algirdas 2012-01-24 03:15:24
sveiki, as taip pat sergu sizofrenija ir netik ja. Man zinoma is gydytoju kad as sergu sizofektine ir kartu sizofrenija taip pat ir gile depresija. Kartais nesuprantu ka as veikiu siame gyvenime. Tai sunku pernesti kadangi jau pora kartu merdejau ir tik viena karta man paciam pavyko seip taip issigelbeti is viso sito reikalo. Antra karta merdejau ligonineje, tik daktaru ir seseliu pagalba jie mane atgaivino. Tai prisiminti yra sunku ir taip pa...
Plačiau
sveiki, as taip pat sergu sizofrenija ir netik ja. Man zinoma is gydytoju kad as sergu sizofektine ir kartu sizofrenija taip pat ir gile depresija. Kartais nesuprantu ka as veikiu siame gyvenime. Tai sunku pernesti kadangi jau pora kartu merdejau ir tik viena karta man paciam pavyko seip taip issigelbeti is viso sito reikalo. Antra karta merdejau ligonineje, tik daktaru ir seseliu pagalba jie mane atgaivino. Tai prisiminti yra sunku ir taip pat skaudu. Man taip pat uzeidavo priepoliai ir nezinodavau ka daryti. Man tirpdavo visas kunas sirdis atrode kad isleks is mano kuno, kaip ji smarkiai dauzydavosi. As taip pat bijodavau zmoniu, i miesta neidavau bijodavau. Nes as zinodavau kad mane kazkas seka vis. Tas jausmas nera malonus, kai zinai kad kazkas uz taves eina arba kazkur uz kampo laukia taves. Man ir dabar sunku gyventi man priepoliai dazneja as daug nervuojuos net pats nezinodamas kodel? Issigalvoju, issivaizduoju visokiausias situacijas ir nezinau kaip su tuo kovoti. Mane tai nervina ir veja i baisine nevilti. As vis issivaizduoju, kad mano artimiem zmonem gali kazkas nutikti. gal kas zinot kaip su tuo kovoti nes as jau esu beprarandantis vilti gyventi ir dziaugtis gyvenimu kaip kiti laimingi zmones

Mažiau
eddie 2012-01-08 16:56:25
sveiki.turiu sita dziaugsma jau dvejus metus tai pageredavo tai pablogedavo dazniausiai uzeidavo vairuojant.isbandziau daugeli budu pasveikti kaip ir visi cia esantys,bet niekas negalejo padeti,viskas tik blogejo.taciau apsilankius pas europoje gerai zinoma energetika jis man patare naudoti BATCH RESCUE REMEDY ANTIDEPRESANTAI.jie yra gaminami is geliu exstrakto. gamintojas usa.nzn ar lietuvoje galima nusipirkti,taciau sis produktas daro stebuk...
Plačiau
sveiki.turiu sita dziaugsma jau dvejus metus tai pageredavo tai pablogedavo dazniausiai uzeidavo vairuojant.isbandziau daugeli budu pasveikti kaip ir visi cia esantys,bet niekas negalejo padeti,viskas tik blogejo.taciau apsilankius pas europoje gerai zinoma energetika jis man patare naudoti BATCH RESCUE REMEDY ANTIDEPRESANTAI.jie yra gaminami is geliu exstrakto. gamintojas usa.nzn ar lietuvoje galima nusipirkti,taciau sis produktas daro stebuklus.

informacija galite susirasti internete arba http://www.bachflower.com/ linkiu visiems pasveikti. ps: sorry uz klaidas
Mažiau
Vytautas 2012-01-05 01:47:56
nelabai matosi nuotraukose bet cia visa nugara isberta tokiais plemais kurie sumoi susijungia i viena dideli plema o kaip kur i daug mazyciu zodziu nekazkaip cia atrodo prie paneles gadina man gyvenima..
nelabai matosi nuotraukose bet cia visa nugara isberta tokiais plemais kurie sumoi susijungia i viena dideli plema o kaip kur i daug mazyciu zodziu nekazkaip cia atrodo prie paneles gadina man gyvenima..
Mažiau
Vytautas 2012-01-05 01:46:24
ikelsiu kelias nuotraukas kad cia neklausti aklai ar kas nors zinot ar nezinot to ko nematot manau tai kvaila. taiva
http://imageshack.us/photo/my-images/196/imag0018zal.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/197/imag0020gw.jpg/
turiu toki berima gana ilgai kokius 3 metus, anksiau naudodavau kazkoki krema ir jis pradangindavo viska bet su laiku jie gryzdavo, man ydomu ar esat kas nors susidures su situ dalyku ir kaip ji panaikinti visam ...
Plačiau
ikelsiu kelias nuotraukas kad cia neklausti aklai ar kas nors zinot ar nezinot to ko nematot manau tai kvaila. taiva
http://imageshack.us/photo/my-images/196/imag0018zal.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/197/imag0020gw.jpg/
turiu toki berima gana ilgai kokius 3 metus, anksiau naudodavau kazkoki krema ir jis pradangindavo viska bet su laiku jie gryzdavo, man ydomu ar esat kas nors susidures su situ dalyku ir kaip ji panaikinti visam laikui daug zmoniu man sake kad cia priklauso nuo higienos ar ka valgai, bet as prasiuosi daznai ir meslo nevalgau todel man tai atrodo visiskai nesusija, as speju cia kazkoks virusas tik nezinau kaip ji sunaikinti, busiu dekingas uz betokia pagalba dekui.
Mažiau
Aistė 2012-01-02 15:06:07
laba, man svoris kaupiasi slaunu srityje, labai sunku numesti tokioj vietoj, pradejau sportuoti, stengiuos daugiau vandens gerti, trinu kempine, naudoju vakuumini masazuokli, kelios merginos sake kad taip pat pajuto poveiki nuo masazuoklio. net nezinau nuo ko cia didziausias poveikis , bet celiulitas zenkliai sumazejo ir kojos tapo lieknesnes ir stangresnes, stengiuos ir toliau , noriu dar gersniu rezultatu, gavau dar viena vakuumini masazuokl...
Plačiau
laba, man svoris kaupiasi slaunu srityje, labai sunku numesti tokioj vietoj, pradejau sportuoti, stengiuos daugiau vandens gerti, trinu kempine, naudoju vakuumini masazuokli, kelios merginos sake kad taip pat pajuto poveiki nuo masazuoklio. net nezinau nuo ko cia didziausias poveikis , bet celiulitas zenkliai sumazejo ir kojos tapo lieknesnes ir stangresnes, stengiuos ir toliau , noriu dar gersniu rezultatu, gavau dar viena vakuumini masazuokli, nenaudojau jo, jei kam prireiks pardudodu uz 50lt, aistebrazin@yahoo.com arba 866231577
Mažiau
Imunitetui stiprinti natūralus Transfer Factor iš krekenų ekstrakto. Istorija, mokslas, saugumas. Daugiau info www.transferfactor-jums.com
Imunitetui stiprinti natūralus Transfer Factor iš krekenų ekstrakto. Istorija, mokslas, saugumas. Daugiau info www.transferfactor-jums.com
Mažiau
Ar bandėte Transfer Factor - imuninės sistemos atsatymui visoms amžiaus grupėms? Natūralu, aukščiausia kokybė, saugu. Organizmo kova prieš virusus, bakterijas, infekciją, grybelį, onkologiją ir t.t. Svorio reguliavimo programa, kardio, moterų/vyrų sveikata, vaikų imunitetui ir t.t.
Daugiau info www.transferfactor-jums.com
Ar bandėte Transfer Factor - imuninės sistemos atsatymui visoms amžiaus grupėms? Natūralu, aukščiausia kokybė, saugu. Organizmo kova prieš virusus, bakterijas, infekciją, grybelį, onkologiją ir t.t. Svorio reguliavimo programa, kardio, moterų/vyrų sveikata, vaikų imunitetui ir t.t.
Daugiau info www.transferfactor-jums.com
Mažiau
Aliona 2011-12-16 10:42:00
labai prasau padekit mano sunui gyd.pasake kad jam egzema israse tepala,bet jis nepadeda jam tik 1 metukai berimo plotas pleciasi bet keista jis nesikaso jam ji neslapiuoja jokiu tirimu nedaro ,ka daryti nzn.kasnors patarkit.
labai prasau padekit mano sunui gyd.pasake kad jam egzema israse tepala,bet jis nepadeda jam tik 1 metukai berimo plotas pleciasi bet keista jis nesikaso jam ji neslapiuoja jokiu tirimu nedaro ,ka daryti nzn.kasnors patarkit.
Mažiau
Aistė 2011-11-28 17:50:42
Sveiki, man truoutį neramu.gaktos srityje atsirado gumulėlis, toje vietoje rausva, o kai paliečiu skauda. Kas tai galėtų būti?
Sveiki, man truoutį neramu.gaktos srityje atsirado gumulėlis, toje vietoje rausva, o kai paliečiu skauda. Kas tai galėtų būti?
Mažiau
Raimonda 2011-11-21 06:18:49
Sveiki, susiduriau su beda. Vaikui ant kojos nykscio atsirado pusle, kurios viduriukas veliau pradejo tamseti. neuzilgo atsirado dar viena pusle. Sunerimau. Pamaniusi, kad tai rakstis bandziau valyti. Zinoma nesekmingai. Nuvykus pas medikus jie tiesiog akies mirksniu pasake tai ZPV virusas Veruca. Tyrimu jokiu nedare ir net nesiruosia daryti. Priskyre kazkokiu anatominiu vaistu (tepaliuko, kurio net pavadinimo ivardinti nenori.
Medikai tik p...
Plačiau
Sveiki, susiduriau su beda. Vaikui ant kojos nykscio atsirado pusle, kurios viduriukas veliau pradejo tamseti. neuzilgo atsirado dar viena pusle. Sunerimau. Pamaniusi, kad tai rakstis bandziau valyti. Zinoma nesekmingai. Nuvykus pas medikus jie tiesiog akies mirksniu pasake tai ZPV virusas Veruca. Tyrimu jokiu nedare ir net nesiruosia daryti. Priskyre kazkokiu anatominiu vaistu (tepaliuko, kurio net pavadinimo ivardinti nenori.
Medikai tik poliklinikoje su mini skalpeliuku apipjauste sukietejimus ir paleido namo uztepe kazkokio kremo ir uzklijave. Po savaites patamsejo viduriukas dar labiau ir aplinkui sukietejimas vel atsirado tik aplink ta sukietejima atsirado tikia kaip pusles ratas. Vaikui persti.
Uz 4 savaiciu grysime namo ( i Lietuva), bet biijau, kad nebutu per velu. Ko mes turetume tiketis sioje situacijoje. Dekoju uz konsultacija.
Mažiau
Aukse 2011-11-19 19:17:35
gal zinote kas man galetu buti,man jau antra diena skauda desine veido ir galvos puse,veido dalis kaip uztirpusi.
gal zinote kas man galetu buti,man jau antra diena skauda desine veido ir galvos puse,veido dalis kaip uztirpusi.
Mažiau
daiva 2011-11-07 23:47:04
Sveiki. Gal kas nors leidosi vaistus ar hormonus tiesiai i sanarius nuo skausmu? Gal zinote kur tai daroma.Kankina ziaurus skausmai. Pries keleta metu leidausi. tai padejo, bet neatsimenu daktaro pavardes.Gal kas susidurete su tokia pat problema Padekit prasau. Aciu.
Sveiki. Gal kas nors leidosi vaistus ar hormonus tiesiai i sanarius nuo skausmu? Gal zinote kur tai daroma.Kankina ziaurus skausmai. Pries keleta metu leidausi. tai padejo, bet neatsimenu daktaro pavardes.Gal kas susidurete su tokia pat problema Padekit prasau. Aciu.
Mažiau