Klausimas:

Laba diena miela gydytoja.Zinau kad reikia ko gero kreiptis i neurologa su mums rupimais klausimais , ir siandien vyras ta ir padare. Tik tokio aiskaus atsakymo nesulauke, sako cia ne is kraujagysliu puses, galbut susije su nerimu. Jam pries pusantro menesio pradejo svaigti galva, ja spausti,verzti, ypac pakausi ir kaire puse, stipraus labai skausmo nera,tik kartais uziena, dar yra spengimas ausyse, apsvaigus galva, pusiausvyros sutrikimas, ypac mieste, judant. Vyras sako atrodo, kad smegenyse \"kazkas nutruko, ar ten koks isdeges plotas\". Daznai einant gatve pradeda trukti oro, temti samone, pasidaro silpnos galunes, spaudzia krutine.Porakart vos neprarado samones darbe, buvo isvestas greitaja i ligonine, bet ten tik sulasino lasaline fiziologinio skyscio, kardiograma padare, spaudima pamatavo, temperatura ir viskas. Jis jau apie 10 metu turi panasius nusiskundimus(dar prisideda kartais sunkumas ryti maista,vandeni, pasokimai nakti is miego, nuotaiku kaita,panikos atakos). Taciau paskutinius pusantru ar du metus viskas buvo jau lyg ir susitvarke, pasitaikydavo dar nerimo, panikos, bet jau retai. Ir pries pusantro menesio staiga jis pajuto tuo simptomus, kuriuos isvardinau pradzioje, jie tesiasi iki dabar-ypac kai juda ar daugiau kalbet reikia, ar mieste kur eiti. Jo visi tyrimai, spaudimas, kardiogramos, sirdies tyrimai, kraujagysliu echoskopija gera. Pas ji yra stuburo isvarzos 2., alergiskas daug kam. 2 kartus daryta galvos tyrimas( MRT ir kompiuterine tomografija 2002 ir 2008 metais, bet joks gydytojas is tu tyrimu nieko nediagnozavo). Paskutinis MRT darytas 2008 pabaigoje. Jo Isvados: Intrasmegeniniu signalo pokyciu nematyti. A.vertebralis dex.hipoplazija. galima asimetrine clivus displazija-tikslinga KT kauliniu rezimu plonais pjuviais. Skyscio pedsakai sfenoidiniame antyje is kaires. labai prasau pasakykite ar del tokiu isvadu mes turime labai nerimauti? Ar sios isvados gali paaiskinti jo tokias busenas? Ir dar- ar per tuos 2.5 metus galejo galvoje isaugti koks auglys ar dar koks blogis.? Pakartotinai daryt MRT neurologas(Santariskiu kliniku)nesake. Patare gerti Paroxetin. Bukit gera gydytoja, pasakykite savo nuomone. As Suprantu kad visi laikosi gydytoju etikos ir stengiais nekomentuoti, bet buciau dekinga isgirdusi Jusu nuomone, kas galetu varginti mano busima vyra...jau net ir artejancios vestuves nebemielos..