Klausimas:

Sveiki, su vyru apie metus laiko planuojame vaikelį, neseniai pasidariau skydliaukės tyrimus, ginekologė sakė, kad tyrimai geri, tačiau tth truputį padidejęs 4.62 (norma 0.27-4.20) LT4/FT4 14.12 (norma 12.00-22.00) LT3/FT3 5.50 (norma 3.10-6.80) anti-TPO 8.75 (norma 00.00-34.00) progesteronas 51.39 Ar galima pastoti su tokiais rodikliais? Ar būtina kreiptis pas endokrinologą?