Krūtų didinimo kainos

Jeigu nedavė gamta – neliūdėkite, kadangi šiais laikais chirurgai gali duoti viską, ko tik Jums reikia. Krūtų didinimas – viena populiariausių kosmetinių operacijų Lietuvoje. Po jos turbūt dažnesnis pasirinkimas yra tik nelygios nosies operacijos, kurios populiarios visame pasaulyje. 

Jeigu nedavė gamta – neliūdėkite, kadangi šiais laikais chirurgai gali duoti viską, ko tik Jums reikia. Krūtų didinimas – viena populiariausių kosmetinių operacijų Lietuvoje. Po jos turbūt dažnesnis pasirinkimas yra tik nelygios nosies operacijos, kurios populiarios visame pasaulyje. Tiesa, krūtų didinimas nėra valstybės finansuojama operacija, tad ne kiekviena norinti gali padidinti savo krūtinę ir tuo pačiu suteikti sau kur kas daugiau pasitikėjimo.

Krūtinės didinimo kaina varijuoja priklausomai nuo daugelio veiksnių. Geriausiai su kainoraščiu gali supažindinti tie, kurie užsiima operacijomis. Juolab, kiekvienoje klinikoje kainoraštis gali kiek varijuoti. Žinoma, kad kaina dažniausiai kardinaliai nesiskiria, tačiau jeigu Jums svarbus kiekvienas centas – palyginkite kuo daugiau variantų, kad atrastas labiausiai tiktų.

Krūties didinimas silikonais dažniausiai kiek pigesnis nei krūties didinimas riebalais. Tai visiškai natūralu, kadangi norint didinti riebalais tenka vienu metu atlikti dvi operacijas: riebalų nusiurbimo ir tuo pačiu riebalų perdėjimo į krūtinę. Visgi, kaina labai kardinaliai nesiskiria, tad svarstydami, kuris operacijos būdas Jums labiausiai tinka – lyginkite kitus kriterijus.

Taip pat reikia nepamiršti, kad kaina gali varijuoti priklausomai nuo norimo krūtinės dydžio. Žinoma, kuo didesnis silikonas Jums reikalingas – tuo didesnė ir kaina. Tačiau nerekomenduojame krūtinės didintis kelis kartus nei yra Jūsų standartinė, kadangi ji atrodys labai nenatūraliai ir pati tikrai susidursite su nepatogumo faktoriumi. Labiausiai rekomenduojama didinti krūtinę vienu dydžiu. Tuomet ji atrodys natūraliai, o ir pati kaina nebus labai didelė.

Žinoma, taip pat reikia įvertinti ir smulkmenas, kurios gali padidinti operacijos kainą. Pavyzdžiui, po operacijos reikia kelis mėnesius nešioti specialią liemenėlę, kurios tikslas yra krūtinei gražiai užgyti ir tuo pačiu išlaikyti puikią krūtinės formą. Tokia liemenėlė kai kuriose klinikose gali kainuoti net ir šimtą eurų ar daugiau. Tuo tarpu kituose ji duodama visiškai nemokamai, kadangi jau būna įskaičiuota į operacijos kainą. Taip pat reikia nepamiršti, kad kainuoja ir tepaliukai, kuriuos reikia tepti po operacijos. Kai kurie dezinfekuoja žaizdelę, kai tuo tarpu kiti skirti tam, kad neliktų randelio po krūtine. Pagal savo poreikius siūlome pasirinkti ir labiausiai tinkantį tepaliuką, kuris dažniausiai parduodamas tose pačiose klinikose.

Krūtų didinimo kaina varijuoja, tad nusistatykite biudžetą, kuris yra Jums prieinamas, kad galėtumėte ramiai sau atlikti operaciją. Tiesa, siūlome nepamiršti, kad tai ilgalaikė operacija, tad skirkite jai tiek dėmesio ir pinigų, kiek reikia. Jeigu jau esate pasiruošęs naudotis kosmetinės operacijos privalumais – negailėkite nei laiko, nei pinigų. Juk viskas tam, kad atrodytumėte puikiai.