
Pusryčiai:
Stiklinė pomidorų sulčių su dviem riekelėmis ruginės duonos, apteptos plonu
sviesto sluoksniu ir pusė puodelio neriebios varškės su vaisių saltomis.
Pietūs:
Stiklinė pomidorų sulčių, pusė puodelio virtų ryžių su nedideliu daržovių kiekiu,
o desertui šviežias arba keptas obuolys arba 150 g neriebios virtos žuvies,
agurkų, pomidorų ir salotų lapų salotos, apšlakstytos vienu valgomuoju šaukštu
aliejaus, o desertui – 100 g vynuogių.
Vakarienė:
100 g jautienos faršo, užtaisyto pipirais ir žalumynais, truputį troškintų grybų
su svogūnais, dvi virtos nedidelės bulvės arba pusė virtos vištos krūtinėlės be
odos, virtos su daržovėmis, ir pusė stiklinės virtų ryžių.