+8
-0
+8
Trenerės MOTYVACIJA Jums: vienas elementas, kuris padės sulieknėti.

 

Tai tikrai ne stebuklingos kapsulės, kurios „suvalgo” riebaliukus ir lieknina taliją. Ir tai ne įmantrus mini-treniruoklis, telpantis po mūsų lova. Šio elemento negalime net paliesti ar pritaikyti treniruotėms. Nes tai – NORAS.

Niekada neturėsime absoliučiai jokio rezultato, jei pirmiausia kažko stipriai neužsinorėsime. Galbūt tai prasidės nuo mažos, kuklios svajonės, kuri vėliau neduos mums ramybės ir virs didele, drugelius pilve sukeliančia svajone! Tuomet tai pavirs į didelį norą, vėliau į tikslą, kurio imsimės siekti. Kaip galime lieknėti, jei to nenorime? Jei tai tėra primestas visuomenės noras. Arba draugės, kolegės, o gal netgi vyro, kuris nori savo žmoną vėl matyti liekną? Moteris nepasieks stulbinančių lieknėjimo rezultatų, jei pati tvirtai nepajaus vidinio milžiniško noro veikti.

Kai nenorime eiti į darbą, kai rytai tampa nebemieli keltis iš lovos, kokios būna pasekmės? Dienos bėga sraigės greičiu, valandos po pietų pertraukos tampa nepakeliamai lėtos, rezultatai prasti, užsakymai vėluoja, direktorius blogas ir kolegos tampa itin nesupratingais žmonėmis. Alga, žinoma, netenkina ir, galiausiai, amžinas klausimas, kamuojantis daugumą moterų giliai širdyje: „Kodėl man auga kilogramai, jei aš tiek mažai valgau?”.

O jeigu šiek tiek pakoreguotume šią situaciją: mylimas darbas, didelis noras ryte keltis ir bandyti užkariauti pasaulį; dienos prabėga nepstebimai, darbų daug, bet visi stebuklingai greitai įvykdomi, direktorius ir kolegos tampa pačiais mieliausiais žmonėmis, alga šokteli iki apvalių skaičių. Taigi, darbe esame supermoterys. O kadangi esame supermoterys, tad pradedame sportuoti. Rezultatas – gauname daugiau energijos,o vaizdas veidrodyje džiugina akį! Kuris variantas mielesnis širdžiai?

NORAS dažnai yra nuvertinamas. Tenka girdėti, kuomet moterys guodžiasi, jog vien noro nepakanka. Ir aš sutinku! Bet jei nuo kažko pradėsime, netikėti ir džiuginantys rezultatai atkeliaus savaime. Dažna situacija: jauna mamytė, auginanti mažą kūdikėlį namuose, matanti tik sauskelnes, pieno buteliukus, jaučianti energijos stygių, dažnai nespėjanti pavalgyti. Bėga savaitės, mėnesiai ir šypsena kažkur dingsta… Jei atsirastų bent mažiausias noras, kuris dienomis neduotų ramybės, kirbėtų mintis, kad situaciją reikia imti į savo rankas, keisti blogus įpročius, kas iš viso to išeitų?

Tarkime, jauna mama pradeda mankštintis namuose – energijos lygis padidėja! Ateina mintis, jog galima ir su vaikelio vežimėliu išeiti į lauką pasportuoti; rezultatas – pamažu ryškėjančios kūno linijos. Maistas tampa visavertis, nes sportuojant nesinori valgyti nesveikų patiekalų. Taigi, po nėštumo, pradedant aktyviai gyventi,  drabužiai ant kūno nugula dailiai ir netampa galvos skausmu, vaizdas džiugina širdį ir, žinoma, vyro akis. Bet svarbiausia, sugrįžta šypsena, noras daug nuveikti ir užkrėsti nauju aktyviu gyvenimo būdu drauges!

Mielos moterys, žodis „NEĮMANOMA” neegzistuoja mūsų žodyne, tad imkimės veiksmų!

Autorius: Erika Burinskaitė
2012m., 2014m. Lietuvos kultūrizmo ir fitneso čempionatų, bikini kategorijos finalininkė.
2014m. įgijo sporto trenerės licenziją, sėkmingai dalinasi teorinėmis sporto ir mitybos žiniomis bei veda grupines treniruotes moterims.
Erika 3,5 metų užsiima fitnesu ir propaguoja sveiką gyvenseną, bei stengiasi užkrėsti kuo daugiau žmonių aktyviu gyvenimo būdu.