet kuris vyras galės drąsiai bandyti užkariauti protingos damos širdį.

Lavink savo intelektą ir viskuo domėkis.

Ne paslaptis, kad daugelį moterų vyruose žavi intelektas. Išsilavinę, apsiskaitę ir pasaulio aktualijomis besidomintys vyrai visuomet sulauks protingų moterų dėmesio. Protingai moteriai šalia savęs reikia ne podiumo gražuolio, bet išsilavinusio vyro su kuriuo būtų įdomu leisti laiką. Nesibaigiančios diskusijos prie vyno taurės, nusimanymas ne tik apie automobilio ratus, bet ir apie rašytojus Levą Tolstojų ar Fiodorą Dostojevskį – štai ko reikia protingoms moterims. O jau po ilgų diskusijų prie vyno taurės, galbūt tam laimingajam pavyks ją ir į savo miegamąjį pasikviesti karštam seksui

Nebūk šykštus.

Įsivaizduok, pakvietei savo damą pavakarieniauti. Žinoma, leidai jai rinktis, kokiame restorane ji norėtų pavakarieniauti. Ir ji pasirinko. Ne bet kokį, bet vieną iš geriausių restoranų mieste. Protinga moteris žino, kad kartais mažiau yra daugiau, o geras ir kokybiškas maistas kainuoja. Ji rūpinasi savo grožiu ir kūnu, jai negaila mokėti daug už puikų patiekalą. Taigi, nori turėti protingą damą šalia? Būk pasiruošęs nebūti šykštus ir lepinti ją viskuo, kas geriausia. Ir dar, protinga dama – turtinga ar pasiturinti dama, ji visada pasiūlys už save susimokėti, tačiau būk džentelmenas ir sąskaitą restorane apmokėk tu. Paliksi jai gerą, nešykštaus vyro įspūdį. O juk protingos moterys tokio ir ieško. Nešykštus vyras bus dosnus ne tik jai, bet ateityje ir judviejų vaikams.

Turėk arba bandyk išsiugdyti gerą humoro jausmą.

Tikriausiai kiekvienas žmogus turi savo gero humoro jausmo suvokimą, tačiau daugumai moterų geras humoro jausmas asocijuojasi su laiku ir vietoje pasakytu šmaikščiu sąmoju, kuris nieko neįžeidžia. Geras humoro jausmas tikrai yra talentas ir ne kiekvienas jį turi. Mokėjimas ir nebijojimas pasijuokti iš savęs – tai taip pat žavi protingas moteris. Vyras, kuris turi puikų humoro jausmą ir nebijo pasijuokti iš savęs, gali savo asmenines ydas paslėpti po juokeliais apie save. Pavyzdžiui, jeigu vyras kompleksuoja dėl savo per mažo lytinio organo, sutrikusios erekcijos, nerimauja, kad negalės pilnai patenkinti savo partnerės, tokioje situacijoje, įtampai nuslopinti, jis gali jai pasakyti trumpą anekdotą: „Ką sako dramblys, matydamas nuogą vyrą?  – Tavasis netgi neturi būti didelis, kad galėtum kvėpuoti“ .

Sugalvok ir dovanok ne banalias, bet išradingas dovanos.

Kaip manote, ar protingą moterį nustebintumėte padovanodami jai automobilį? Atsakymų į šį klausimą būtų įvairių, tačiau aišku viena – tokia dovana moteris žinoma labai apsidžiaugtų. Brangi dovana parodytų, jog jūs savo damai nieko negailite, nebijote investuoti į santykių kūrimą. Brangios dovanos gali „pririšti“ žmogų, nes morališkai moteris viduje jausis skolingas jums. Gal todėl ir Lietuvoje žinomas ne vienas atvejis, kuomet turtuolis verslininkas jaunai merginai padovanoja automobilį, o ši naiviai pasimauna ant jo tokio „kabliuko“. Protinga moteris pati nusipirks automobilį.

Rūpinkis savo kūnu.

Yra sakoma, jog gražiame kūne graži siela gyvena. Kiekviena protinga moteris pastebės vyro kūną. Jokiu būdu neliepiame jums eiti tuoj pat į sporto klubą sportuoti, bet rūpintis savo kūnu galima pradėti jau dabar. Pavyzdžiui, daugumą protingų moterų atbaido atsikišęs, didelis pilvelis, kurį turi nemažai vidutinio amžiaus vyrų. Toks atsikišęs pilvelis gali būti pirmas pavojaus signalas protingai moteriai – jai tai gali kelti neramumų dėl nekokybiško sekso. Dauguma protingų damų jau per pačias pirmąsias pasimatymo minutes įvertina vyrų išvaizdą ir gali nuspėti jų pajėgumą lovoje. O jei dar vyras rūko, nevengia alkoholio, tuomet tikimybė, kad erekcijos sutrikimai kamuos vyrą, yra tikrai labai didelė. Priešingos lyties atstovės galvoja apie šeimą, vaikus, tad kokybiškas seksas yra labai svarbu. Taigi, mieli vyrai,  maitinkitės ir gyvenkite sveikai, tuomet jums su protinga moterimi bus pakeliui, nes jos gyvenimo būdas bus labai panašus į jūsų.

Autorius: L.Rimgailė