Ar Jūs manote , kad cheminė medžiaga esanti vaiste ir vaistas yra tas pats:
Daktare, nemiga mane visai išsekino. Ką daryti?
- Ar nebandėte skaičiuoti avių?
- Bandžiau, nepadeda.
- Tuomet tegu kiekviena avis papasakoja savo biografiją.
Reklama
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Temų: 21
Temų: 7
Temų: 15
Temų: 3
Temų: 6
Naujausios žinutės:
mindaugas 2010-09-09 20:06:38
Ilgai negyjančios žaizdos burnoje
sveiki noreciau labiau pasidometi apie vadinama geografiny liezuvi. nes nuo vaikystes kaip mama sako jis taip vadinamas dabar man 23 bet jis atrodo taipat kaip ir buves vaikysteja, jis neisnyksta, jis ira suskirdes apie 1milimetro grioveliai ivairiom kryptim , ir retkarciais kompleksuoju nuo to, noreciau suzinoti ar yra koks gydimas ar koregacija hirurginiu budu? ir ar tai tikrai geografinis liezuvis? dekui.
martynas 2010-09-05 09:43:48
akis
sweiki,man uzeina kairies akies skausmai,toks jausmas lyg ja spaustu,gal kas zino apie tai???
egle 2010-09-01 21:39:36
,,Medikas, sugražinęs viltį gyventi”
kaip kas supranta ta davima pinigu, reikia ne duot, o atsilygint uz atlikta darba, mane operavo 7val, buvo itin sunki galvos operacija, kuri pavyko sekmingai, aciu gyditojui ir dievuliui, kad jam padejo atlikt sitoki kruopstu darba, ir kaip neatsilyginsi? butinai
egle 2010-09-01 20:59:10
Blogi gydytojai
egle 2010-09-01 20:58:36
Blogi gydytojai
klaipedoje 3je polik dirbo ginekologe Naujokaitiene, tai jai tik karves besilaukiancias abziurinet o ne moteris, tai ivyko pries tris metus, vaikelis 5tame men nestumo buvo negyvas, o ta sabaka, net i akis neziuredama, sako, nu vaziuok i ligonine krapstytis lauk, jokio atsakymo nesulaukiau kodel taip ivyko, jokio patarimo, jokio supratimo, niekam nepatariu pas ja lankytis , kiek girdejau privaciai kazkur dirba
egle 2010-09-01 20:58:30
Blogi gydytojai
klaipedoje 3je polik dirbo ginekologe Naujokaitiene, tai jai tik karves besilaukiancias abziurinet o ne moteris, tai ivyko pries tris metus, vaikelis 5tame men nestumo buvo negyvas, o ta sabaka, net i akis neziuredama, sako, nu vaziuok i ligonine krapstytis lauk, jokio atsakymo nesulaukiau kodel taip ivyko, jokio patarimo, jokio supratimo, niekam nepatariu pas ja lankytis , kiek girdejau privaciai kazkur dirba
Tomas 2010-08-13 09:53:32
Cialio naudojimas
Dėl erekcijos sutrikimų ėmiau naudoti cialį, kokie jūsų atsiliepimai apie šį vaistą?
egle 2010-08-11 19:36:28
Angina
valgyk citrinu daug ir skalauk su druska, pades pamatysi
AIDAS 2010-08-10 09:50:03
Angina
egle 2010-08-08 13:56:35
galvos smegenu aneurizma
sveiki likimo draugai, kaip jauciates, kaip sveikatytes, Birutele kaip tavo reikaliukai, parasyk apie save
egle 2010-08-07 14:56:26
fluanxol
gintarui. zinai si vaista ir as vartojau, tie patys neglavimai mane kankino, dabar tik jauciu pastovu nerima, kuri nugaliu isgerus lekxetonili. jei tu jauti kad tikrai tave dirgina sis vaistas, mesk ji, nes ir as jo negalejau vartot, kazkas vykdavo ne taip, geriau nebus jei gersi juos, nebijok ir svilpink i siuksline. ir be to situacija turi valdyti pats, juk tu zinai kad tas nerimas tavo netikras, zinau kad sunku yra tai pripazint, nes ir man...
Plačiau
Sigita 2010-08-01 23:19:58
Invaginatas
Invaginatas.Žarna į žarną.Kas susidūrėte?Ar kartojosi?Kaip manote nuo ko tai atsitiko?
gintaras 2010-07-25 11:39:19
fluanxol
tiesa man 22 metai
gintaras 2010-07-25 11:38:52
fluanxol
taigi,noriu konkreciai suzinoti kam dazniausiai yra skiriamas sis vaistas?geriu as ji jau truputi daugiau nei metai laiko ir man atsibodo...kai pradejau vartot fluanxol uzeina tokios busenos kad net sunku jas kitam zmoguj apibudint.kartais neiseina susikoncentruot...visiskai!galvoje atrodo kad tokia jau kose kad imi jaustis kaip budamas debilas ir tai zinodamas.
man viskas prasidejo nuo nerimo sutrikimo,menesi gal du jauciaus taip blogai kad ...
Plačiau
Egle 2 2010-06-13 19:43:58
galvos smegenu aneurizma
Birutele, laikykis! Tiketi reikia, kad viskas bus gerai, ar ne? Ta reiskini ar kaip nors paaiskina daktarai? Juk buvo teorija, kad aneurizmu nedaugeja.
Birute 2010-06-13 14:42:31
galvos smegenu aneurizma
Atsiprasau,paskaiciau pati savo ikelta teksta ir net geda,kiek klaidu padariau per skubejima.....geda!!!!
Birute 2010-06-13 14:40:32
galvos smegenu aneurizma
Sveiki visi ir visos,senai bebuvau as cia,tame forume.Jauciuosi gerai,gal vos beveik niekada neskauda,o jei ir paskauda tai tik tada ,kai pervargstu ar pasinervinu.Viskas lyg ir puoku,bet vienas bet.Birzelio 1d ligonineje padare galvos smegenu angiografija,kuri parode kitoje galvos puseje,labai giliai ir labai maza kita aneurizma... ir ta arteriovenine malformacija(kuria jau ir anksciau itarinejo ir mate)Tai labai liudna pasidare.Einu dabar 21...
Plačiau
Kristina 2010-05-25 10:46:29
epilepsija
Sveiki. Gal kas nors vartojat vaistus Finlepsin arba Piracetam Egis? Ka galit apie juos pasakyti?
brigita 2010-05-21 11:39:23
Danties rovimas
baisus dalykas tas danties skausmas, nimesilis tikrai padeda
saulius 2010-05-17 10:58:06
Pramistar
pats laikas pradeti gerti Paramistar pries egzaminus! Pavasario sesijos arteja.
Pagrindinės temos:
Reklama
Gydymo naujienos
Ekologija ir sveikata
Spaudos pranešimai
Farmacijos naujienos
Reklama
Reklama