+0
-1
-1
Klausimas:

Laba diena, Dėl pageltusio veido aplink burną rašiau Jums prieš tai buvo padaryti kraujo tyrimai, kaip suprantu viskas normos ribose ? Ačiū GPT,ALT - 10,97 (norma 0-33) GOT,AST- 12,76 (norma 0-32) GGT - 7,79 (norma0-40). Šarminė fosfazė 37,87. (norma 35-104) Bilirubinas bendras 3,72 (norma 0-15) Bilirubinas tiesioginis 1,62 (norma 0,0-5) Bilirubinas netiesioginis 2,10( norma 0,0-12) Hepatito A antikūniųnustatymas 4,5 (norma 0-27)