+2
-0
+2
Nosies pertvaros operacija: sveikesniam gyvenimui

Nosis – centrinė veido dalis. Sveika nosis – tai ne tik graži, tačiau ir funkcionali nosis, tad jeigu turite kvėpavimo problemų – būtina kreiptis į chirurgą, kuris sutvarkys iškilusią problemą. Nosies pertvaros operacija yra gana dažna, tad nereikia stebėtis jos paprastumu ir greičiu. Kadangi chirurgams tai gana dažnai atliekama procedūra – jie paprasčiausiai nebesijaudina, greitai ir paprastai atlieka gana įprastą procedūrą.

Net ir vos per milimetrą kreiva pertvara gali būti žalinga žmogui ir visam organizmui, tad rekomenduojame pasitarti su chirurgu, kuris įvertinęs Jūsų nosies būklę patars, kokios geriausios išeitys Jūsų laukia.

Kodėl reikia šios operacijos?

Nosies pertvaros operacija gali sąlygoti priežastį, kuri yra pas žmogų nuo gimimo arba atsiradusi gyvenimo eigoje, pavyzdžiui, po pačių įvairiausių traumų. Kadangi pertvara yra netikusioje pozicijoje, gali būti, kad žmogus junta nemalonų skausmą. Gyvenimo eigoje jo galite net nebepastebėti, tačiau kai pertvara bus sutvarkyta – gyvenimo kokybė pagerėja net kelis kartus.

Dažnais atvejais ši operacija yra reikalinga po nosies lūžių, tad aktyviems berniukams gana dažnai tenka ją tvarkyti. Visgi, kadangi procedūra yra gana paprasta ir greita – nosies pertvaros pokyčiai nėra labai žalingi žmogaus organizmui.

Neteisingos pertvaros rezultatai

Jeigu nosies pertvara yra blogoje pozicijoje, dažniausiai žmogus junta ne tik skausmą ir diskomfortą, tačiau ir papildomus nemalonumus, kurie ir paskatina kreiptis į chirurgą.

  • Sinusitas tokius žmones dažniausiai vargina labai dažnai, vos ne kiekvienais metais.
  • Pasitaiko atvejų, kad kraujas pradeda iš nosies bėgti be visiškai jokios realios priežasties.
  • Tokią problemą turintys asmenys dažniausiai junta nemalonią slogą ištisus metus nors ir nėra peršalę.
  • Taip pat nuolatos jaučiama užsikimšusi nosis.
  • Dažnai žmogus net jaučia galvos skausmus, kadangi organizmui nepakanka pasiima oro kiekio.

Nosies pertvaros operacija yra gana paprasta, tad dažniausiai po jos nekyla jokių nesklandumų. Kaina varijuoja priklausomai nu daugelio veiksnių, tad rekomenduojame keliauti pas chirurgą ir jis įvertinęs Jūsų nosies pertvaros būklę pasiūlys geriausią alternatyvą, kuri vėl leis gyventi be jokių nesklandumų.