Pomidorų sulčių dieta

Pusryčiai:

Stiklinė pomidorų sulčių su dviem riekelėmis ruginės duonos, apteptos plonu sviesto sluoksniu ir pusė puodelio neriebios varškės su vaisių saltomis.

Pietūs:

Stiklinė pomidorų sulčių, pusė puodelio virtų ryžių su nedideliu daržovių kiekiu, o desertui šviežias arba keptas obuolys arba 150 g neriebios virtos žuvies, agurkų, pomidorų ir salotų lapų salotos, apšlakstytos vienu valgomuoju šaukštu aliejaus, o desertui – 100 g vynuogių.

Vakarienė:

100 g jautienos faršo, užtaisyto pipirais ir žalumynais, truputį troškintų grybų su svogūnais, dvi virtos nedidelės bulvės arba pusė virtos vištos krūtinėlės be odos, virtos su daržovėmis, ir pusė stiklinės virtų ryžių.

Šaltinis | Dietinis gydymas bendrojoje praktikoje | Gydytoja dietologė Jūratė Dobrovolskienė