Mokslininkai sudarė idealią dienotvarkę

Didžiosios Britanijos mokslininkai parengė idealų dienos režimą, kuris būtų palankiausias žmogaus organizmui. Sudarant naująją dienotvarkę, buvo atsižvelgta į žmogaus bioritmus ir organizmo funkcijas. Šį dienos režimą parengė medikai fiziologai pagal mokslinių tyrimų rezultatus. Ekspertai tvirtina, kad geriausias laikas keltis rytais būtų 6 valandą. Mokslininkai rekomenduoja pradėti dieną nuo sekso, 7 valandą pusryčiauti, 7.15 nuryti savo vitaminus, o 7.30 nusiprausti ir išsivalyti dantis.

Pasivaikščioti saulėje ar pasideginti vasarą geriausia nuo 8.30 val. Pradėti darbą mokslininkai rekomenduoja 10.00 ryto, tačiau 11.00 jau galima padaryti pertraukėlę ir, pvz., nueiti į tualetą.

Geriausias laikas pietų pertraukai būtų 13 val. Nuo 13.30 galite rašyti laiškus, priimti svarbius sprendimus. 15 val. turite išeiti pasivaikščioti. 16 val. – geriausias laikas numalšinti skausmui. Kokį skausmą turi galvoje mokslininkai, lieka mįslė.

Kada idealiausias laikas užsiimti sportu? Jie pataria eiti į treniruotę 17.30, o 18.30 pirkti būtinus produktus ir daiktus parduotuvėje. 19 val. mokslininkai pataria skirti kelias laisvas minutes vyno taurei ir trumpam atsipalaidavimui prieš vakarienę, kurią patiekti siūlo 19.30 val. Gultis į lovą rekomenduojama 21.30 val.