Klausimas:

Noreciau pasiteiraut gal galetumete pakomentuot situs tyrimus . Tyrimas darytas 3c.d Menesines reguliarios 21-26 dienos. kontraceptiku nevartoju. Diagnozuotos skydliaukes problemos praeita menesi - geriu Levothyroxine 50mcg.esu turejus du persileidimus. Amzius 31 LH mIU/ml 0.91 filikuline fraze 1.9 - 12.5 vidurys 8.7-76.3 luteinine 0.5-16.9 su kontraceptikai 0.7-5.6 FSH mIU/mL 5.76 normos ( folikulinej 2.5-10.2 , vidury 3.4-33.4, liuteininej 1.5-9.1 Matau kad zemas liuteinizuojantis harmonas , ciklo pradzioj.Kiti kraujo tyrimai kaip ir normoj. Visi tyrimai daryti pries pradedant vartoti vaistus nuo skydliaukes. Vienas tyrima teigiamas, vienas neigiamas del antifosfplipidinio sindromo. Ar su tokiu LH yra galimybe pastot ? kaip elgtis norint pastot?