+8
-1
+7
Kaip gudrios moterys nuolat egzaminuoja vyrus?

Frazė, kaip ir straipsnio pavadinimas „Kaip gudrios moterys nuolat egzaminuoja vyrus?“, skamba gan bauginančiai, tiesa? Tačiau moterys ją dažnai naudoja savo pasąmonės kloduose, pačios to nesuprasdamos. Kiekvieną dieną jos stebi savo vyrus, dėliojasi mintyse jų pliusus ir minusus, nuolat vertina juos net pačios to nežinodamos. Vyrai moterų akyse tarsi laiko „egzaminą“, ypač santykių pradžioje.

Buitiniai egzaminai vyrams

Egzaminus mes laikome bene kiekvieną dieną. Mokykloje esame egzaminuojami jau nuo jaunų dienų, dar vėliau – universitete. Nesiliaujantys egzaminai būna ir kasdieniniuose darbuose bei santykiuose. Tik šie „egzaminai“ būna gerokai sunkesni už tuos, kur rašome mokykloje ar universitete. Suprantame, jog šeimyniniai arba karjeros „egzaminai“ turi būti išlaikyti nepriekaištingai, be klaidų. Retai kada galima leisti perrašyti egzaminą. Mat gyvenimas, karjera ir santykiai – toli gražu ne baltas popieriaus lapas su konkrečiomis užduotimis ir konkrečiais testo atsakymais. Ne, gyvenimas – tai atvirų klausimų egzaminas į kuriuos atsakymus jus turite rasti patys.

Šįkart norisi pasvarstyti, o kokius gi gyvenimiškus, buitinius „egzaminus“ kiekvieną dieną laiko vyras savo moters akyse? Vyras – šeimos maitintojas, moters užuovėja ir jos saugumo garantas, tad kiekviena moteris nesąmoningai kasdien vertina, ar vyras atlieka savo pareigas: „Ar jis uždirba pakankamai, kad aprūpintų šeimą? Ar jo nevargina impotencija ir kiti erekcijos sutrikimai?“, – tokie klausimai sukasi daugelio moterų galvoje.

Vyro savarankiškumas ir tvarkingumas yra kitas svarbus buitinio „egzamino“ aspektas. Kai kurie vyrai yra tikri mamytės sūneliai ir ne visos moterys nori tapti jiems tarsi mamos, kurios turi skalbi, lyginti, tvarkyti ir gaminti valgyti. Bet kai kurioms moterims tai patinka, jos jaučiasi puikiai, kuomet gali rūpintis vyru. Taigi, vyrai, jūsų buitinio „egzaminai“ atsakymo tinkamumas labai priklausys nuo moters tipo. Jei ji namų moteris – mielai jumis rūpinsis, jei karjeristė – bėgs nuo jūsų kuo toliau.

Ką daryti, kai buitinio egzamino rezultatai netenkina moters?

Stengtis pasikeisti? Ne, juk turi kitas partneris mylėti tave tokį, koks esi, su visomis tavo ydomis. Taip yra sakoma. Ir tai gryna tiesa. Kai kurie buitinio „egzamino“ rezultatai gali būti lengvai pakeičiami. Pavyzdžiui, jei jūsų vyras sekso metu nuolat patiria greitą ejakuliaciją ir tai jus liūdina bei siutina, jūs galite jam pasiūlyti rinktis. Arba kreiptis į specialistus ir ieškoti vaistų nuo priešlaikinės ejakuliacijos, arba ieškoti būdų pačiam, kaip būtų galima prailginti lytinio akto trukmę. Jei vyras atsisako keistis, net neapsvarsto jūsų pasiūlytų variantų, vadinasi, jis „egzamino“ neišlaikė, tad ar verta su juo būti ir gyventi kartu?

Buitinio egzamino išlaikymo taisyklės

Norint išlaikyti buitinį „egzaminą“ reikia tapti kone tobulu vyru. Taip, neišsigąskite, mieli vyrai, nes kiekviena moteris tą tobulumą supranta kitaip. Vienai jūs būsite niekam tikęs pašlemėkas, kuris nieko nesugeba, kitai – pats nuostabiausias pasakų princas, kurį ji be galo mylės. Tad buitinio „egzamino“ išlaikymo taisyklės labai paprastos. Reikia išsirinkti tinkamą partnerę, kuri mylėtų jus su visomis jūsų „klaidomis“. Nes jūsų „klaidos“ taps būtent tuo traukos objektu, kuris žavės moterį.

Buitinio egzamino įvertinimas – gyvenimas kartu arba skyrybos

Vieni buitinius „egzaminus“ pradeda spręsti prieš pat santykius. Pavyzdžiui, labai gerai, kad gyvename pasaulyje, kuriame poros gyvenimas iki vestuvių drauge yra toleruojamas. Seniau, kuomet visa tai buvo smerkiama, buitinio „egzamino“ laikymas daugumai vyrų prasidėdavo tik po santuokos. Todėl ir pasipylė it iš gausybės rago skyrybos. Pora neįvertino vienas kito, kitaip sakant – neišlaikė buitinio „egzamino“.

Autorius: L.Rimgailė