Šalčio terapija lieknėjimui. Ką būtina žinoti?

Krioterapija, kitaip žinoma kaip šalčio terapija, yra itin naudingas, efektyvus mokslo ir medicinos atradimas. Kriosaunoje kūnas yra veikiamas sauso azoto ir oro mišinio. Temperatūra kriosaunoje svyruoja nuo -110 iki -180 C. Šaltis paveikia tik viršutinį odos sluoksnį, aušina jį iki 0 C. Vidiniai organai neatšąla, nes poveikio laikas trumpas – seansas trunka iki 3 minučių. Tai riebalų šalinimas šalčiu, kuris yra pripažintas kaip viena veiksmingiausių XXI a. lieknėjimo technologijų.

Kokia šalčio terapijos nauda?

Tai procedūra, kuri atjaunina odą, didina jos tonusą, mažina celiulitą ir raukšles, gerina imunitetą, kraujotaką ir limfinę sistemą. Taip pat mažina raumenų, sąnarių skausmus, padeda astmos ir alergijos atvejais. Pripažinta, kad šalčio terapija teigiamai veikia nuo nemigos, medžiagų apykaitos sutrikimų, odos ligų. Be abejo, tai – labai efektyvus būdas mažinant viršsvorį – seanso metu sudeginama 600-800 kalorijų. Padeda neurologiniams sutrikimams – depresijai, nemigai,stresui, galvos skausmams ir pan.

Taip pat, būtina pabrėžti, jog terapija pagreitina pooperacinių ir nudegiminių randų gijimą, gerina vyrų potenciją bei normalizuoja mėnesinių ciklą moterims.

Krioterapija ypač naudinga ir rekomenduotina sportininkams bei aktyvų gyvenimo būdą propaguojantiems žmonėms. Ši  procedūra padeda atgauti jėgas, atstato raumenis, gydo patempimus, sumušimus, mėlynes ir pan. Krioterapija taip pat rekomenduojama ir prieš treniruotes ar varžybas.

Prilygsta plastinėms operacijoms

Kaip žinia, lieknėjimo būdų yra pačių įvairiausių: nuo dietų iki vandens pramogų ar net plastinių operacijų. Šios procedūros efektyvumas lyginamas būtent su chirurginėmis procedūromis. Tačiau, laimei, krioterapija nėra invazinė. Ji neskausminga, neturi šalutinių požymių ir gali būti atliekama bet kada. Rezultatai matyti jau po pirmų procedūrų. Žinoma, norint pasiekti geriausių ar norimų rezultatų, reikėtų kelių procedūrų ciklo, kurį paskirs patyręs specialistas dirbantis būtent šioje srityje.

Na, o po krioterapijos keliaukite į vandens parkas Druskininkai, kur taip pat pasilepinsite vandens procedūromis, pasišildysite pirtyse, sūkurinėje vonioje bei pasimankštinsite baseine.

Kaip ir taikant kitas procedūras, subalansuotas gyvenimo būdas ir sveika mityba leis lengviau pasiekti iškeltus kūno formavimo tikslus. O krioterapija padeda padėti galutinį tašką ir džiaugtis dailiu kūnu!