Klausimas:

Laba diena norėjau jūsų paklausti, pasidariau hormoninius tyrimus 3c.d. FSH 4,85U/L normos 3,5-12,5 IU/L, LH 11,48 IU/L normos 2,4-12,6 IU/L Estradiolis 276,50 pmol/l normos 46-607 pmol/l 24 c.d. (pas mane ilgesnis ciklas šiaip ovuliacija įvyko 20c.d., matuoju bazalinė temperatūra) progesteronas 16,33 ug/L normos 1,7-27 ug/L Testosteronas 0,59 nmol.l normos 0,22-2,9 nmol/l Prolaktinas 20,26 ng/mol normos 4,79-23,3 mU/l Klausimas: visi rodikliai kaip ir normalūs tik gąsdina šiek tiek padidėjęs LH ir santykis su FSH 2,4 ar tai reiškia, jog aš turiu policistines kiaušides, nors pagal tyrimą matosi, jog ovuliacija įvyko...?Tarkim su tokiais rodikliais ar galėjau šį ciklą pastoti? (p.s. mano ciklas svyruoja nuo 30-36 d. pasitaiko anovuliaciniu ciklų, kaip ir minėjau matuoju BT kol kas tokius ciklus aptikau 2, pas ginekologę lankausi kas metus, visad tikrina ekoskopu ir apie policistines kiaušides dar niekada nėra užsiminusi, labai norime vaikelio..)