+1
-0
+1
Lūpų putlinimas ir priežiūra: atrodykite nuostabiai!

Lūpos – viena gražiausių žmogaus kūno vietų, kadangi būtent jos skirtos bučiavimuisi bei meilės išraiškai. Žinoma, gražios lūpos neatsiranda iš savęs, tad norint atrodyti puikiai teks šiek tiek skirti laiko bei pastangų. Pirmasis žingsnis – lūpų putlinimas. Vis daugiau lietuvių džiaugiasi pasirinkę šią procedūrą, kuri kardinaliai pakeitė veidą. Kartais tik tiek ir tereikia, kad lūpos atrodytų puikiai ir žavėtų savo jaunatviškumu.

Žinoma, norint, kad Jūsų lūpos atrodytų puikiai – reikia joms šik tiek skirti dėmesio.

Lūpų putlinimas

Lūpų putlinimas yra greita paprasta ir beveik 100 procentų sėkminga procedūra kuri leis Jūsų lūpoms atrodyti kiek putlesnėmis, tačiau tuo pačiu išlaikyti natūralų grožį. Daugelis moterų bei vyrų džiaugiasi, kad ši greita ir paprasta procedūra leido pakoreguoti savo veidą ir tuo pačiu „gauti“ kur kas gražesnes lūpas. Tai puiki procedūra tiems, kurių lūpos yra nesimetriškos, tad paprasčiausiai siekiama sukurti vientisumą.

Lūpų drėkinimas

Jeigu norite kad Jūsų lūpos atrodytų gražiai ir jaunos – labai svarbu jas reguliariai drėkinti. Nebūtina pirkti labai brangių priemonių, kadangi aliejai, kuriuos mes turime virtuvėje – yra pats greičiausias ir paprasčiausias būdas pamaitinti lūpas. Puikiai tinka kasdien naudojamas alyvuogių aliejus, taip pat rekomenduojamas ir kokosų aliejus, kuris labai drėkina ir suteikia lūpoms švelnumą bei natūraliai raudoną rusvumą.

Žiemos poveikis lūpoms

Žiemos metu lūpos dažniausiai praranda savo grožį, tad joms reikalinga papildoma priežiūra. Ne tik papildomas drėkinimas, tačiau ir apsauga nuo šalčio. Nepamiršite, kad labai šaltomis dienomis naudinga lūpas slėpti po šaliku arba striukės kaklu, kadangi joms atšerpetojus bus paprasčiausiai labai sunku vėl atgaivinti.

Dekoratyvinė kosmetika

Galiausiai būtinai nuvalykite dekoratyvinę kosmetiką prieš eidami miegoti. Taip pat nuvalę lūpų dažus turėtumėte papildomai drėkinti lūpas, kadangi dažuose esančios medžiagos nėra naudingos žmogui.

Lūpos nėra lepios ir skyrus Joms nors šiek tiek dėmesio atrodysite tikrai kur kas gražiau bei aplinkinius žavėsite savo nuostabiomis lupomis. Svarbiausia pasirinkti kokybiškas priemones ir skirti savo veidui reguliarią priežiūra.