Klausimas:

Laba diena, Man 26 m. Dariausi tyrimus bendrus kraujo ir kitokius hemoglobinas 125. Ruosiuosi pastoti. Dariausi TTH - 0,361, FT4 - 13,74 ATPO - 10,38, FT3 - 4,11. Viskas kaip ir normos ribose, taciau ar neturetu buti TTH ir FT4 buti skirtingose ribose? Man taip pat atliko echoskopija, pacituosiu isvada: \"Skydliaukes lokalizacija yprastine. Desnioji skiltis 12.5/21.6/>36 mm, joje du mazgeliai 2.7/4.3 mm hipoecho strukturos, vienas salia trachejos, kitas sasmaukoje, taui gali buti paratiruodines liaukutes. Kairioji skiltis 9.4/21.8/>36 Sasmauka 2.3 mm storio Skydliaukes struktura tolygi Tracheja yprastineje vietoje Palei stambiasias kaklo kraujagysles limfmazgiu nematyti. paciente atvyko pasitikrinti skydliauke, siek tiek sutriko menesiniu ciklas. TTH - 0,361 mIU/ml, FT4 - 13,74 pmol/l, ATPO - 10,38 IU/ml, FT3 - 4,11 pmol/l. Kliniskai ir pagal tyrimus nera skydliaukes veiklos sutrikimo. Svoris 90 kg, ugis 170 cm KMI 32 Kraujo spaudimas 110/80, sin 64/min Dg difuzine struma be veiklos sutrikimo E04 Nutukimas KMI 32\" Labai prasau, pagekite ir pakonsultuokite ar man nesikrepti i kita gydytoja? ar sios gydytojos isvada, kad esu sveika ir kodel ligu ieskau yra teisinga ir isties nera pagrindo man nerimauti, turint omenyje, kad po poros- trejeto menesiu planuojam vaikeli? Aciu labai!