Klausimas:

Sveiki, 2 kartus esu turėjusi mažakraujystę be aiškios priežasties (1 kartą hemoglobinas krito iki 79, antrą kartą iki 100). Reguliariai pasitikrinu kraują. Pastaruoju metu jaučiuosi 'pridususi', skauda galvą ir panašiai. Bendri kraujo tyrimai be didelių nuokrypių. Ar reikia eiti pas gydytoją dėl papildomos konsultacijos? Tyrimų kiek pakrypę rodikliai: WBC Leukocitai (*10e9/l) 4.39 5.04-11.84, NEUT Neutrofilai (%) 39.1 42.0-77.0, LYMPH Limfocitai (%) 47.5 20.0-44.0, Hemoglobinas (g/l) 121, MHC 26.7 27-32,9, MCHC 311 326-365. Neutrofilai nuolat kiek mažesni.