Klausimas:

Sveiki, Esu 42 m. Porą metų kamuoja slenkantys plaukai, sausėjanti oda, užkietėję viduriai, nuovargis, energijos stoka ir pan. Paskutinius porą mėnesių mėnesinių ciklas sutrumpėjo (anksčiau buvo reguliarus). Ginekologiškai ištirta, jokių nukrypimų. Gastroenterologo tyrimai atlikti (nustatyta GERL ir dirgliosios žarnos sindromas). Skydliaukės echoskopija daryta, hormonai tirti : TTH 0,414 mIU/l (norma 0,55-4,78) FT4 14,76 pmol/l (norma 11,5-22,7) FT3 5,16 pmol/l (norma 3,1-6,5) anti TPO 43,9 kIU/l (norma