+3
-0
+3
Laikotarpis po krūtinės didinimo riebalais

Krūtų didinimas riebalais yra labai puikus būdas pakoreguoti savo kūno linijas ir džiaugtis ne tik kur kas laibesniu liemeniu, tačiau taip pat ir kur kas didesne krūtine. Šiuo metu chirurgijos paslaugos tikrai labai plačiai išvystytos, tad kiekvienas, kuris svajoja apie nuostabias kūno linijas – gali tokias turėti.

Tiesa, labai svarbu ne tik susirasti patį geriausią chirurgą, kuris atliks operaciją, tačiau tuo pačiu ir būtinai laba detaliai laikytis jo rekomendacijų, kurios yra susijusios su tinkamu kūno gijimu. Dažniausiai po operacijos reikia šiek tiek laiko, kol ir krūtinė, ir pilvas tinkamai sugyja. Štai todėl tikslios chirurgų rekomendacijos ir žmogaus noras jų laikytis gali užtikrinti, kad galiausiai formos patenkins poreikius.

Pirmiausia rekomenduojama kiek galite ilgiau laikytis lovos rėžimo. Dažniausiai užteka kelių dienų, tačiau jeigu galite sau leisti paprasčiausiai gulti ir nieko neveikti – tokiu atveju tikrai naudinga to laikyti, kadangi dažniausiai tai padeda kur kas greičiau atsigauti po operacijos.

Taip pat siūlome kurį laiką nesportuoti, nedirbti labai sunkaus fizinio darbo ir nesilankyti soliariumuose arba pirtyse. Visi šie dirgikliai gali pasirodyti tik smulkmena, tačiau išties norint džiaugtis gražiomis kūno linijomis reikia įvertinti ir tai, kad šiek tiek pastangų yra būtinos. Dažniausiai po operacijos chirurgas rekomenduojama ir specialius tepalus, kurie padeda greičiau gyti žaizdos ir tuo pačiu sėkmingai išvengti randų, kurių daugelis žmonių nenori. Dažniausiai tokie tepalai nėra brangūs, tačiau padeda pasiekti tikrai gerą efektyvumą, tad siūlome jais pasinaudoti tokiu atveju, jeigu norisi, kad kūno linijos būtų gražios ir manevringos.

Taip pat nepamirškite, kad po operacijos yra būtinas specialus liemenuko nešiojimas, ar buvo atliktas krūtų didinimas riebalais, ar silikonu – vis tiek speciali liemenėle yra būtina, kadangi tik gali užtikrinti, kad kūno linijos bus tokios, kokių norite ir kad žaizda apskritai gerai sugis.

Krūtų didinimas  riebalais gali pakeisti Jūsų gyvenimą, kadangi leis atrodyti taip, kaip labiausiai norite. Svarbiausia išdrįsti, pasirinkti gerą chirurgą ir klausyti jo rekomendacijų. Tuomet viskas bus taip, kaip labiausia norite.